91

Covid 19 и Ваксините

преди 2 години

АКО си ВАКСИНИРАН и те сполети "късмета" да се Коронясяш - при що годе добро здраве, ШАНСА ти да преминеш през премеждията и приключенията на вируса наречен не случайно с привлекателното име "КОРОНА", като Тайфун с нежно име е 85/90% ! Но ако си като леките автомобили втора , трета употреба, внесени от Запад - " Разтракана Щайга " и си със Ваксина и лекарска ГРИЖА - шанса ти е Каквото ти е писано и какъвто ти е късмета ! /пак ще продължа /

90

Ваксините заразяват

преди 2 години

Те знаят, че в болниците масово са жигосаните- заразените, за това не им изнася варианта човек да декларира, че е съгласен да се откаже от лечение срещу хобит. Не, този вариант не ги устройва - сатанистите искат да натъпчат в телата на хората течностите правени с маймунски органи, абортирани човешки деца, магнитни частици, графенов оксид и всякакви други гадости - те искат да ви избият, но не просто да ви избият, а да повлекат душите ви към ада - искат да се поклоните на звяра. Това е подготовка

89

Година 2112

преди 2 години

Баба ми е загинала по време на Пандемията. Отказала да я отровят. Първо и спряли парите, накрая я сложили в концлагер за неваксинирани, където починала от глад. Хората вярвали в абсурди и не след дълго започнали да извършват зверства...

88

Анонимен

преди 2 години

Да де, ама трябва ваксина 100% ефективна и 100% безопасна, имунна система 100% активна и 100% здрав организъм. А хората са болни, недохранени или хранени зле, водят застоял , често самотен живот... консуматорското общество им видя сметката. И за капак, науката може да бърника из вирусите и клетките, ама после не може да си оправи бакиите. Продължавайте в същия дух. гении.

87

Cavid 19 и Ваксините

преди 2 години

Какъв е нашия ИЗБОР и шанс за ОЦЕЛЯВАНЕ ? Ако не си ваксиниран и в добро, завидно здраве , при своевременно и правилно лечение - имаш шанс да оцелееш и не те сполети "Жената с Косата". Ако Не си в добро здраве - Извинявай че се видяхме ! Може скоропостижно да преминеш към стълба на Енергото по улиците. /ще продължа по-нататък/.

86

до 90

преди 2 години

Защо лъжеш?! Отговора на Министъра го няма във Видеото. Има само как Депутата си задава въпроса, т.е. че МъртвоРодените са се Увеличили в Пъти след Ваксинация! Иначе, щеше да е хубаво, ако Министъра беше казал, че напуска, но тези Хора са Сациопати, които са назначени там от ЮдеюСемитМасоните за да ни Избият!!

85

Анонимен

преди 2 години

Кунчев оживя заради това, че е ваксиниран, а го изкара дълго, защото не си беше сложил третата доза. Дълъг Ковид-19 не е тежък Ковид-19. Това са различни неща, ама защо ли го обяснявам на хора, които не желаят да разберат.

84

Анонимен

преди 2 години

Уникално! Министърката на здравеопазването на Онтарио на 8.12.2021. Въпрос към нея "Как ще обясните алармите от лекари за рязко повишаване на броя мъртвородени след ваксинацията?" "В отговор на изказалия се искам да кажа, че искам да напусна." . https://bitchute/video/eMYrZHqQEPKC/

83

Анонимен

преди 2 години

Ще видим сега нашите нови ЗЕЛЕНИ министри в кое блато ще ни вкарат, защото учителя им е един и същ -- Кл. ШВАБАТА. Честито!

82

Covid 19 и Ваксините

преди 2 години

Са Две страни на една и съща " МОНЕТА" ! САЩ отиват на 29-30 Трилиона ДЕФИЦИТ и е с 25% Промишлена ИНФЛАЦИЯ. Днешната Инфлация на ДОЛАРА не е била тъй висока от 1980 год. Тогава КРИЗИТЕ и до сега се решаваха с Войни и Грабежи , но ДНЕС ХЕГЕМОНА останал сам на Световната "СЦЕНА" УМЕКНА САМ ! Шанс за спасение ВОЙНАТА, вече НЕ е по силите му - ИКОНОМИКАТА определя ПОЛИТИКАТА ! И стигнахме до COVID 19 и ВАКСИНАТА които трябва да постигнат ЕФЕКТ както след Световна Военна КАТАСТРОФА .

81

До 83

преди 2 години

Втория път няма да може да възкръсне. Организмът му е тотал щета.

80

за Германия

преди 2 години

Жалко за Германия............беше такава велика държава..........даде на света най-големите учени и философи(създателите на квантовата механика , философи като Кант и Ницше)...............но съвременните германци нямат нищо общо с тая велика стара Германия..............те са едни зомбита , които само слушат и изпълняват командите на елита и на политиците!!!

79

Анонимен

преди 2 години

Събитие 201: симулативна пандемия в действие ! Някой да ги подкара един по един. Болшинството са се оставили на течението. Нямат навик да се борят за права.

78

Кунчев Воскресе

преди 2 години

така е, за да карате Лек КОВИД, 2 месеца с трайни увреждания за цял живот, трябва не просто да сте Ваксиниран, ами и 3-та доза Бустер като Кунчев да сте сложили!

77

Анонимен

преди 2 години

Наред с глобализма идва и медицинският фашизъм................живеем в една антиутопия .................за съжаление..............ще ставе още по-зле!!!

76

ромлянин

преди 2 години

Всички българе да са поучат от назе ромете.Отваате у немачку ваксате се на името на некой немец и му земате 3000 евра.Водите целата фамилеа изкарвате едни 30 000 евра и са вращате обратно у дом.Тука за 30 000 евра къща дигате.Па антиваксарете нека си жулат езика ама за тава пари никой не дава.Да ви светнем язе на таа далавера.Е така ша ги стигнем швейцарците а не с бръщолевене срещу ваксините.Ако сакате да сте добре бегайте там за пари.Ако не-седете тука на умирачка.

75

Ваксините заразяват

преди 2 години

Последно време е, гответе се за свършека

74

Анонимен

преди 2 години

Ние тук няма да разрешим. Не сме немци. Манталитетът ни е друг и Слава Богу сме диваци. Всяко зло за добро.

73

ДртПрч

преди 2 години

Опре ли ми гърба в стената, почвам да ритам.

72

Анонимен

преди 2 години

Тия фашисти и *** поведоха война срещу живота. А срещу него никой никога не е побеждавал и накрая винаги е плащал сурова цена. Тоя *** и тези, които го ръководят, да мислят отсега къде ще се крият след като изчезне вируса и пандемията свърши, а краят ѝ се вижда. Омикрон е много заразен, но безопасен и не води до нищо сериозно. Т.е. да се бодеш заради обикновена настинка? Не им се ще на алчните *** да свършва пандемията, защото им се усладиха паричките. Води се търговия с човешки животи.