448

ТИРО-ЛИРО

преди 2 години

Сега ще ви кажа защо атакуват (не само, но ПРЕДИМНО) Европа. Причините са две. 1-во, заради християнството, което винаги е пречило на 1-а религия от Близкия Изток, развила уж изкоренения от Моисей култ към Златния телец. 2-ро, само в Европа има нации в тесния смисъл на думата, които пречат на свободното движение на капитала. Другаде има племена и етнически групи. Основни врагове на корпорациите са: християнсвтото, националните държави, хетеросексуалните, белите.

447

Дааа

преди 2 години

Да се у главата проста - Защо не се ожених за Рускиня навремето , когато имах такава възможност , сега щях само да Ви гледам сеира от Москва , щях да си живея живота !

446

Fallschirmspringer

преди 2 години

За себе си ще кажа,колкото и широко да разтварят прозореца на Овертон,каквито и малки стъпки да правят в посока на признаването на перверзиите,ще кажа ще продължа да харесвам,умните ,интелигентни и добре образовани жени.Ще продължа да обичам съпругата си и обожавам дъщеря си с цялото си сърце и душа,до последният си дъх.Широко се отваря прозореца на Овертон,не без помощта на нашите майкопродавци и неолибералисти.Каквото и да прави ЕС ще хапвам сочни пържоли,ще пия вино,ще харесвам жени

445

Анонимен

преди 2 години

Искам незабавен референдум за излизане от ЕС и Нато ! Чашата преля вече няколко пъти !

444

!

преди 2 години

Населението на Европа е Християнско,който не му харесва,към Пакистан,Саудитска Арабия...това че Християните са добри и пускат ...от други вери с по 10 деца да ги храним е друг въпрос,Истината си е истина,аз не отивам в страни където сме малцинство и да бия тъпан да ми зачитат правата!

443

Анонимен

преди 2 години

Скоро скапа=ната Европейска комисия ще забрани и свинското. Тия са лу0ди от ЕК

442

Анонимен

преди 2 години

Свинско по Коледа ще се яде ли ,щото да не накърним нечии чувства ?

441

Велик посветен

преди 2 години

Европейският съюз е създаден като план за разрушаване на европейската идентичност. Нека не се подвеждаме по името и обявяването на някакви нови уж "европейски" ценности.Европа трябва и на някои много им се иска да стане една нова Америка. С разнообразно население и един единствен бог - Парите, които едни хорица си печатат от нищото и никой последните три века не ги закача.

440

Оруел

преди 2 години

Очаквах да се появи езика ангсоц, но ето че се е появил езика ессоц - езика на сбърканата политическа коректност, манипулация на съзнанието чрез словесна подмяна на понятията...

439

Анонимен

преди 2 години

ЕС отдавна води политика на обезличаване на личностите, населяващи Европа. Отнемане на духовното им наследство и превръщането им в хора без история, без убеждения...Само не знам защо това се търпи? Нужно е да се появи само една велика идея, обединителна, вечна и от образуванието ЕС няма да остане и прашинка.

438

АНГЕЛА НА КЪРДЖАЛИ!

преди 2 години

Г-н Хасан Азис, добре е, че отдавате значение на Коледа в Кърджали! Но, искам да Ви напомня: Коледа е празникът РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО. И на този празник ние, ХРИСТИЯНИТЕ, празнуваме РАЖДАНЕТО НА НАШИЯ СПАСИТЕЛ ИСУС ХРИСТОС. Това не е празник на ангели. Ако имате проблем да изговорите името на ХРИСТОС, напълно Ви разбирам. Но моля, не се опитвайте коварно да подменяте празника на ИСУС ХРИСТОС с ангел на Кърджали. И не е нужно да превеждате Вашето послание на 11 езика. Ние четем БИБЛИЯТА. Със здраве!

437

Анонимен

преди 2 години

Весела коледа и чумата да я тръшне таз *** нацистка.

436

марги - християнка

преди 2 години

Нерелигиозните, винаги могат да станат религиозни, не им пречете! Не воювайте срещу Бог Исус Христос, нещастници, защото и коронавирусът ще ви се види песен!

435

Анонимен

преди 2 години

Взеха да прекаляват с тия тъпотии за безполово, неутрално и незнам още какво. Като на някой не му харесва, да си тръгва от Европа. Има други континенти.

434

Анонимен

преди 2 години

***, препоръчвам ви да ви няма изобщо. Клекнахте пред мигрантите да им угаждате.

433

Анонимен

преди 2 години

Ако е вярно че мъжа й на тази внася експерименталките трябва да я отстранят заради конфликт на интереси, след това да я съдят заради жертвите и увредените от експерименталните препарати. Подписването и криенето на договора с производителите е скандално.

432

Анонимен

преди 2 години

Продължавам да твърдя , че Путине е ГЕНИАЛЕН политик и единственният с РАЗУМ в днешно време - Всичко друго е ......!!

431

Анонимен

преди 2 години

Този ЕС е аб.а.си и КЛОАКАТА СМРАДЛИВА , пълна с *** и ИД:И:О:ТИ !!

430

ТОЛКОВА Е ПРОСТО!

преди 2 години

Толкова е просто - Европа е християнска земя и на Коледа празнуваме РАЖДАНЕТО НА ХРИСТОС, на Великден празнуваме ВЪЗКРЕСЕНИЕТО НА ХРИСТОС. Точка по въпроса. Ако някой иска да празнува нещо друго, да го празнува. Европа празнува това събитие и толкова. Събитието, което преди малко повече от 2000 години сложи началото на нова ера - ерата на ХРИСТОВАТА ЛЮБОВ , наречена ХРИСТИЯНСТВО. ЧЕСТИТИ РОЖДЕСТВЕНСКИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ ХРИСТИЯНИ!

429

Анонимен

преди 2 години

Кой каза , че АНТИХРИСТА ще е мъж - Май вече е ясно кой се очертава като такъв / Такава !!