35

Анонимен

преди 2 години

Избрахте си БКП и те побързаха да извадят старчоците от раклата с нафталина. Гледайте си ги сега. А утре когато задължат децата ви да имат 3 дози за да стъпят в училище да знаете, че е за да може бабичките спокойно да си взимат пенсията от пощата без да са ваксинирани. Защото децата ви са мнооого опасни из*родчета и са длъжни да пазят баба Мара да не пукне преди да е станала на 100 години. Айде! Утре пак да си ги изберете!

34

Анонимен

преди 2 години

А бе ,дядка ,що ти са толкоз пари ,ще имаш ли време да ги харчиш ? Само не знам : дрънкаш небивалици , за да ти плащат или ти плащат , за да дрънкаш глynocmu ! И един въпрос : ваксиниран ли си ? Или парите за вас , отровите - за нас ?

33

Анонимен

преди 2 години

Прозореца действа, жабите даже не забелязват и вече не си задават въпроса кому са нужни сертификатите изобщо.

32

Д-р Коронис Кауза

преди 2 години

Зеленият сертификат за ваксинирани е абсурден. Няма доказателства, че не пренасят вируса, няма доказателства че са защити и няма да се разболеят, няма доказателства че няма да влязат в болница и няма да умрат от Ковид-19

31

Анонимен

преди 2 години

Ако въведат извънредна обстановка ,никаква конституция не действа.Но се очаква да променят и нея,тези които продължават промяната,заличаването на България като суверенна държава и територия.Те са на всякъде.Повечето по - млади ходят на обучение и препрограмиране на съзнанието,зад океана и в Европа.

30

Анонимен

преди 2 години

Кой е този артефакт?

29

Анонимен

преди 2 години

Ами да - откъде накъде ще разчитаме на имунната си система, след като можем да пилеем пари за неефективни "ваксини", траещи 4 месеца?

28

Анонимен

преди 2 години

Нищо от казаното до тук не е вярно и нефункционално. Да не говорим за зеленият сертификат който е незаконен, а тези ваксини виждаме вече втора година как действат с обратен ефект обаче въпреки всичко правителствата си мълчат и дори насърчават хората да се ваксинират, а защо ли ? - става въпрос за пари.Причинителят на заразата трябва да си понесе последствията.Този вирус не идва от прилепите, а е генномодифициран създаден с една цел да убива хора със сериозни заболявания и слаба имунна си-***

27

славянин

преди 2 години

По принцип, който разчита на Конституция да го защитава по време на война, каквато в момента водят глобалните гадове срещу цялото човечество е меко казано МНОГО НАИВЕН! По време на война защитата се осъществява със съвсем други средства и всеки знае какви са те!

26

селянин

преди 2 години

до 3 зеленич сертификат ке важи когато сложат действителни ограничения примерно кат спрат пенсийте и заплатите на тез дет го нямат ама тогай ке игра тоягата

25

Анонимен

преди 2 години

До кога ще изкарвате професори от нафталина? ДО КОГА? Писна ми от старци, които са решили да бодат злобно деца и юноши за да не бодат бабички. Защо бе? Умират старчоците като ей тоя от снимката. Но те са неваксинирани и не им пука като се направи ограничение, защото нито ходят на кино и театър, нито стъпват в мола. Тормозят деца и млади хора за да защитават старците от правото им да умират неваксинирани! Срам и позор!

24

Анонимен

преди 2 години

Дедкич, сертификатът за антитела наистина е абсурден (както и зеленият сертификат по принцип), ама понеже финансовите потоци към сметката (а в твоя случай може да е и обикновена мания за величие или нещо подобно) не ти позволяват да кажеш защо, аз ще го направя вместо теб: защото антителата са нещо вторично и липсата им не означава, че нямаш защита. Една аналогия: да мериш антитела след инфекция е като да наблюдаваш колко полиция има след пожар и по това да си вадиш изводи за пожара.

23

АнонимеН

преди 2 години

До селянин/ И НА ПУК НА ТОЯ ЧЛЕН ВЪВЕДОХА ЗЕЛЕНИТЕ СЕРТИФИКАТИ ЗА ПОЧТИ НАВСЯКЪДЕ! С ЛЕКОТА МОГАТ ДА КАЖАТ, ЧЕ ЗЕЛЕНИТЕ СЕРТИФИКАТИ ЩЕ ВАЖАТ САМО ЗА ВАКСИНИРАНИ КАКТО Е В АВСТРИЯ И ДА РАЗШИРЯТ КРЪГА НА МЕСТАТА КОИТО МОЖЕ ДА СЕ ПОСЕЩАВАТ ! ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ ТИЯ ЗЕЛЕНИ СЕРТИФИКАТИ СА ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННИ НО ПРОДЪЛЖАВА ДА ГИ ИМА

22

ДДРОнег

преди 2 години

Явно тоя е с платена диплома и академични права !!!___Ми то и ваксинационният паспорт е индивидуален, един получава имунитет, друг - не !!!

21

Анонимен

преди 2 години

Чудят се как да изкривят и без това изкривената и укрита медицина.Те не са хуманни а ветиринарни лекари.Съвсем за овце ни взеха.Дали някой млад или този Кашчей,всички са служители на....

20

Лекар

преди 2 години

Изключително компетентен, умен, адекватен и премерен в думите си. Единственият всъщност. В България.

19

Demonaz

преди 2 години

И този ли е дс агент? Хайде стига вече с такива. Ваксинирай внуците си. Добре такива са ги бесели в Унгария по време на бунта против ссср. Смърт на ессср.

18

Анонимен

преди 2 години

Абсурден, платен дядо, е зеленият сертификат! Абсурден, противозаконен, противочовешки, геноциден. За него заслужавате да ви разстрелят на площада, когато мафията бъде разтребена от властта. Вас - мафийотите и слугите им.

17

селянин

преди 2 години

напоследък някой да е променял конституцията щото там има един член 143 в който пише друго кой го интересува да си го прочете

16

АнонимеН

преди 2 години

ПЕДРУНОВ: ГРЕШНИЦИ ! НЕ СЕ СЪПРОТИВЛЯВАЙТЕ, А ПРИЕМЕТЕ СПАСЕНИЕТО В ЛИЦЕТО НА СВЕТАТА ВАКСИНА И НЕЙНИТЕ БЛАГОСЛОВЕНИ БУСТЕРИ!