499

Анонимен

преди 2 години

Нека се разграничава неваксинирани срещу ковид и антиваксъри.

498

Анонимен

преди 2 години

Бре, никой не им ще отровите, ама те искат да си ги дадат на всички.

497

Анонимен

преди 2 години

Хората трябва да издигнат политик, който ще е срещу ваксинацията. И да му пазят живота, защото ваксинираните не си поплюват.

496

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се говори точно така, както и за гласуването. Никак! Личен избор.Ваксинираните, преболедувалите и неваксинираните пренасят ковид по един и същи начин. Да се страхуват ваксинираните е пълен Смях.

495

Анонимен

преди 2 години

Петков само да не се заиграва със задължителна ваксинация, че ще се наиграе.Може някой от партньорите му да не е съгласен, а например герб да гласува да!Това ще доведе до масови протести и ще свали правителството .

494

Анонимен

преди 2 години

Най-богатите хора подкрепят ваксинацията. Само това вече трябва да ви говори много. Много смърт - много пари.

493

Анонимен

преди 2 години

В интересни времена живеем. Първо се прави чудовищен по мащабите си пиар на обикновен грип. После се рекламира несъществуваща ваксина. Успоредно с това тормозят хората психически и ги зануляват икономически. Права се отнемат като бонбонки от малко дете. Обаче хората си мислят че щяло да мине. Няма, вас ви минават.

492

Анонимен

преди 2 години

Трябва да си направим клуб на неваксинирания. Виждам, че пишещите тук не се подават лесно на манипулации, и са хора с чудесен интелект и прекрасно чувство за хумор. Противно на планираните да умрат чрез ваксини, които са в постоянна параноя и истерия. И са толкова сериозни че религиозните фанатици пасти да ядат.

491

преди 2 години

Горното е до 566, не до 569

490

До 569

преди 2 години

Вярата в авторитети е вредна, именно защото е вяра, а не научно проверен факт. Не робувам на мнение на специалисти, а се ориентирам на база разум кои от специалистите са читави и кои не. Очевидно има специалисти, които са превърнали професията си в бизнес и разчитат на невежеството на доверяващите им се. В някои случаи последното граничи с престъпно поведение. За справка лекарите в нацистките лагери, и някои от медиците по нашите телевизии, които уж мислят за наше добро...

489

Анонимен

преди 2 години

Талмудиианците са прави ние сме гоои-дообичета.Туй то.

488

Люк

преди 2 години

След като две ваксинирани колежки изкараха тежко ковид-в очите на другите ваксинирани чета само страх!!!В тази последна вълна никой от познатите ми преболедували не се разболя!!!Нещо да кажете!

487

Анонимен

преди 2 години

Не се разговаря, защото бием в един момент!С 90% от народонаселението от 2г. не разговарям и не го поздравявам.От 2007г. има изтичане на информация и материали относно бъдещите ваксини. 100-ци. видеа и признания от целия свят на мед. лица, политици и какви ли не.Бях луд за тях тогава.Сега, какво да правим?Еми бодете се добитъци, след дъжд качулка!

486

Анонимен

преди 2 години

Някои хора нямат пари за доказано животоспасяващи лекарства. Бре, защо не им ги дадат, след като са толкова добри да пробутват ваксини, от които никой няма нужда?

485

Обективен

преди 2 години

Нещата никога и никъде не са станали с убеждаване, а винаги със закон и стриктното му прилагане. Така в Западна Европа да научени на ред и дисциплина. В случая с тази епидемия реда трябва да е следния: специалистите казват какво трябва да се направи, политиците го вкарват в закон и после държавата следи за прилагането на закона. Личният избор тук е безyмие - хората не са специалисти, за да решат правилно даже и само за себе си.

484

Ахам

преди 2 години

Наръчник на Ковид сектанта - хахаха. Копаете дъното!

483

Анонимен

преди 2 години

Познатите ти ваксани може да не са агресивни, но тия като автора на статията са. Още повече пък тия дето затваряха хората като ***, а те си правеха банкети както Борис Джонсън. И както тоя изррOди в парламата за които НВ важат измислените от тях правила. Ваксвайте се бе и слагайте маските!

482

Анонимен

преди 2 години

Кога ще има ваксина срещу пропагандата? Тя също е заразна като статийката горе...

481

гост

преди 2 години

Няколко фактанебоходими са безброй дози през няколко месеца за да се поддържа имунитет ала балаваксините са безвредни -пълна лъжа.ваксините действат че даже действат и на новия щам омикрон - пак пълна лъжатова са ваксини - пак пълна лъжа.Ваксината не ти скапва имунитета.........След Н на брой ваксини вие ще сте по здрави от преди да започнетеЕ след толкова факти как да иска човек да се инжектира с тяхната субстанция.едно обаче е сигурно всички ще измрем но кога и от какво само Господ реш

480

Не ваксиниран

преди 2 години

Всъщност от познатите, приятели и колеги, които са ваксинирани, никой не натрапва агресивно правилността на своето решение да се ваксинира. Ваксинирани са и толкова. Даже не коментираме. Всеки с решението си.