90

Ямболски цървул

преди 2 години

ВЪЗРАЖДАНЕ!

89

Анонимен

преди 2 години

Явно герб не могат вече да плащат на *** и нещата тук днес са коренно различни от вчера.

88

Стига бе

преди 2 години

Стига сте плашили хората.Няма нищо по страшно за България от Гербаджийската некомпетентност и корупция вихрила се последните 12 години.Във всеки град дерибействате все още и плашите сега с безчинстване. А как да Ви изчегъртат като сте се впили и в бетона на сградите. Пречите и задушавате всичко което пречи на модела Ви. Подмолно се съюзихте с корумпираните от ЕС и с ДПС .Теглихте и харчихте заеми а сега ревете.Какво остана след Вас-недовършени и некачествени проекти и перфектни кражби.

87

Анонимен

преди 2 години

Г-н Рашков, усучи им въжето два пъти около вратовете преди да им ритнеш стола на Гербавите

86

Програмист

преди 2 години

ГЕРБ е върло против безчинстването, освен ако не безчинстват те...

85

Кво стана ли колега?

преди 2 години

Катастрофа стана командването на Боко като бащиния страната ни. И за колко, толкоз-Румъния ни задмина. Виждал ли си как канят румънския турист да консумира?! А им се смееха преди...

84

Ямболски цървул

преди 2 години

Вие кои бяхте? НЕ НИ ОКРАДОХТЕ,НЕ БЕЗЧИНСТВАХТЕ ЛИ? С КОЛКО МИЛИАРДА СИ НАПЪЛНХТЕ ОФШОРКИТЕ????

83

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ са истински комунисти.Започнаха със заплахите. КОлко щяло да бъде зле, земята ще се отвори и ще ни погълне всички, само защото мутрата от Банкя вече нямало да бъде на власт.

82

Анонимен

преди 2 години

На тролбовете на герб вчера не платиха и днес резултатите са ВИДИМИ.

81

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Да, има проблем да огласи доказателствата, защото е незаконно. Само каскетът ви няма този проблем :) И ни съдят през ден за неговите медийни "доказателства". На г-жа Кьовеши отскоро може пряко да се докладва. Иска време, имайте търпение :)

80

Анонимен

преди 2 години

До като не съкратят поне 50% от държавната администрация, 60% от общинската и не спрат възнагражденията на общинските съветници бюджета ще е излишно натоварен. Махайки тези разходи ще могат да увеличат и пенсии и заплати.

79

Анонимен

преди 2 години

ЧЕРЕПИТЕ ЮРКАХА ТЪЛПИТЕ ПОД ЮМРУКА, ПЛАЩАХА ЩЕДРО МИЛИОНИ И СЕГА СИ ИГРАЯТ С ТИЯ МЛАДИ И ОЧЕВИДНО НЕОПИТНИ ХОРА, АМА ТЕ ТАКИВА ИМ ТРЯБВАТ- А СЕГА ВИЖТЕ ТОЗИ ОБИКНОВЕН ЧОВЕЧЕЦ/ЦИТИРАМ РАШКОВ/КОЙТО ТЕГЛИ 60МИЛИОНА ОТ БАНКАТА- КОЯ БАНКА ДАВА ТОЛКОВА ПАРИ, ТЕ ИМАТ КАМЕРИ И ВСИЧКО Е СНИМАНО, ТРАНЗАКЦИИТЕ ИМАТ ЧАСОВЕ, МИНУТИ И СЕКУНДИ, ИМА ОХРАНА, ДАНС СА ПРЕДУПРЕДЕНИ/ТАКЪВ Е ЗАКОНА/НАТЪПКВА ГИ В ЧУВАЛИ И СИ ГИ ПРИБИРА. МВР ГО КАНЯТ РАЗГОВАРЯТ И ГО ПУСКАТ СИГУРНО МИЛИОНИТЕ СА ОСТАНАЛИ В ТЯХ

78

Анонимен

преди 2 години

Абе Митов, я се вижте бе...турци и патриоти?? Кой кого ще прави на перилни препарати?? Гербаджии и турци най накрая лъснахте. По рядко ще ходите при Ердоган - даааа, защото директивите ще получавате от само от Доган

77

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 89 "МВР не може да повдига обвинения." Рашков е през ден в медиите с "обвинения". Странно, че има проблем да огласи откритите от него "доказателства". Странно е, че не рапортува и до Кьовеши. Що така? И за това ли са виновни "натисканите прокурорки"?

76

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 85 МВР не може да повдига обвинения. Венецианската комисия от 12 години ни чака да променим монопола на прокуратурата в това. И баце щеше да го променя, ама ... друг път :) Но ще дочакате, споко, гербав :)

75

Анонимен

преди 2 години

Това ще скандират хората на следващия протест: "Бойко Рашков в кацата с меда! Мирише на ***, мирише на ***!

74

Анонимен

преди 2 години

До Според Боко в период "Кво стане бе?!" "Стана" това, че нещо, което можеше да се свърши за три дни, отне трийсет, и имаше екологична катастрофа. Или сега и за това, като Кацаров за "успеха" срещу Ковид ще си закачате медали?

73

Пресъхна извора на

преди 2 години

ГЕРБоногата, останаха си многото лъжи, на Еднокнижника да вярвам мога, когато нЕкои проблеми той реши.

72

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 83 "Питайте натисканите прокурорки" Аз питам ТЕБ и Рашков.

71

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 77 Питайте натисканите прокурорки :)