49

Стамат

преди 2 години

Веганите-станаха ваксъри,що бе?Повече плащат да цвилите от коневръза ли?Нема да се ваксинират тия дето не искат,колкото и да надувате вувузелите,няма!Що ли,ми така,щот ядем свинско и не се бодем с отрови.

48

Анонимен

преди 2 години

Объркали сте заглавието,ваксинираните са с повишен риск от смърт година,две след боцкането!!

47

Галин Костов

преди 2 години

Мина повече от една година след заразяването ми с Ковид, а кръвното ми налягане никога не е било по-добре от сега. Наскоро си правих пълна кръвна картина и личния ми каза че е като на 18 годишен младеж. Довечера ще изпия една чаша със студено червено вино за здравето на участниците в РНК експеримента на международните мошеници Бил Гейтс и Алберт Бурла. Ще имат нужда от много здраве и много късмет в следващите 10 години, колкото е стандартния срок за изпитания на безопасността на една ваксина.

46

За вредата

преди 2 години

от краставиците.99.999% от хората който са починали са яли краставици през живота си. А пък 99% са изяли поне една краставица през последната година.

45

Анонимен

преди 2 години

До Някой Глупаво и наивно е да се мисли че компании от рода на файзър (с близо 4 милиарда глоби през последните години за некоректни практики, измама и манипулация) биха направили нещо което им носи десетки милиарди долари ежегодно, вредно е - но са освободени от отговорност, не работи - но това води само до повече продажби. Това е наистина съмнителна конспирация, само глупавите биха повярвали. По-вероятно е да го правят за доброто на някой.

44

Анонимен

преди 2 години

Българите излязохме едни от най-умните, такива пропаганди тук не минават, нас толкова са ни лъгали, че на сън да бутнеш българин и да го лъжеш няма да мине.

43

Анонимен

преди 2 години

Най-много ме е страх сега, че като изкарала ковид, за мен съществува доста висока опасност да ме бутне камион на пътя! Божке, как тръпна...

42

Палячовци

преди 2 години

То ако беше така до една година на планетата нямаше да останат живи хора бе!!! Вече почти не познавам човек да не е карал новия коронавирус. И ваксинирани както и неваксинирани!!! ХА-ХА-ХААА!!!

41

Анонимен

преди 2 години

И аз мисля че трябва да се водят дела срещу хората поддържащи ниско ваксинационни ниво, което кара вируса да мутира.

40

Някой

преди 2 години

Добре, че сме ние Българите да разплетем най-голямата конспирация в световен мащаб :) Колко мн печелят фармациите, колко сме ние умни..какво ли правят всички останали..ще станем зомбита, подчиними, и какво ли още не...

39

Анонимен

преди 2 години

Е, че ние боледувахме миналата есен. Значи нас не ни касае. Не касае и никой нормален, понеже няма кой да се вържи на поредната глу потевина, съчинена от мисироците на фарма мафията.

38

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 44 Ваксинирала се е, но с някаква друга ваксина, ковид ваксините започнаха да се поставят ноември 2020 година във Великобритания. Защо лъжете бе?

37

Анонимен

преди 2 години

Подложени сме на системен медиен психически тормоз и терор. Това не е ли престъпление? Има ли юристи, които да помогнат за завеждане на дела срещу терористите? Психическият тормоз е прекалено агресивен и сериазно уврежда психическото и физическото здраве на хората. Нещо трябва да се направи!

36

Анонимен

преди 2 години

Тия гaдo.вe мpъcни накрая ще ме принудят да изляза на протест за да се боря за правото си да умра от инсулт или нещо друго, само да не е КОВИД!!!

35

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Майка ми го прекара още през април 2020 г. Нищо й няма!"A пък моята се ваксинира тогава и също и няма нищо :)

34

Анонимен

преди 2 години

До Ха хаЗа след 5-6 години ще видим - и за ваксинираните и за преболедувалите :)

33

Анонимен

преди 2 години

Обаче, ако те набучат и се гътнеш, няма нищо общо с ваксините.

32

Коронарография

преди 2 години

Това какво значи, че ако съм на 80 години и преболедувам Ковид и има голяма вероятност да почина на 81?!? Уникално откритие!

31

Саша

преди 2 години

Вие от Dnes.bg обръщате ли внимание какви журналисти пишат статиите Ви и как ги пишат? Откъде е цялата тази информация, предоставена така плоско и умишлено предназначена да създаде паника, за да повдига рейтинга? Такива данни са представени без да се изложи нито един източник на информацията в подкрепа на тях.. И това цялато нещо - статията, наричате информация? По-добре свалете безмозъчните писания на дамата.

30

Анонимен

преди 2 години

Каква ли ще е съдата на ковид фашистите?