8

Анонимен

преди 2 години

Това са Интригантски истории .. двете държави се разбираха добре навремето

7

Анонимен

преди 2 години

А пък преди няколко часа главния генерал на Индия, отговарящ за военното модернизиране и идеолог на договора между Индия и Русия е претърпял самолетна катастрофа и е починал! Мда. Но пък договора съществува и е харесван от всички в двете азиатски държави. В индийските медии нарекоха катастрофата убийство, в прав текст. В момента текат новини по въпроса и в другите медии.

6

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

В Украина има руско-американска армия. Нормално е да не акцентира върху американска върхушка. Защо да разваля отношенията си с еврео-монriлът Путин.В крайна сметка ЙОСИФ Байдън не е далечен роднина на ЙОСИФ Сталин. А от тук и общият им Аврамо-Соломинов корен в Етиопия. Е, как е пред Истината на колене,руско-американски фашистки евреяци?

5

Анонимен

преди 2 години

Бе тя и Полша нямаше да се даде 39г.И тя беше голяма и видя кво стана.Разликата сега,е че начело на запада са тотални слабаци и страхливци.То впрочем 39 е било същото ,впоследствие иде Чърчил.Ама сега в Сащ няма такива лидери.Тръмп също е клоун.В Германия иде лява вълна така ,че Русия няма да има никакви пречки.Все пак решиха от уважение да чуе дядото.И той изтърси квото каза.След няколко г ще предават и натовски държави.Всичко се връща ,факт.

4

Напоследък

преди 2 години

Гледам украински сериали. Всички говорят на руски, а и умеят да ги направят по-руски и от руските. Украйна е територия на руския дух, обсебена от банда олигарси и националавантюристи.

3

Анонимен

преди 2 години

От Русия по велика страна е нямало няма и да има, единствените които са ни помагали

2

Анонимен

преди 2 години

Русия не би нападнала Украйна , те са братя.. никой няма да спечели от такъв конфликт а и Украйна не са малка държава , едвали ще се дадът . Просто няма как да стане.

1

Анонимен

преди 2 години

Русия ще си лапне Украйна.Сащ няма да направи нищо.На Путин това му стигаше.