356

Анонимен

преди 2 години

За съжаление Плевнелиев е абсолютно прав...

355

До #404

преди 2 години

Не е за теб.Той си е абсолютна амеба.Един от неизброимите продажници в Републиката.

354

ЧЕХЛЬО БИЛ!

преди 2 години

И кой го казва това? Ами, ония женствени мъже, които имат дъщери. Великият българин Росен Плевнелиев има трима сина и никога не е имал дъщеря. Засрамете се селски та.рикати, нашият президент Племнелиев е немски възпитаник и истински европеец, а вас и в Евразия да ви вкара Радев, пак ще си останете женствени сел.яци... българин

353

Анонимен

преди 2 години

Научете се да пишете без груби правописни грешки.

352

МНОГО МУ ЗАВИЖДАТ

преди 2 години

БЕДНИТЕ ДУХОМ.....

351

Анонимен

преди 2 години

Радев е ясен! Вие, българи, наясно ли сте какво става? Преди години Радев гостува на Славчо шоу. Тогава Славчо пробута за първи път идеята Радев да бъде политик!. Човекът отговори, Не, не, аз съм летец. Слави каза: Засега! Един ден ще бъдеш политик! Нали Славчо чете сценариите винаги преди нас?

350

чистач

преди 2 години

Тоз като се покжае н е ми се вечеря -най-проваления президент до момента дава акъли

349

Анонимен

преди 2 години

Стига бе, стига вече с тоя пропаднал мишок ни занимаваите!

348

rusnak

преди 2 години

Нараства нещо в гащите на любовника ти чернокож, и няма търпение да ти го мушне в разхлопаната хралупа.

347

Boris

преди 2 години

Тоя да не дава акъл а ми напише от каде са му парите,не е закусвал ли не е обядвал ли, или вечерял,или е имал две щайги със ябълки и така е почнал,Гешев ще му повярва веднага.но в BG наглостта е на почит,крадеш до откат и почваш да даваш акъл,правейки се че падаш от марс.само затвор за такива иначе оставаме завинаги в пространството под дъното.МОМЕНТАЛЕН ЗАТВОР

346

психиатър

преди 2 години

Този е за връзване.

345

Отговор

преди 2 години

Че какъв да е Крим?

344

ББ

преди 2 години

Този е новия Йоло Денев;)

343

Трол 4673

преди 2 години

Е за тва съм фен на dnes bg. , понякога пускат и развлекателни статии в те тъжни години.

342

ПроСоТо

преди 2 години

прекаляват с тоя несретник,нема майтап!

341

ВАЛЕРИ

преди 2 години

Когато няма на къде , вървим напред . Високата топка беше ниска .

340

ПРИКАЗКА

преди 2 години

Винаги очаквам Новини с Плевнелиев - умирам си от смях от глупостите които ръси - надминава Пената и Валери Божинов - за разлика от тях той няма успехи в кариерата си и поддръжката на Хората .

339

ПЕТКОВ

преди 2 години

КОГАТО С НА ВТОРИ ТУР ТЕ ИЗБРАХА ЗА ПРЕЗИДЕНТ БОЙКО ТЕ УДАРИ ПО ГЛАВАТА ОТЗАД И КАЗА: МАГАРЕ ДА БЯХ ПРЕДЛОЖИЛ И МАГАРЕ ЩЯХА ДА ИЗБЕРАТ А ТИ ДОВОЛНО СЕ ХИЛЕШЕ БЕЗ СРАМ И СЪВЕСТ. ТВОЯ МАНДАТ БЕШЕ НАЙ-СЛАБИЯ ПРЕЗИДЕНТ, ЗАВИСИМО МЕКОТЕЛО И СЕ ЧУДЯ КОЙ ОЩЕ ТИ ДАВА ТРИБУНА ДА ДАВАШ АКЪЛ И ДА КРИТИКУВАШ КАТО НЕ ВИЖДАШ СЕБЕ СИ КАКЪВ БЕШЕ, АБСОЛЮТНА НУЛА !

338

Анонимен

преди 2 години

Престани да се изллагаш, ***! До10 ноември беше един от отявлените млади комунисти в МЕИ, сега ТУ. След 10 ноември - един от най-изявените демократи. Експрезидентите П.Стоянов и Първанов колегиално си мълчат, а ти тракаш като на барабан палката. Засрами се!

337

Ха-ха

преди 2 години

Президентът-едномандатник с едноцифрен рейтинг критикува избрания с 2/3 за втори мандат. Това дори не е нагло, а просто тъпо. Впрочем, обвиненията в русофилство нещо увиснаха, след прекалено прозападните действия на Радев напоследък. И изявлението за Крим беше малък жест към русофилската част от електората, доста разколебан за него. Иначе темата Крим е само дъвка, пределно ясно е, че и ядрена война няма да го върне в Украйна.