115

Живот по-зле от виц

преди 2 години

Не се знаело много за новия вариант (южнокорейците вече го и фотошопнаха електронно-микроскопски - на "по-подробната" снимка се вижда мътно кръгче с още по-мътни шипчета и това през 2021 година, когато вече има изображения на отделни атоми в кристални решетки - евала, браточки, даже не се и стараете), обаче въпреки факта, че още няма и един починал от него, ще обмислим по-строги мерки, за да ви дотаковаме таковата. Ето ви го новия спекулантски феодализъм. Крепостните сме ние, ако не се сещате.

114

Анонимен

преди 2 години

Личи, че е голям цирк, света им каза, че няма и една жертва, а те щели строги мерки да слагали за да фалират бизнеси и да всяват страх с агитиране и пропаганда

113

Анонимен

преди 2 години

Всички казаха, че е обикновенна настинка. Също като ковид. Нищо работа.Но Тираните и фарма мафията се опитва...

112

АнонимеН

преди 2 години

ТО ТОВА БЕШЕ И ЕДНА ОТ ЦЕЛИТЕ НА ОМАКРОН! ВАКСИНИРАНИТЕ ДА СЕ ПРЕВАКСИНИРАТ - БУСТЕРИЗИРАТ! А НЕВАКСИНИРАНИТЕ ДА БЪДАТ ТОРМОЗЕНИ ВСЯЧЕСКИ ДОКАТО НЕ СЕ ВАКСИНИРАТ И БУСТЕРИЗИРАТ!

111

ДЕВМПр*оста

преди 2 години

Много добре знаят, че микронът е лек и заразен и ще опатка всички за отрицателно време, след това няма да е нужна ваксина за никого. Затова е цялата патардия. Ама не се връзвайте много. Нищо от това няма да направят тук, защото Кирчо има да си оправя имиджа пред електората.

110

Анонимен

преди 2 години

А *** тея власти много големи мислители били бе прас, прас, прас ако можеха толкова да мислят нямаше да сме на това положение последни на всичко от всякъде и те мислели мислете, мислете това най не ви се отдава.

109

Анонимен

преди 2 години

Може би най-добре ще се справим без власти. За какво сте ни тунеядци? Жалки неадекватници.

108

Иван русенеца

преди 2 години

Ако има някоя с поне малко приличен вид, нужда от здрав @нален секс да остави координати идвам до броени часове до всяка точка на България включая и Македония!!!

107

АКО СЕ ДОКАЖЕ

преди 2 години

ММММ АКО СЕ ДОКАЖЕ , НЕКА ПРЕДПОЛОЖИМ 10, 9 , 8 , 7 ..... ЕТО ГООО, МНОГО ЯСНО ЧЕ ЩЕ ИМА И ПРИ НАС , АКО СЕ ДОКАЖЕЛ ОЛЕ БОЖЕ , ВСЕ ЕДНО НЕ СМЕ СВИКНАЛИ ВЕЧЕ НЯМА КРАЙ ЛУДНИЦАТА

106

Анонимен

преди 2 години

Възраждане!!!

105

Анонимен

преди 2 години

Борис Джонсън го спипали , че организирал парти миналата година в Локдауна а някаква пресъствала там се хили на въпроса дали е била там , само на мен ли ми направи впечатление че беше дрогирана. За тях хайвера за нас сопата.

104

Анонимен

преди 2 години

След микрона ред чака макрона и т.н ...Схемата е ясна още от началото...

103

Айти

преди 2 години

Аз затова се изнесох в Неофит Рилски до най-големия Исторически парк в света до Варна. Тука не плащаме ток - има 5 мегавата ветрогенератор и 10 декара фотоволтаици. Не плащам за топлото,щото къщите са с термопомпи. Пия вода от чешмата,защото под селото има минерален извор. Не ходя на магазин, защото има био оранжерии. 0% са ваксаните тук,няма маски,няма сертификати,няма ковид. Това е паралелна държава!

102

Анонимен

преди 2 години

Бога на хазарите е Луцифер.Исус казва: ваш баща е дявола и вие вършите похотите на баща си, който открай време е човекоубиец...

101

Анонимен

преди 2 години

Ако говорим за инстинско вдигане на цените и хиперинфлация, това е факт в Турция, където управлява приятеля на Тиквата Ердоган. Ако калинките от ГЕРБ все още бяха на власт, то ние щяхме да бъдем свидетели на същия хаос.

100

23

преди 2 години

"Властите обмислят по-строги мерки, ако Омикрон се докаже у нас" Аз мисля, че властите си играят с търпението на народа

99

Анонимен

преди 2 години

До 107 Подкрепям те и с двете ръце, а за тоя Ковид ще не третират, като престъпници

98

Анонимен

преди 2 години

А зашо се обмислят по-строги мерки, след като ОЩЕ не се знае дали оми-вируса е с по-тежко боледуване или с по-слабо? Или само ей така да си мислим и налагаме некакви мерки?! Логични/нелогични, нужни/ненужни - няма значение.......

97

Муахаха

преди 2 години

Рашков още 19 апартамента ще придобие за Нова Година!

96

До 102

преди 2 години

Докторите в Южна Африка, където Омикрон е вече преобладващия вариант на инфекциите с над 80% алармират от седмица поне, че омикрон е с много по-леки симптоми и няма НИТО ЕДИН починал от него. Влизам вече много в теория на конспирациите, но започвам да се чудя дали не забраниха пътуванията в отчаян опит да удържан омикрон да не вземе превес над делта.