26

Анонимен

преди 2 години

Виждам, че има една група нео-фашистки ваксистки култистчета, които, както е казал народът, "газ уринират". Много се радвам, че гласувах за Възраждане, дори само заради това си заслужаваше.

25

Историк

преди 2 години

Само преди 3 г. Марешки ошамари този "лидер" - Копейкин нсред площада. Показа му какво се прави с руски ***. Днес този ошамарен пишман политик е с претенции да управлява ! Е, дотам я докарахме.

24

Анонимен

преди 2 години

Всички българи са с възраждане

23

Генерал Дани Ятом

преди 2 години

Генерал съм аз, ей, не съм лукова глава;))) "Атака" влезе в Парламата с каузата срещу продажбата на българска земя на чужденците и не успя, "Възраждане" са намърда в "Парламата" в борбътъ срещу зеленият сертификат и задължителната вакса, но нема да успее като "Атака". Случайност? Ами, не мисла!;))) Вий, пиайте, нас от "Мосад" дали е случайност тва или не;))) и ний ще ви каем, че, не е. Защо? Защото ГЕРБ произведоха дърлене с Мунйо, но Костя - не! Виж как кротко и с разбиране ортуват!;)))

22

Анонимен

преди 2 години

Като влизаш в НАП или НОИ не ти искат сертификат, но парите които им даваш винаги ги искат.

21

Зозо

преди 2 години

Хахахааааа, Пасков не е ли един руски хайван-доктор? Дето дрънка врели-некипели с руски акцент? Пълен откаченяк :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

20

пърженица с праз

преди 2 години

Значи за Богопомазаните не трябва сертификат, а за нас простосмъртните трябва

19

Анонимен

преди 2 години

Да Харвард , моя грешка

18

редовен номер

преди 2 години

До анонимен 22 . - как Кеймбридж , нали уж Харвард нещо там.........

17

Анонимен

преди 2 години

Пасков е в партията им и адвокатката Гунчева . Сериозно хора , не като тез циркаджии в автобуса. Между другото днеска имаше матереал че дискретно Кеймбридж се разграничава от тях

16

Зозо

преди 2 години

Копейкин ще приключи по-зле и от Болен. Ще им гледаме сеира няколко месеца, докато се провали и този парламент.

15

Анонимен

преди 2 години

Харесва ми името и знамето на партията Лъв на зелен фон , успех на партия Възраждане. Мачкайте здраво в парламента!

14

Анонимен

преди 2 години

Руските шпиони в българския Парламент.

13

Анонимен

преди 2 години

СЛЕД ВРЕМЕНА НА РАЗРУХА И УПАДЪК, ИДВА ВРЕМЕ ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!

12

Клоунски Свят

преди 2 години

Интересен ход. Щом парламата се отказа от това има най-вероятни 2 причини :1. Много добре знаят, че това гази права на човека и конституция (на Гумен Крадев това реално не му е проблем всъщност, но на опозицията им е проблем, и кирливата риза ще бъде вадена доста често)2. Доста от тях са набодени фиктивно и/или с физиологичен, а току виж за подновяване некой земе ги убоци с истинскиот бркоч и некой земе сгъне.

11

Ало

преди 2 години

Време е да се обърне палачинката и да се прочистят ,ценностите.

10

Защо скрита

преди 2 години

то си е направо очевадна!!!

9

Анонимен

преди 2 години

Определено словосъчетанието "здравният апокалипсис" е удачно и определено е основна причина за високата смъртност в болниците и между болниците.

8

Анонимен

преди 2 години

Всички депутатчета включително и тоя трябва да се ваксинират ,и да носят маски в НС ,РЗИ София си затварят очите

7

Анонимен

преди 2 години

Точно един от "експертите" на тия Пламен Пасков беше разбит на един дебат преди няколко дена от едно момче, което работи в Станфорд. Човека разказа всичко за коронавирусите и какво предстои. Друг е въпроса, че дискутира много възпитано и може би поради това Пасков си помисли, че знае нещо. Да не говорим, че точно Пасков щеше да си замине точно от КОВИД тази зима. Като се напълнят болниците, тоя популист ли ще решава кого да приемат и кой да си заминава директно?