111

Леша

преди 2 години

"Усложненията могат да обхващат всички органи" Да, от инжекциите.

110

НОШТ

преди 2 години

Какви увреждания? Уврежданията не са от вируса, добре е да се направи токсикологичен и бактериологичен анализ!

109

Анонимен

преди 2 години

Без съмнение българинът е най-умния на света, затова ще изкара вируса на крак без ваксина ! След няколко месеца обаче , когато се установят сериозните странични ефекти на вируса върху половината му органи , същия българин ще изглежда, както изглежда на другия ден след избори - като *** !

108

Анонимен

преди 2 години

Оставете я сега бабата да си плямпа глупости колкото иска. Никой здравомислещ не и се връзва така или иначе. Пък и тя е човек, и тя трябва да изкара някой лев...

107

Анонимен

преди 2 години

Що глупости чухме покрай един фалшив вирус, не е за вярване.

106

Анонимен

преди 2 години

Южна Африка, от където уж всички либерални медии твърдяха, че е тръгнал ОМИКРОНА, вече забрави за него. Има 40% ваксинация там, ама да ваксината ще да ги е спасила. Ае у лево.

105

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 119 : Настинката, умнико , е вирусна инфекция и винаги е било така - настиваш и веднага някой респираторен вирус те лепва ! Как може пък най-неграмотните все тук да пишете !

104

Това ми напомни

преди 2 години

.. на една статия от Австралия ли беше от САЩ ли беше(*** статий колкото искаш), че някой хора се разболявали тежко, но не го знаели :) :)

103

Анонимен

преди 2 години

Доскоро леко заболяване означаваше бързо и напълно оздравяване. Да ама не! Скоро очаквам да пребъркат и тълковния речник на българския език, само и само да наместят някъде "ужасния" Омикрон. Настинка вече няма, даже да излезете навън 1 час с мокри дрехи, пак било вирус.

102

Котка

преди 2 години

Мислих, мислиха - и го измислиха.

101

Имаше Един Албум,

преди 2 години

Който се превежда като "ЛЕК СЛУЧАЙ НА ТЕЖКА БОМБАРДИРОВКА" - няма да цитирам оригинала, за онези, които знаят за коя група иде реч !

100

Анонимен

преди 2 години

Бабо Радке, ако не беше комунизма, щеше да си копаш на нивата и нямаше да ти слушаме глупостите. Как може такива колхознички като теб въобще да им дадат да се занимават с медицина, че и с професорска титла я удостоили?Че то ученик от 7-ми клас, ако ти анализира глупостите, ще те направи за смях, ама нашите журналистчета те канят по студията и не смеят да те затапят едно хубаво, после да те е срам да се покажеш, явно са зависими хората

99

Германец

преди 2 години

"Да определим масов протест..." -- Това го слушаме от година и половина. Мисля, че революционният ви дух изветрява в момента, в който станете от компютъра :)

98

народна приказка

преди 2 години

- Бабо Радке, где така? - Тичам Щурчо да бода!

97

Анонимен

преди 2 години

Ще има богата реколта за омикрона в неваксинирана България. Отново светът ше гледа поредния доброволен безсмислен грандиозен експеримент - боледуване без ваксинация.

96

Чичо

преди 2 години

Чакам да дойде януари и отивам за третата ваксина. Лятото най-вероятно и четвърта. Абе с една дума - все още се харесвам жив.

95

тггтгтннгнг

преди 2 години

стига сте лъгали и стига сте си ги измислялиязък че си уж професор

94

Анонимен

преди 2 години

Не и стига пенсията на тази и си изкарва някой лев с говорене на глупости по медиите.

93

Анонимен

преди 2 години

Да определим масов протест, да ги накараме да послушат народа. Нека има референдум, и ние гражданите да решим дали да има задължително ваксиниране, сертификати и подобни глупости.

92

Анонимен

преди 2 години

Така е, понеже търпим и пишем по разни форуми а не сме ги измели вече. Трябва пред телевизиите всеки ден да има хора да г и плюят след предавания и освиркват.