62

Анонимен

преди 2 години

Не случайно англичаните избягаха от тая тиня.

61

Анонимен

преди 2 години

Време е да се събуди народа и подобни създания на природата (кроманьонци),да не им се дава право на глас.А тези,които искат да напускат ЕС може свободно да го напускат.Сега всеки има право на избор и може да мигрира ,където си иска.Може и в Сибир,Африка,Америка,Молдова,Авганистан ,навсякъде Между другото ВМРО Какво прави в ЕП,нали бяха срещу ЕС и НАТО.

60

До 67

преди 2 години

Името му се пише със "з". Не го прекръствай.

59

Анонимен

преди 2 години

Евро.гей.ски ценности.

58

Нане

преди 2 години

Българските патриотични организации от прекалено его и лакомия не могат да постигнат трайно обединение, а повечето им ръководители имат не лоши личностни качества! Но е време за обединение и решителен отпор на либерастията! Време разделно е на вратата ни! Който не го проумява е късоглед!

57

Анонимен

преди 2 години

Браво за изказването ,,,, Ама защо сега?//? До сега къде бяхте от ВМРО --- когато крепихте на бочко камъчките (б.а. виж турския речник - камъчки-) сега се правиш на герой. Ей за това винаги губим. Защото даваме всичко , когато сме загубили вече.

56

Анонимен

преди 2 години

Евала на Джамбазки. Но не това ни е проблемът на нас.

55

Анонимен

преди 2 години

Това изказване показва,че ние не сме за европейския съюз,а за друг съюз.Ние не бяхме и няма да сме на нивото на европейските народи никога.Изпращаме в ЕП хора ,които все още живеят някъде в османската империя.Джамбаски се държи като арабин от крайна религиозна общност от преди два века.В момента в арабския свят са по-развити от този индивид.

54

За еврогея

преди 2 години

България е съществувала самостоятелно, даже Византия ни е плащала данък.

53

Анонимен

преди 2 години

Не го харесвам,но в случая е прав.За това ли им плащаме по 20 000 евро заплата на евродупетатите,за да ни налагат безумните си измишльотини?

52

Интернет Конспиратор

преди 2 години

Разреши днес 2 Лекарства за КОВИД, доказани, че предизвикват Мутация на Сперматозодите и Дефекти на плода, но ги Позволат, щото видиш ли КОВИД е по-страшен от това да не може да имаш деца ако си мъж или да родиш дете ***-Инвалид, ако си бременна жена!! Събудете се Стадо, Времето Ви Изтече...

51

ПРОСТИЧЪК ВЪПРОС :

преди 2 години

Darrh Shadow : "....не ни трябва запад с неговите гнили "ценности"...." - И кой братле ще ни издържа и налива милиарди в Черната Дупка наречена България, ти ли ? :)) България не може да съществува самистоятелно, пък и не само ние. Доколкото имам спомени не искаме с руснаците да имаме нищо общо, турците били кофти, сърбите още по-кофти гърците хептем, май само с румънците още не сме се хванали за гушите.Та въпроса е - Откъде Пари ?

50

Анонимен

преди 2 години

Време е някоя партия да се обяви за излизане от ЕС. Само тогава тия ще почнат да разбират. Орбан го прави. Даже и поляците го правят.

49

Анонимен

преди 2 години

Хора без работа

48

Анонимен

преди 2 години

Джамбаза си посещава трансексуалната обслужважа класа, дали е гей, трудно е да се каже, щото има по женствени от жените :))) Аз лично съм виждал трансексуален, дето е по женствен от една обикновена жена, тъй че може да се заблудиш :) Но все пак за да плюеш по тях и да се изкарваш на мъжкар, некак си не върви, щото им е клиент :))

47

Анонимен

преди 2 години

По новините го съобщиха, не е виц. В затвора в някаква западна страна лежи индивид, осъден за изнасилване. Един прекрасен де той заявява, че вече е жена и се казва Андромеда. Местят го в женски затвор, защото нямат право да се съмняват в самоопределението. Там първата работа на Андромеда е била да изнасили съкилийничката си.

46

Анонимен

преди 2 години

41 има един двама платени обратни, подвизават се в американският форчан и тролят тук. Единия все му се привижда дългата ръка на Путин и бсп навсякъде, все неща спуснати от Радан преди време. Сега обаче нещо не го кефи Радан понеже гейщините не са му приоритет като преди.

45

Анонимен

преди 2 години

А Рамазана ще стане ли например,,мюсюлмански празнични дни,,?

44

Томичукалата

преди 2 години

Нещо грешно ли казва, че хо хейтите половината тука събрали се? Или искате един ден децата ви да се ''самоопределят'' ?

43

Анонимен

преди 2 години

Тоя като го хванаха да кара пиян, не е пил лимонада