141

Анонимен

преди 2 години

Я ти да видиш! Българските медии за започнали да пишат за анти-кромид протестите?! Ехаа... ледът се пропуква! Сега остава да видим кога ще започнат да пишат и за масовите миокардити, перикардити, тромбози... Да видим кога ще започнат и да споменават за VAIDS ... или ваксо-причинената имунна недостатъчност на български ( това за наркоманите, които с целите си две мозъчни клетки все още вярват във вълшебните отвари и това, което им говори телевизора ).

140

Анонимен

преди 2 години

До 154 "Протест в Европа означава да излязат милиони хора по улицата" -- хахах, ***, хвани виж въпросните протести, ама не в официалните медии! Хората не са стотици.. и хиляди не са! На някои протести спокойно са по над 100 000! Също така огромна част от протестиращите са вече излъгани да се набодат! Да, успяха да ги излъжат, но вече се събуждат, за разлика от тукашните хипохондрици, които още вярват във вълшебните отрови! Хубавото е, че голяма част от набодените няма да доживеете пролетта!

139

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен /154/..Ще ти се да легнеш на тая мантра,но сипробит!..Например:..-Бастилията беше атакувана САМО от няколкостотин ентусиасти,но това ПРОМЕНИ света не само във Франция!

138

Анонимен

преди 2 години

Протест в Европа означава да излязат милиони хора по улицата, както беше против Брекзит, например и при скорошните протести във Франиця преди КОВИД пандемията. Това не е протест, а сбирщина на малка група *** и антиваксъри, които, вероятно са си загубили работата от пандемията (разбирайте в 95% от случаите неквалифициран слугинаж).

137

В. До стоян

преди 2 години

ти си проблема

136

Мислещ

преди 2 години

Тук е мястото от сайта днес да поздравят смелия Български народ който устоя на Агресивната продължителна пропаганда на медиите не става само с ядене трябва и акъл ?

135

Валя

преди 2 години

Май ние сме най-големите мухльовци. Наведени чакаме да ни резнат главите.

134

Стоян

преди 2 години

*** простите кучета антиваксърски

133

дедо Урко с.Годеч

преди 2 години

Хватката се затяга скоро градовете ще се превърнат в скотобойни.Нема да може да се измъкнете.Сега му е майкята да избегате и да се спасите. Спасявайте се и бегайте сички младежи и девойке дорде е светло по селата и си направете повече дечица.Нема да ви оставят да живеете дълго инак тия малоумнете психопате.

132

Стоян

преди 2 години

господа антиваксъри вместо да плюете рестрикциите и ваксините ,предложете ни алтернатива за справяне с проблема

131

До загрижената"

преди 2 години

Има за какво да ти ревът, има и за какво да ви трошат ковидваксърските кратуни. Колкото повече препаратизирани, толкова повече заразени.Аз не искам да ти дишам вирусите, ясно ли е..?

130

Наблюдател

преди 2 години

Хората се осъзнаха че искат просто да им сложат каишка на врата за да ги контролиратстига вече План демия

129

Анонимен

преди 2 години

Свобида или смърт. .. И за нас и за тях!

128

ХХААааааа

преди 2 години

Усетихте ли се , офффци заблудени. Да не повярва човек как 2-3 иглички с препаратче отключва нормална мисловна дейност.

127

Анонимен

преди 2 години

"Не им стиска засега да бият, но и това ще стане. Ако полицаите се огънат, ще изкарат армията по улиците." - Ми малко е зор, когато 60% от полицията също не оидкреоя меркит еи отделни политически фракции не ги подкрепят. Па армията не е толков апо рязлична. Може да изкорчат, ама ще трябва д аизбуят 10-15% населенивто, *** да се кротнат другите.

126

Анонимен

преди 2 години

Тия са ваксани на 80% и ги чакат още много щамове.Ваксините предизвикват щамовете!

125

Анонимен

преди 2 години

Запалили са парламента в Швеция!! ! !!

124

Анонимен

преди 2 години

Значи и европейците бягат от хубавото и полезното за тях. Що ли така?

123

Анонимен

преди 2 години

аз пък мислех че на запад са ги научили да слушат какво казва правителството и да изпълняват?

122

Анонимен

преди 2 години

Гледайте в youtube протестите. В Лондон демонстантите настъпваха, а полицейският кордон непрекъснато отстъпваше назад. Не им стиска засега да бият, но и това ще стане. Ако полицаите се огънат, ще изкарат армията по улиците. Планът за поробване на човечеството е начертан и се следва неотстъпно.