18

Да, да, ама не

преди 2 години

До Анонимен 11 ""456 нови болни от COVID-19, 241 излекувани за последните 24 часа" Какво заглавие - ужас! Само Камелия не запомни"Щото не чете писаното по темата в ХАКТИ! Даже и Тишо германски е запомнил и прави разлика между заразен и болен! И дори знае какво е това БЕЗСИМПТОМНО болен!

17

Алооо

преди 2 години

До Копипасте ами прав си, ще чакаме да видим. Ще има още, това съм сигурен, все пак трябва ваксини да се правят и да се дупчат хората. После да станат абонати на здравната система от страничните ефекти.

16

До 19

преди 2 години

Държавата ти ги дава под формата на бонуси и пътеки. Още ли се правиш на дръж ми шапката?

15

Анонимен

преди 2 години

Изкуствено създадена пладнешка пандемия за наивници.

14

Алооо

преди 2 години

До 12 ами именно , не искам да слушам кунчо, който не е излекувал 1 човек през живота си, па камо ли прегледал или коремния хирург или пък математик. Искам да чуя хора инфекционисти, които по цял ден работят с хората. Припомнете си интервюто с лекаря от Пирогов, как му отрязаха интервюто, защото не говори в общия хор и казва това, което е истина. Щом има много лекари неваксинирани и ни казват да не го правим значи има защо. Докато всички лекари не кажат давайте ваксинирайте се, всичко е фалш.

13

Анонимен

преди 2 години

Това не е пандемия, това е света да научи гръцката азбука

12

Копипасте

преди 2 години

До АлоооВ гръцката азбука след Омикрон е Пи, но гледайки на райкин боб ще допусна, че и Пи ще ще го прескочат, за да не ги вземат на подбив и математиците! Така че най-вероятно следващия щам, мЕНтант ....ще нарекат Ипсилон или Омега! Ще видим!

11

Анонимен

преди 2 години

Слагат си вакса и лепнат всички варианти и мутации, егати науката на която се вързаха милиони овце

10

До 12

преди 2 години

Ти ли усещаш по - добре от мен, че съм в перфектно здраве и нямам нужда от химии?

9

Анонимен

преди 2 години

Процентът падна на 2.91, ама то не е за писане в статията.

8

Анонимен

преди 2 години

Цените скачат главоного, ще сдадат багажа от глад и бедност, но са се загрижили иначе за здравето на хората, абсолютен цирк за наивни овце

7

Анонимен

преди 2 години

"456 нови болни от COVID-19, 241 излекувани за последните 24 часа" Какво заглавие - ужас! Само Камелия не запомни за почти 2 години пандемия, че заразен все пак не означава автоматично и болен! Болен е този, който е с температура, кашли, киха, п...ди и прочее! Вируси всякакви има, но да "страхуваш" хората с нещо, което може би ще им се случи е подсъдно!

6

Анонимен

преди 2 години

Преди ваксината нямаше нито един болен ваксиниран.

5

Анонимен

преди 2 години

Ако не бяха ограниченията които са удобни за депутатите и затварянията, досега всеки щеше да е изградил естествен имунитет и нямаше и дума да чуе за преувеличената пладнешка пандемия

4

Анонимен

преди 2 години

Ковид наркомания от всяването на хрантутници които получават пари за да лъжат и убеждават народа, да агират, да всяват страх и паника, да предлагат фашизъм и дискриминация. Не бъди поредната овца!

3

Време е

преди 2 години

да се разкарат сертификатите! Надигай се народе! Сега е момента!

2

Анонимен

преди 2 години

Смешни статистики за преувеличен вирус, само умните не влезнаха в капана да си сложат измислената експериментална игла, но доста овце излезнаха на яве като предадоха нациите си от страх, че иглата щяла да ги спасява. Сега болестите ги разнасят само и единствено инжектираните ковид страхливци превърнали се в наркомани

1

Анонимен

преди 2 години

23% от починалите са вакснати, при 25 % от населението ! Ваксинирайте се ! Ваксината работи !