12

ПротивоЕпидемик

преди 2 години

Какво като няма?! Нали поне КОВИДа ПреБорихме! Нека сега да Видим Глада и Студа или КОВИД са по-страшни!!

11

Щирлиц

преди 2 години

В зората на "демокрацията",един едноок американски лум.пен ни обясняваше,че трябва да обеднеем с 30%.Сега неговите ученици пеят старата му песен на нов глас.Такива са ни банкерите,експертите,бизнесмените-все лапнишарани,готови за пари да продадат България..

10

Муахаха

преди 2 години

Направо да Въвеждаме Купоните - 100грама хляб на човек на 24 часа! Също режим на тока и на водата!!

9

За Бога, братя...

преди 2 години

...не купувайте - разбира се, първо се сетих за сакралната фраза на Димитър Попов отпреди някакви си 30 години. И оттогава все така на дъното на Европа. Защото от недоразвит социализъм скочихме направо в развития бандитизъм - уличен, мафиотски, политически, финансов. Предстои и да усетим всички прелести на "ваксинационно-климатичния неофеодализъм" на големите спекулантски фондове, които разиграват целия грозен цирк. Винаги за наша сметка. Де гьостерица де, ама кого първо да почнем. Много са.

8

Анонимен

преди 2 години

Тези, заедно с всички Ковид сатанисти наистина вече минават границата с обидите и арогантните си гаври. Българинът ще въстане скоро и тогава да му мислят тези престъпници.

7

Имай малко срам!

преди 2 години

Ние си гладуваме от 32 години вече, защото ни грабят ей такива като вас "експерти, олигарси и политици".

6

Вместо

преди 2 години

Да купувате нова кола всяка година, сменяйте я през година. И намалете годините на уискито от 18 на 12.

5

Аз

преди 2 години

Наистина въздуха все още е безплатен макар и мръсен.

4

Анонимен

преди 2 години

Свиване и ограничения заради очеведнито обедняване при Промяната на Радев.

3

Цццц

преди 2 години

А защо не свинете депутатските заплати? Имате ли си на представа как живее един пенсионер? И не само. Спрете бонусите на държавната администрация. Нека техните заплати съответстват на хората в производството. Всички тези кифли, които са на държавна работа когато се изкажат-Оле ама вие знаете ли с какви хора обслужвам е? Еми добре отивай в чужбина да работиш, но там ще те спускат от работа и няма да си на мама и тати връзкарчета. Баси държавата Баси съдбата защо реших да се върна тук.

2

Анонимен

преди 2 години

Експерти значи...

1

Анонимен

преди 2 години

Много се разглезиха хората през последните няколко години.Видя се народа с някой лев и се юрна да ходи по чужбина на почивка, да си прави ремонти.В повечето случаи се движат по един в кола, а в едно семейство имат повече от 2 коли.Как да свие потреблението с умисъл? Нали помните едно време кой каза: "За Бога, братя не купувайте!"? Но народа спря да купува като се събуди без пари.Помните и Постната пица...и други акъли, където ви даваха. Нищо не проработи. Ще спрат да купуват като свършат парите.