444

ББ

преди 2 години

Правда или няма Мир!Справедлив Свят или да го погребем по-добре!!!ДПС-гроб са мафия!!!...ЕС е разочарование...финансиращо и подкрепящо мафията...позор!!!

443

ББ

преди 2 години

пиши на вебер фашиста-мафиот...за дестинация и бегайте и двамата

442

ББ

преди 2 години

хаха "сринали се"...ти наведеният на 3 март пред султано молещ го да пусне мигрантите...демек ще те върнат...ти строящият руско-турски поток...с нашите данъци и пари...ни бе мутра 12 години бре...изме.яр чужд!Анатема!...съд и затвор!!!...пиши на доган... и султано...бегай ако ти е останала гънка мозък!!!

441

Смехурко

преди 2 години

И? Защо толкова злоба.Честно и почтено четените партии си соечелиха правото да управляват.Корупция, челмеджета, че и презервативи .

440

Абе..

преди 2 години

Кой знае какво имаме още да видим ! Молете се Бог да пази България !

439

Христо Христов

преди 2 години

Завижда яко, по брюкселски злобно.

438

Анонимен

преди 2 години

Баце с християнските ценности - пачки в чекмеджето, пистолет и оранжев презерватив. И за отплата - мезонет. Просто тоя човек лъжата за нищо я няма. Не знам, като се кръсти дали не си заключва пръстите?!

437

ПП ПП

преди 2 години

Е... Цветанов има 6 апартамента, а на дамаджанов колко са, и колко още в брой има.. вие за кюлчета и пачки говорите.. Оле-майко.....

436

Атанас Буров

преди 2 години

Баце тук е прав!

435

Някой

преди 2 години

Излезе информация, че в корупционното споразумение на коалицията , е влязла точка за подписване на Истанбулската Конвенция! Така че , тролчета мили ,можете да се съберете и да се цункате заедно! Личи си по обидите, че един и същ екип сътворява помията!

434

Анонимен

преди 2 години

Наредил е Кукунделиа идеално.

433

Барух Бехар

преди 2 години

Тумбала тумбала тумбала-ла лайка Бойко на Фон Дер Лайен взеда се вайка Щом не рита топка и мас не яде За премиер не става туй бледо момче

432

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Борисов трябва да е ефективно осъден, вместо да коментира разни Харварди, а е факт,че докато партията на безпартийните не се създаде промяна няма да има

431

ГОЧО

преди 2 години

Ще управляват, точно както и вие го правихте.Нищо няма да се промени!

430

Анти Мутра

преди 2 години

Мутри СБОГОМ. Рашков е вашият кошмар, защото знае, че един престъпник е свършен, само когато са му взели и парите. Тиквата ще връща ресто, бушоните му вече гърмят.

429

Дедо от село

преди 2 години

Едва сега разбрах,че някой си Дарвин е бил прав.Значи за това едноклетъчно освен мазнини трябват,въглехидрати, белтъчени и др./сиреч освен филии с мас трябва и друго/.

428

Камелия Тодорова

преди 2 години

Не ме гладай така момчеее!!!!

427

Му ха ха

преди 2 години

Ама много го ругаят в коментаритеТоя кмет на симитли ли беше оня дето го посрещнал с - бай х.. каде си

426

ГУГАЛО

преди 2 години

Ами за това си е напьлно прав. Трите партии БСП , ДБ И ИТН имат резултат колкото ГЕРБ от кьде накьде тия вицепремиери. Това си е чиста подмяна на изборите. Как НИНОВА подала оставка ще е вицепремиер, тя кого преставлява

425

Шефа

преди 2 години

Бойко и бандата му от крадци, много скоро ще омекнат и клекнат в поза на молители и съжеляващи за деянията си!До тогава обаче ще чуем много , много простотии от тях , защото простащината е в природата им!