50

Анонимен

преди 2 години

Близо сме да заемем върха на света по починали от ковид.Този ковид такава реклама ни направи,Стоичков и Бербатов пасти да ядът.

49

Елеонора Ст.

преди 2 години

"...мъж на 87 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания;мъж на 93 г. със сърдечно заболяване;жена на 79 г. с диабет и онкологично заболяване..." Къде са тези млади мъже? Че и здрави на всичкото отгоре!?

48

Смях!

преди 2 години

До Анонимен 70 - Прекаляваш с хапчетата ! Зазидай си входната врата и няма да те стигне грипчето !

47

Направих си труда

преди 2 години

46 бр.мъже средна възр.72,37год. 55бр.жени средна възр.74,16год.Всичките с придружаващи болести....

46

Анонимен

преди 2 години

Отново два автобуса с хора си отидоха от този свят.Аз не знам какво се случва с тях,но с нас определно не се случва нищо хубаво.Незнам що за народ сме.В Австралия бяха блокирали държавата при над 100 положителни случаи,а у нас два автобуса пълни с хора починали е нищо.

45

до 63

преди 2 години

А защо гледаш за 2 дни назад , просто тяхната вълна почна месец преди нашата, след като вече бяха ваксинирани. Ако искаш намери някой ден в който нямат и вземи него за сравнение. Нагли манипулатори!!!

44

Анонимен

преди 2 години

В БГ здрави са само хората ,които не са се изследвали и не са ходили на лекар.Няма здрави отдавна.

43

Говори Ковид

преди 2 години

Аз не съществувам. 5 000 000 и кусур двуноги - засега - са измрели от маясъл (гъзни хемороиди).

42

Анонимен

преди 2 години

Моля да се създаде закон за пpocтитyциията и журналистиката! Може и общ!

41

Анонимен

преди 2 години

В любимата ти страна Израел вече разбраха дали се умира от ваксини. В интернет има техни новини и предавания с превод. Основната тема е: какво стана нали уж се ваксинирахме - защо не си личи? -------- За миг се замислих дали не казваш истината. Проверих. Починалите в Израел за вчера са 1 (един) а за онзи ден са 5 (пет). Колко са починалите Балкански Юнаци? Защо лъжеш? Защо убиваш хора с лъжите си?

40

Бгг

преди 2 години

Поименно колега , даже и биографиите им напишете . *** продажни и долни. За кое друго заболяване сте писали колко хора и на каква възраст са починали , и то всеки ден ???

39

Анонимен

преди 2 години

Мангъропитеци. *** като мухи.

38

Анонимен

преди 2 години

Само младежи в тоя списък! Това да не е за училище нещо? Гледам ги завалийките на по 93 години и псувам антиваксърите на ум. Ако бяхме сто процента ваксинирани, тези хора щяха да живеят поне до 180!

37

Булгарино

преди 2 години

Яж си киселото зеле и туршията, пий си от джибрите и да не ти пука ще другите мрът.

36

Анонимен

преди 2 години

Младите ги убиват и им продават органите на черния маркет, вече доказано в няколко държави.

35

Смях!

преди 2 години

Вицове .ком се превърна днес .бг :))) Тук , винаги успяват да разсмеят хорат !!

34

Анонимен

преди 2 години

До Ваксъра с дъвените поражения: В любимата ти страна Израел вече разбраха дали се умира от ваксини. В интернет има техни новини и предавания с превод. Основната тема е: какво стана нали уж се ваксинирахме - защо не си личи?!?! Вервайте УФСЕ!

33

Анонимен

преди 2 години

До Istina Подкрепям! Точно с това трябваше да се занимава науката и да открие кои са наистина рисковите фактори за тежко протичане на ковид! А не така на посоки и после и лекуване на посоки, и накрая айде, нищо не стана! Също трябваше до сега да имат и ясна идея и кои са рискови за ваксините. Но нищо не се прави и по този въпрос!

32

Анонимен

преди 2 години

О, пак тук някой си играл да прави списък с младежи! Що го правите? Да не си търсят булки?... Не ви ли е поне малко неудобно?!

31

Ваксър

преди 2 години

Това, че по- малко от 1 на 100 000 от ваксърите гепили Ковид заминават е факт, така както е факт, че повече от 1/3 от 100 000 антиваксъри имат летален изход, а прекаралите Ковид са с метални поражения, видимо от форумите.