75

До 102

преди 2 години

Да знеш, че колкото Варна, друг път

74

До 102

преди 2 години

От тов пасквил дето си го написал само посленото е вярно.

73

Ок….

преди 2 години

Аз шъ си налея още една ракия да обясня тука във форума колко сме велики ние българите. Ще обясня малко за еврото, за данъците, за Бойко и за Доган и след това и аз ше лягам щото трябва да се подготвя за друга лекция в друг форум утре.

72

До до 98

преди 2 години

Не и преди да свърши второто на зенит челси на полувремето съм)))

71

Малко факти

преди 2 години

България БВП-165МЛД.Щ.Д.///ЛЮКСЕМБУРГ БВП 66МЛРД.Щ.Д.///БЪЛГАРИЯ Е ОКОЛО ПЕТДЕСЕТ ПЪТИ ПО-ГОЛЯМА ОТ ЛЮКСЕМБУРГ. НА ПРАКТИКА ЛЮКСЕБУРЦИ СА ЕТНИЧЕСКИ ГЕРМАНЦИ. НИЕ СМЕ ДЕСЕТ ПЪТИ ПОВЕЧЕТ ТЯХ.

70

Зъл и бесен - 2

преди 2 години

...Царо, Бойко Методиев и още доста негод-ници, украсете с тях като с коледни играчки кестените по Царя! Да има страх и ужас да се вреш да управляваш! Изритайте "Дънди"!Запретнете ръкави, стига сте скимтели, стига сте завиждали, всичко е в ръцете ви! Когато правото се възцари и хората се чувстват защитени в правовата държава, от проклетата чужбина ще се върнат млади и годни хора с опит! Виждам светлина в тунела, вижте я и вие! България ще я има!

69

До 86

преди 2 години

Така е. Това злато, ако го имаше в такива количества нямаше да са Дънди прешъс ами щяха да дойдат най големите акули, които експлоатират залежите на злато в Южна Америка и Аляска. Ама Волен като го каза преди 12 години о всички почнаха да повтарят че сме най богатата държава в света и видиш ли политиците ни ограбвали

68

Анонимен

преди 2 години

Цаката, бактаки е ... Да направите милиончетата от рано, псоле инвестицийки, минвестицийки, хеч меч .. кеч там фонд монд и .. Да карате нейде на карибите и не да пийте ракийка, ами да си сипвате уйски и то до ръба!

67

Бою Тиквочето

преди 2 години

Е как да ви изведа от последното място, като и другите не спят, а дърпат напред? А и при такъв кофти матрял и последното място ви е много.

66

Баси..

преди 2 години

Хората по света създадоха летящи таксита, патентоват ежегодно нови технологии, Ани още сме на ниво леви и десни, русофили и русофоби. Баси народа.

65

МАЙОРА

преди 2 години

До 85 Русия ТОВА е сатрапа в Кремъль и хората му! Останалите са сива и безправна тълпа от мужици! Запада заплашва само и единствено ботокса с ролекса в Кремль! Армията на Русия пази само еврейчето с ботокса и олиграсите му!

64

Анонимен

преди 2 години

Kак ще са 5, като са поне десет? В макеядоналдс в БГ дават по 480 лева заплата ... АХАХАХХА. Там е малко над 6500. Ареее ...

63

Анонимен

преди 2 години

"а с най-белите и богатите Херцогства, Монархии, Кралства" - Последните 3 държави ли са или не знаш, че се пишат с малка буква?

62

Анонимен

преди 2 години

До Зъл и бесен Тва ;пусто злато. Що навремето бай Тошо не го извади да си поживеем като люксембургци ами трябваше да ходим да дишаме пясък в Либия по 2 години за една лада? А?

61

МАЙОРА

преди 2 години

Вижте Зъл и бесен! Ей го веднага изпълзя! Той е типичният руски слуга! Винаги обвинява "лошият" Запад! По това ще ги познаете!

60

Анонимен

преди 2 години

До До зъл и бесен - Няма нищо толкова прекрасно и вълшебно в нашата земя, която дори не е наша, защото собствеността и е абстрактна и реално за нея отговарят хора, на които 99.99% населението не може директно да влияе.

59

Докога....

преди 2 години

...ще сравнявате бедна, изостанала, цървулска България с белите Европейки държави ? Дори не с белите, а с най-белите и богатите Херцогства, Монархии, Кралства. Кое е общото освен нищо между България и Люксембург ? Днес Люксембург, утре ще се "сравняваме" със Щатите и Китай ))) Ами Работят хората, Творят, Създават, Правят Открития, Правят Наука, Патентоват Технологии Произвеждат Продукти и продават на овчари като нас. Какво в БГ се е измислило, произвело и продало в чужбина през последните 50г ?

58

Не разбирам

преди 2 години

Защо има будали които вярват искрено, че Бойко прави нещо за България ама наистина, правил икономии ми се цепи един комшия, прави зa себе си. Не сме помръднали, но му признавам умее да баламосва по-глупавите и те вярват ли вярват, ще ви умори от глад бе слепи ли сте? Фукльо без покритие, на думи!

57

До зъл и бесен

преди 2 години

Аз дори мога да продължа с красотите на България .. и какво от това. Щом имаме най прекрасната земя кой е виновен??? Естествено, че хората населяващи тази земя

56

МАЙОРА

преди 2 години

Вижте си политиците последните 75 години!!! До ЕДИН - руски слуги и лакеи! Резултата - МИЗЕРИЯ и БЕЗперспективност .... като в Русия!