207

Анонимен

преди 2 години

Тез бандюги какво маршируват тъпчейки върху партийния им вестник за поръчкови статии.

206

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 219 Много сме далече от един вестник. Даже и без труда, макар че нищо не им пречи да се преместят, са над 3 000.

205

Мене ли?

преди 2 години

Мен Европа ще ме помни като човекът унищожил една династия - Сакскобурготски , както Европа помни Калоян като "избилият цвета на Европа варварин" или защо Европа не види нещата такива каквито са - Сакскобурга златната кокошка снасяща златните яйца на престъпници с фини и елегантни методи на насилие, мъчение и робство върху местното население, а семейството му избило или измъчвало българският интелектуален елит и убило едни от великите Европейски автори на 20 век и наградата за Мир!

204

ами

преди 2 години

"имаме едно насилствено действие на властта за прекратяване дейността на една медия". Не съм чувал дадена медия да спре да действа при смяна на местоположението на офиса им......Значи излиза "Труд" я има и ще я има само и единствено в сггарадата на НДК.Ако не е там,"Труд" прекратява дейсността си.Е...ати глопостите на дилов и сие....

203

Анонимен

преди 2 години

В диктатурата на Радев има място само за един вестник, една телевизия и група избрани журналисти, останлите не са важни.

202

Анонимен

преди 2 години

Фурнаджийската лопата биков е забравил какви ги пишеше за баце :) Утре да не ближе подметките и на двамата министри, които днес оплюва :)

201

Пацифист

преди 2 години

Безсмислено е всякакво противопоставяне на метежниците, те ще се налудуват до пролетта и точно когато седнат да си починат ще им се наложи да дават обяснения пред съда. Няма да има престъпник и предател, който да не си плати, защото Новият световен ред се задава. Запомнете това!

200

BBB

преди 2 години

Не знам дали Любен Дилов е осъзнал колко много падна в очите на хората след като се замеси публично с ГРЕБ. Срам и ПОЗОР !!!

199

ДОЛУ ДИКТАТУРАТА..!!

преди 2 години

ПУТИН... ЛУКАШЕНКО... РАДЕВ...........

198

Анонимен

преди 2 години

Извънаредния брой на вестника е печатан нощес по тъмна доба в бункера у Банкя.А фъфлеко си прави безплатна реклама пред тАлевизийте.

197

Анонимен

преди 2 години

До Мда 210 Да, бе :) вместо кротко да ни крадат, като гербавите, те си отварят работа да се разправят с мутрите и прислугата им :)

196

Анонимен

преди 2 години

Е поне Боко се убеди, че не е най-големата мутра в държавата :))) Даже е смешно, че правят такъв цирк за отавна залязла медия :))

195

Флашмоб та Дрънка:

преди 2 години

6 депутата от герб, 30 репортера, 2-*** полицая. Нащракат се за 15 минути и наскачат по колите да ходят да ядат стекове за обЕд.

194

Мда

преди 2 години

Наглите радевисти като нищо могат да докарат страната до гражданска война, грубостта и реваншизмът им вече минават всякакви нормални граници !

193

Анонимен

преди 2 години

И защо само блъсков има такъв проблем :) На колко частни медии гербавите предложихте да ползват държавни имоти за без пари :)

192

И депутати?

преди 2 години

Как така "И депутати от ГЕРБ"? На снимката се виждат САМО депутати от ГЕРБ. Нормални хора няма на този "флашмоб". Няма и да има.

191

Анонимен

преди 2 години

Най-накрая гербаджиите намериха истинското си призвание- да са вестникарчета по улиците.

190

Анонимен

преди 2 години

Хе-хе! Дилов и Биков открито заплашват властта с организиране на безредици.Добрее да не се отминават с нехайство такива откровения. Новите управленци трябва да имат едно наум. Няма да им е лесно - срещу тях стоят много пари(мутри). Битката за държавата тепърва започва.

189

Анонимен

преди 2 години

Труд , ама вестник. Тия потни вода на къра пили ли са?

188

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 186 Очакваме, ама не се случва. Продължавате гербавите да т,р,о,лите по медиите, а нас ни трият. Докога, гербав?