49

до 59

преди 2 години

Ако в двора ти влезе гербер ,депесар или ром ще бъдеш окраден отвсякъде и излъган като балък .

48

Люба

преди 2 години

Слабото звено в правителството е участието на Корнелия Нинова и Бойко Рашков в него. Доказано корумпирани и некадърни, но наложени от червената мафия. Това ще бъдат първите министри, които ще бъдат сменени.

47

До 57

преди 2 години

"Чук - Чук "герб не е тук и 'Шок' за гробните поробители.Пожелавам успехи на колицията.

46

Анонимен

преди 2 години

Ако в двора ти влезне,комунист или чужда коза,все голяма беля ще направи..

45

Анонимен

преди 2 години

До ХаааасапарухЗакъснял си с едно 15 века. Тоя филм вече не го дават. Последните, които се опитаха, бяха Хитлер и Сталин, ама вече не става така. Хората трябва да живеят в общност, обединени от единна ценностна система. Това е бъдещето плюс дигитални решения. Аз вярвам в доброто, защото ако се сравни какво е било отношението между хората само преди век-два, имаме напредък.

44

Асан

преди 2 години

А вестник Шок :)))

43

ВИЖДАМ, ЧЕ....

преди 2 години

КАБИНЕТА НА РАДЕВ/ПЕТКОВ, ДОЙДЕ ЗА ДА ПУСНЕ ОТ ЗАТВОРА АРЕСТУВАНИТЕ ЧЕРВЕНИ ОЛИГАРСИ - БОБОКОВИ, БАНЕВИ, АРАБАДЖИЕВИ,ЧЕРЕПА...... И ЩЕ НАПЪЛЯТ ЗАТВОРА С ПОЛИТИЧЕСКИ ЗАТВОРНИЦИ.......... ДОЛУ, ДИКТАТУРАТА НА ДС/БКП ГЕНЕРАЛИТЕ, ДОНОСНИЦИТЕ, КЛЕВЕТНИЦИТЕ, АГЕНТИТЕ...!!!

42

стара,стара песничка

преди 2 години

Комунисти,комсомолци,пионери сме в един и същи строй.Комунисти,комсомолци,пионери сме заедно в труд/кражби/ и бой/лъжи/....Комунистите Родината изяждат,комсомолците с тях крадът,пионерите им ръкопляскат и лигите им текът...Комунистите щурмуват министерските кресла,комсомолците след тях пълзят,пионерите им ръкопляскат...чакат ги яки кражби и приватизации за кой ли път...Комунистите воюват с ГЕРБ.комсомолците към банките летят,а пионерите ги чака славен реституционен път...АЛИЛУЯ хванете ме за Х.Я

41

Анонимен

преди 2 години

Пожелавам им успех. Само ме е страх от Сербезова.

40

Хаааасапарух

преди 2 години

До до 41 - Затова е време някой силен човек, да узурпира властта, да ги смачка, да *** унищожи и да намачка другире, докати ги направи добри хора!

39

Анонимен

преди 2 години

А дано да спре каръка. Дано да успеят да ни оправят. Млади са. Забравям какво е било до сега.

38

до 41

преди 2 години

Точно така е. Това го повтарям от 20 години. Каквито са хората, така се живее в държавата. В Швейцария добре, защото живеят швейцарци. В Русия - зле, защото живеят руснаци ( въпреки огромните запаси от суровини) В Англия - по определен начин с плюсове и минуси, защото живеят англичани. Изобщо хората са държавата. Те гласуват, те избират, те се съгласяват с нещо, или са като прът в колелото. Това е. Никак не е сложно.

37

Анонимен

преди 2 години

До гост - То па щото преди инфлацият иах енди купища с пари...

36

Анонимен

преди 2 години

Записвам си обещаното, но за жалост нямат шанс да се справят с нищо защото освен популизъм се иска план, който и трябва да бъде изпълнен както и правилни хора, какъвто Ниновица изгонена за корпуция като министър от Станишев не е. Това са го проспали на запад явно.

35

Анонимен

преди 2 години

До Истината -Не. По-често е на заплата.

34

анонимен

преди 2 години

Никаква надежда няма,когато човек види Корнелия Нинова наредена като министър на икономиката.

33

Истината

преди 2 години

Събрали се тук 3 човека гробни да пишат срещу ПП. И какво от това ! Тока ли ще ви свалят герб или ще ви дадат милони...прости хора дето плачат за диктатурата на Борисов !!!Имаме алтернатива ,която не е свързана с маракобесният герб и това е Факт ! ПП ще бъдат силна партия и с подкрепата на др.формации ще продължим напред. България 10 години беше в застой.И чуждите медии не спираха да пишат за бедна България ! При Борисов ,който дезиинформираше хората и правеше пълна завеса като при комунизма

32

Анонимен

преди 2 години

Този път има НАДЕЖДА! Но нали знаете: Насила хубост не става. Ако народът се дърпа назад, като магаре на мост, няма как да стане. Проблемът на България са хората й. А те, горките, все си мислят, че живеят в 19ти век и някой ще дойде, я цар, я премиер, я президент, та да ги оправи. Този филм вече не го дават.

31

гост

преди 2 години

За съжаление, вече не остана къде човек "достойно да се пенсионира и да изживеят старините си. Инфлацията попари всички мечти ...

30

бае Тоше Правчанина

преди 2 години

Така е,децата на комунистите като бутнаха МАВЗОЛЕЯ сега си немат трибунка, на която да се възкачат и се лутат като улави за снимки по коридорите на НС...много СЕМПЛО...!