132

Анонимен

преди 2 години

Да поемат уволнените калинки и да си ги назначат в централата на КНСБ

131

Анонимен

преди 2 години

До До пенсионер: На такива,като теб са им виновни световния империализъм и четирите годишни времена.

130

Анонимен

преди 2 години

Чалгарските поколения са пълна табула раза. Нямат никаква представа за нещата- това са потенциално 30 000 души на улицата пред НС и Президентството, ясно ли ви е? Ако се съкратят още- бройката ще е още по-голяма. Имаше едно време един митинг от Орлов до Плиска, ама вие тогава още не сте били родени, кашкавалчета. И няма никакво значение кой крив-кой прав.

129

Анонимен

преди 2 години

БРАВО НА КНСБ!

128

Анонимен

преди 2 години

Ми дайте тогава да назначим цяла България за админстративен персонал и безработицата ще е 0%. Само не знам кой ще им заработва заплатите без частен сектор.

127

Mхм

преди 2 години

За да стане безработица, не трябва ли преди това да са работили?70% от държавната администрация ходят на работа само за да пият кафе.

126

_

преди 2 години

Синдикатът, като е толкова загрижен, винаги може да събира помощи от членовете си и да плаща на тия 30 хиляди...

125

До пенсионер:

преди 2 години

Много си "кадърен", от мен да знаеш. От много "работа" не ти е останало време да се научиш, че преди препинателен знак се поставя интервал (натиска се най-голямото копче на клавиатурата).

124

Надя

преди 2 години

Ако се съкратят 30 000 души, това са 30 000 члена от национално представените синдикати КНСБ и Подкрепа. Веднъж ще се отрази на прихода им от членски внос, а от друга страна ще се наруши бройката, която е им необходима, за да бъдат национално представени по закон, който сега изисква това да е 50 000 члена. Това ще повлияе негативно най-много на Подкрепа, които е без това са на ръба.

123

До пенсионер

преди 2 години

И ти си прав за себе си, проблема не е в теб и повечетo държ. служители, способни или не. Но идва някоя партия и се създават фондове, фондове на фондовете, управление на фондовете, знайни и незнайни структури, структури на структурите, които като се обърнеш назад...работили са хората, но реална полза от тях впоследствие не е имало, а са усвоени и изчезнали едни пари. Може и да са мислили за добро, но не е имало смисъл.

122

данчо

преди 2 години

КНСБ са гербаджийски ***.Трябва да има яко съкращение на държавната бюрократична администрация.Тоя път ще излезем хиляди,но в подкрепа на съкращенията.А с продажниците от КНСБ ще пометем жълтите павета.

121

Анонимен

преди 2 години

Връщайте мафията на власт, увеличете администрацията още 2 пъти и теглете редовно външни дългове за да плащате огромните заплати на държавните тунеядци. Нека да фалира тази държава, че да дойдат по-кадърни народи на тази хубава земя.

120

До пенсионер

преди 2 години

Работата в администрация наистина не е лесна, но........Има.много излишни калинки, които не само, че не работят пълноценно, но и пречат с интриги и клюки. Винаги се намира кой да свърши работата на некадърника и кой да е първи в списъка за бонусите.Яка метла трябва, само че може да изхвърчат съвестните служители. Лични впечатления от Общинска администрация и НОИ. Малко са 15 % съкращения. Ама щяла.да.се увеличи безработицата.И какво сега - на работата човек ли да осигурим, или на човека "работа

119

Анонимен

преди 2 години

Закриване на всички комуни от тип КТ подкрепа КНСБ и подпбните пиавици смучещи за нищоправене

118

Анонимен

преди 2 години

Да го дудуду от КТ подкрепа КНСБ и другите ***

117

Пенсионер

преди 2 години

Повече от коментиращите,хабер си нямат,какво значи да работиш в държавна администрация.Аз самият съм работил,пенсионирах се преди няколко години и въпреки,че съм с много добра пенсия за българските стандарти,продължавам да работя в частна фирма,за не лоша заплата.Така,че който е добър н своята област,има качества и желание да се учи,без работа няма да остане.Да му мислят хейтърите,че покрай мене има много подобни,които уж всичко знаят,но нищо не могат и си оплакват минималната заплата.

116

ууу

преди 2 години

До Анонимен В администрацията всички са задължени да бъдат членове. А съкращенията са намаляване на приходите на синдикатите. Преди години, когато БМФ беше само държавно масово напускахме и КНСБ и Моряшкия синдикат. Тогава измислиха понятието "присъединен". Заради фалшивата бройка членове синдикатите получаваха пари от държавата.

115

Анонимен

преди 2 години

Тия от администрацията, дето взмат и пенсия, докога няма да освобождават работните места? Младите завършват и няма къде да започнат, защото баба и дядо трябва с памперса на работа. Прав е Василев който е пенсиониран вкъщи,за да се трудят младите.

114

Радой Ралин

преди 2 години

До 131. Може, може, всичко може. Щом не ни искате и не ни харесвате, МОЛЯ, махнете ни всички. МОЛЯ!

113

vale-kаro

преди 2 години

Защитават тези държавни служители,защото съкратят ли ги ще трябва да уволнят доста от своите хрантутници.