58

Анонимен

преди 2 години

До Тъй - това за кво бе психо, да не хванеш настинка ли? Я се успокой вече?

57

Тъй

преди 2 години

Ваксинацията не е панацея, тя е още една предпазна мярка, която сама по себе си, не гарантира успеваемост. НО ако освен ваксинация, имаш отлична хигиена и носиш маска, когато е необходимо, то вероятността е значително намалено, защото всяка една мярка намалява вирусния товар. По-малък вирусен, по-малко проблеми... не е на 100% ефикасно, но шансовете са най-големи.

56

Анонимен

преди 2 години

54 а ти кой си, Алеко ли? Писна ми от бай Га*новци, които обиждат хората. Ти си точно като бая за който говориш. И той така с насмешка говори по адрес на българите, на това как не били като немцугите или франсетата. Защо не вземете да го прочетете това книжле веднъж за винаги, че да се посмеете над самите себе си, а?

55

Анонимен

преди 2 години

Джо, дали е 1 на милион? Щото според публикуваните документи от изпитанията на Pfizer от около 40000 са починали над хиляда. Прави сметка.

54

Анонимен

преди 2 години

тъпчете се с меса и млека, не ви трябват ваксини за да измиргате

53

Мдаа

преди 2 години

По света: Десетки и десетки хиляди починаха през годината след инжектиране с най-вредните "ваксини" правени в историята; днесбеге: Един човек почина след вацина.

52

Полов атлет-еблю не

преди 2 години

съм чул да е починал...

51

Анонимен

преди 2 години

ама те и преди ваксините умираха 40-50 годишни от инфаркт и инсулт. сега стана заради ваксините ли?

50

Джо

преди 2 години

Един от милиони ваксинирани. Но лешоядите веднага го правят новина, гнусни сте бе!

49

Анонимен

преди 2 години

Лоша работа, но пък преди два месеца почина мъж на 23 години от Ковид удари го в сърцето и направи инфаркт ! Беше около 110 килограма

48

Анонимен

преди 2 години

Преди 2 седмици шефът на СЗО официално обяви провал на ваксинацията като средство за превенция и контрол над Ковид. Ето линк: https://reuters/world/europe/false-sense-security-around-vaccines-europe-again-covid-epicentre-who-2021-11-24/ Ето и какво казва самия Гербейесус: "In many countries and communities, we are concerned about a false sense of security that vaccines have ended the pandemic, and that people who are vaccinated do not need to take any other precautions"

47

Анонимен

преди 2 години

Млади атлети падат като мухи.

46

Анонимен

преди 2 години

Затова имаш нужда от спутника не от Опел

45

Бай Ганьо се плаши

преди 2 години

да не ритне кавбаната, а друг да харчи крадените парички.

44

Анонимен

преди 2 години

Не знам за Астра Зенека,нея я спряха,но аз лично чувам за няколко случая на инфаркт и инсулт след Файзер при млади хора 40-50 годишни,2 от които завършиха със смърт-комшия,баща на съученик на детето,семеен приятел.Плюйте и отричайте,но това е

43

Анонимен

преди 2 години

"безопасни и ефективни". Ето ви още една новина, отново -- сигурен съм, че ще се появи на сайта веднага: скок на сърдечните удари в Англия и Шотландия. Според експертите, виновно е глобалното затопляне. Не, всъщност е защото застудя. Не, всъщност е от заседяването. Не, всъщност е заради физическото натоварване от движението. Моля, не обръщайте внимание на слона в стаята.

42

Анонимен

преди 2 години

Герой, истински герой е този млад мъж! И без грам ирония го пиша! Имената на жертвите на ваксинте трябва да се изписват със златни букви на видно място, с епитафия: " Те пожертваха живота си, за да живеем ние". Защото ползите от ваксините, са повече от вредите...

41

Бay

преди 2 години

От 2,2 милиона 1 и се опитаха да го скрият!

40

До 46

преди 2 години

Аман от такива като тебе "коментирам без да чета"

39

Анонимен

преди 2 години

А за смъртните случаи и страничните ефекти на Пфайзер кога? Майка ми си сложи 2 дози и след втората получи симптоми като след отравяне с тежки метали. Това на всеки 10 дни болнава и с коса, която пада все едно е облъчвана с радиоактивни материали няма и да говоря. Сложи я заради бащата, че е болнав. А сега той е по-здрав от нея. Познайте дали лекарите признават, че е от ваксината?!