49

Дядо Мраз

преди 2 години

Зимата....зимата ще предоговори много неща ))

48

Анонимен

преди 2 години

Всички знаят, че без парите на Запада от Газа, Русия я чака гладомор.

47

gaz

преди 2 години

Договорено влезе ли НАТО в Украйна влиза и Русия и спира и газта -въйййй

46

Анонимен

преди 2 години

На Германия не може да и се вярва. Всичките и висши чиновници са на хранилка при Путин. Германия е шрьодеризирана на 100%. Американското старче ще бере големи ядове със съюзниците си от Берлин.

45

Анонимен

преди 2 години

"Путин беше назначен от BP и Shell за да пази техните инвестиции в Русия предвид анархията която съществуваше. Но той си повярва и е на път да му дръпат килимчето." ...Доброволна стерилизация - това е най-доброто за теб! Въпрос на чест!

44

защо

преди 2 години

"Само ще кажа, че празна ниша няма."Аз пък ти казвам, че "това дето го няма и царя не го яде"

43

Анонимен

преди 2 години

В момента никоя държава не е толкова силна икономически за да си позволи да нахлува някъде и да води изтощителна война със силен противник. САЩ се мислят за силни, но икономиката им издиша и зависят много от Китай. Когато бяха сила, бедните виетнамци ги смачкаха, после и талибаните, арабите, а накрая и сирийците ги изгониха позорно. Какво мислите, че ще постигнат срещу сила, като Русия?

42

няма да има война

преди 2 години

Русия спаси кожата през ВСВ благодарение на братската и безкористна помощ от Америка. Ако сега се скарат, Радев няма да има потенциал да им помогне.

41

Анонимен

преди 2 години

а да забравих Украйна. Както каза една кравешка дипломатка " да го ду-ат европейците, пардонукраинците"

40

извода

преди 2 години

Путин беше назначен от BP и Shell за да пази техните инвестиции в Русия предвид анархията която съществуваше. Но той си повярва и е на път да му дръпат килимчето.

39

Анонимен

преди 2 години

Вервайте война ама друг път. Тез си дговориха газовия пазар, путин отнема монопола на Газпром и прехвърля половината ативи на Роснефт, в която Бритиш петролиум има 20% активи. А за балъците, след разговора двамцата ще се изпупт по гърдите, бай издън щ се похвали как е спасил Светъ от 3-та световна, а Питин щ се дуе пред руснаците как е защитил русия от агресорите и как бедният руснак вече не е беден, нищо че 3 милиона вземат по 160 долара.

38

Анонимен

преди 2 години

Ами то газът може и от останалите тръби за Западна Европа да изчезне.Заедно с него и алуминият,паладият,уранът и титанът.А злите езици говорят,че тези редкоземни метали се срещали преди всичко в Урал и Сибир.Без газ и тези метали следват фалити на Боинг,BASF и всякакви останали химически заводи,енергийни компании,АЕЦ и всевъзможни фирми за електроника извън границите на Русия и Китай.Та по полека с тия санкции,че вече и индианците от Амазонската джунгла им се смеят.

37

Анонимен

преди 2 години

"Ако Украйна+ НАТО нахлуе в Русия кво прайм?" Ако са чували за Наполеон и Хитлер, ще е мноу тъпу

36

Анонимен

преди 2 години

Германия спира Северен поток 2, нахлуе ли Русия в Украйна. И на кого ще накривите капата като се лишите от така неожходимите ви допълнителни количества природен тръбопроводен руски газ? Капата на Путин ли ще накривите? Не! Ще обслужите пиндостанските ибтереси - Пиндостан да продава шистовия си газ на двойна и тройна цена на слугинажния ЕС.

35

Анонимен

преди 2 години

38, вчера Вова подписа договор с Индия. Та ако НАТО нахлуе в Русия не искам и да мисля какво ще се прави по различните фронтове.

34

Анонимен

преди 2 години

"Ако Украйна+ НАТО нахлуе в Русия кво прайм?" ...Караме леглата по спортните зали, да приемаме оцелелите!

33

дарко

преди 2 години

ако нахлуе в украина ,украинците казаха че ще спрът газа които минава за европа през украина е то друг газ нема освен германския поток дето още не тече

32

.

преди 2 години

До Заедни наивници пита - ще замирише на умрели лебеди чак до България, а Украйна цялата ще стане Руска, както си е била :)

31

Анонимен

преди 2 години

"Ако Украйна+ НАТО нахлуе в Русия кво прайм?" - НАТО не е създадено с цел "Нахлуване", а с цел взаимопомощ и отбрана срещу евентуална война със СССР/Русия. Колкото им да се иска на краварите да нахлуват, НАТО няма да ги подкрепи в това.

30

Анонимен

преди 2 години

Е да де, но деде каза че Америка няма газ за Европа. А пък фотоволтаиците и вятърните мелници на Германия се оказа, че са произвели само 6% от платуваното. Точно виждате цифрата, шест %! Познайте кой ще папка дръвцето. А и дедо е социалист, той едва ли е влюбен в немския нацизъм, така че има нещо много задкулисно в цялата история.