61

Програмист

преди 2 години

Нискоинтелиге форми на живот отказват ваксината. И процента съвпада с изказването на един бивш премиер : "80 % лош мат'рял" каза.

60

топлата вода

преди 2 години

До: 83 Ми то си има ромска партия бе пчовек! ДПС се казва! И ни управлява успешно!Хак да ни е!

59

Анонимен

преди 2 години

В една аптека от която си купувам лекарства аптекарите до един са без маски! Твърдо и категорично! А са трима четирима в една смяна постоянно! Еми - гледам живи и здрави са, никой още не е умрял от тях! А най-странното е, че никой не им прави забележка.Значи аз влизам с маска, защото ме задължават, а те си работят без маски по цял ден с хора!

58

Сизгин феими

преди 2 години

Трябва ромска партия да се създаде и управлява тази изостанала територия, за да се преборим с крадливите и некомпетентни българи да ги интгираме, за да вършат черната работа както в белите страни

57

стъкмистика

преди 2 години

Гаргантюа и Пантагрюел на Рабле, пасти да ядат в сравнение с нас

56

Анонимен

преди 2 години

Всичко е пари приятелю!!!!!

55

Анонимен

преди 2 години

До: номер 59 Ееее не, не е истина! Чудя се, да се смея ли или да плача като ви чета глyпocтите? Само генерирате безсмислен трафик от който печелят собствениците на сайта.Ти правиш ли разлика между кислородна маска и респиратор?Интубираните са в безсъзнание, затова са на апаратна вентилация, защото не могат (изобщо) да дишат самостоятелно! За какво да се "борят"?!

54

BG Антиваксер

преди 2 години

Барабино брой до 50000кТака се изцепи един от вашите още в началото.Гробовете, още не са запълнени...

53

Анонимен

преди 2 години

Колко от бг лекарите са ваксинирани? А неваксинираните бг лекари колко амсалака ваксинираха?

52

Анонимен

преди 2 години

Лъжат за бройките за да приберат пари. Имам близки работещи в болници. Забранили са им да приказват, но не могат да си мълчат..Случва се в момента безмълвно ограбване на държавата.

51

До 66

преди 2 години

Камък сянка да ти прави, чеpвей да те прегризе през кръста след като ти изръфа зениците.

50

До 67

преди 2 години

Напразно си бил и3сран на тази земя, запартък!

49

Анонимен

преди 2 години

59, малоумието при теб вече е достигнало 120 %

48

До 61

преди 2 години

Приготвки се да усетиш болка, клетнико. Идваме.

47

MmAaHh

преди 2 години

До АнонименНяма да свърщат "ваксините". ЕС е заръчал 5,6 милиарда ваксини за следващите две години. По още 5 на човек след третия бустер. Предплатени са без право на прекратяване на договора, а договорите трябва да се спазват. Затова четвъртият бустер ще ни предпази от О-микрон, петият от Пси, шестият от Фи, седмият от Хи, осмият от О-мега. Деветият няма да има на кого да го сложат...

46

До 59

преди 2 години

Теб те знам кой си.

45

неваксиниран

преди 2 години

Брей, тук имало големи поети бе!!! Явно е страничен ефект от ваксините? Като се ваксинираш и добиваш поетични заложби! Ми това е полезно! Дали и аз да не се ваксинирам че после да издам някоя стихосбирка? Щял съм да гледам цветята откъм корените на няколко метра под земята, брей! Не думай! Харесва ми!

44

До 54

преди 2 години

Интубаторът те чака, скоро ще усетиш остър задух и борбата за всяка глътка кислород ще е титанично - епична. Почакай и ще видиш кон боб яде ли.

43

3

преди 2 години

Вяхте ли!Нападате министъра , но като се вземат мерки ситуацията се подобрява!Ако и останалите се ваксинират и спазват правилата ще бъдем за образец на Европа и света!Ама пустата тази наша простотия и инатлък!Разединени сме въввсяка една работа и затова сме бедни и болни!Де го Съединението?Само на думи!

42

Анонимен

преди 2 години

ПЪЛНА ЛЪЖА! УМИРАТ ТЕЗИ СЪС СЛАБ ИМУНИТЕТ И ТЕЗИ С НЕАДЕКВАТНО ЛЕЧЕНИЕ. ДРУГОТО Е ГРИПЕН ВИРУС.ОЩЕ СЪВСЕМ МАЛКО ЩЕ ВИ ИЗТЪРПИМ.