11

Анонимен

преди 2 години

Е то никой не почва под 1000 лв българите ги мързи яко.Ако сме като много страни да си плащаш наема всеки месец ще се скъсал да работиш.Коментарите са за пример цял ден седят по форумите

10

Док

преди 2 години

Тая статия за кого я побликувате? Работодателите направиха и невъзможното да изгонят кадърните хора и то не от работните им места, а от държавата. Нямало специалисти. Ама "бизнесмени и тарикати" с лопата да ги ринеш. Сега да фалират. И да си търсят работа като "специалисти".

9

Анонимен

преди 2 години

Специалисти има, но с ниски заплати някак да ги привлечат...

8

Анонимен

преди 2 години

Нормални хора се намират вече трудно с които може да завържеш един разговор не специалисти.

7

Анонимен

преди 2 години

Като има двоен и троен ръст на заплатите, тогава ще намерят хора. До тогава, да пускат една и съща обява с месеци и да се чудят, че няма и няма подходящи кандидати.

6

Анонимен

преди 2 години

5, може би потомствения чиновник и полицай са по-лоши, а може би са една стъпка над данъкоплатеца

5

Бочо

преди 2 години

До русенец Ами то и София не се слави с това, че е с чист еко планински въздух, но имаш право. Русе определено не е от най-чистите градове. Това за прасетата не го знаех, благодаря че ми каза. Иначе по темата, имах предвид, че с трици маймуни не се ловят. Пък и друго си е да си в родният град, по-малък и спокоен.

4

Анонимен

преди 2 години

няма по-голямо гуведу от потомствения гражданин-данъкоплатец-бачкатор

3

Анонимен

преди 2 години

"търсят се административни служители, сътрудници и хора, които имат богат и значителен опит в комуникацията с хора." ...доооообре, ама те тези са заети, а останалите как да натрупат опит? Нещастници!

2

русенец

преди 2 години

До Бочо И 2 000 чисто ще ти компенсират ли това, че виждаш какво дишаш, че водата откакто заровиха 200 000 избити прасета във вододайната зона не става за пиене? Не всичко е пари, с тия 2 000 утре няма да можеш да си купиш лекарства само.

1

Бочо

преди 2 години

Естествено, че ще отиват в София и чужбина. Когато ми предложат минимум 2к чисто, ще се замисля да се върна в Русе.