198

Гошето

преди 2 години

Безпрецедентната динамика я има от много време. Просто т. нар. 'елит' и обръчите около тях трябва да крадат по-малко и да вършат някаква работа вместо да се занимават с интриги и дуене едни на други.

197

РАДЕВ ПОДГОТВЯ..

преди 2 години

ЗАСЕЛВАНЕТО В БЪЛГАРИЯ НА НЕГОВИ СЪБРАТЯ-ЧЕРКЕЗИ, АФГАНЦИ, СИРИЙЦИ, КЮРДИ......... ПРЕДАДЕ БЪЛГАРИТЕ, КОИТО МУ ДАДОХА ПРИЕМ.......

196

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 236 "те тия "интелигентните" първи ще умрат.." Вече ти казах, поста ми е адресиран към друга, адекватна аудитория. Това, че се пениш от безсилие, само показва, че не си от нея.

195

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 234 ................ Ще има българи ще има! Само че първо ще ви посметем в ъгъла .... в едно индианско резерватче...там да си шиете мартениците и да си играете 500 метровите хора...докато Природата си свърши нацяло работата

194

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 231 "Е не са ДС! Не е и някаква случайна Мата Хари." Хихихихи. Рашков като пръв американски агент вече една година се занимава с черен пиар на базата на скалъпената фотоисторийка, а руския модел от същата вероятно не руските другари, а американските дююдс са я избрали, за да хвърлят сянка върху Решетников. Жъумраотсмях.

193

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 232 "къде бе?" Призива ми не е за такива като теб, а за интелигентни индивиди със здрав разум.

192

1280

преди 2 години

Другарю Радев нали за всичко в държавата беше виновен Борисов? Сега, след 9 месеца отсъствие на Борисов от всички процеси в държавата кой е виновен? Нали българите бягали заради него, защо не се връщат сега като вече го няма? Нали той беше измислил корупцията, защо служебното за 3 месеца взе 2.5 милиарда лева заеми? Нали заради Борисов умираха хора по магистралите, защо сега пак умират? Защо смъртността от Ковид сега е с 9 000 повече от същия период на миналата година? Кой е виновен другарю?

191

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 221 Емигрирайте докато е време. Това е началото на по-неприятен процес, колкото и да не ви се вярва.

190

Отец Паисий

преди 2 години

Незнам защо се кахърим,че щяла да изчезне българската раса и държава. Те такива велики цивилизации са изчезнали. Няма да загуби кой знае колко света,ако изчезне и България. Безмислена тема. Всичко което се случва по естествен път е нормално.

189

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 222 Не знаят, но по-големия проблем е, че има хора, които знаят, и въпреки това нарочно бутат хората да гласуват за тях. Отмъщение за собствените неудачи.

188

нема се пуашите!

преди 2 години

Бил Гей добавя прложение към windows 25 с виртуални деца!

187

Анонимен

преди 2 години

Може да сте учили в най-престижните световни университети, да работите най-престижни работи по света и у нас, но ако не познавате тези "герои" от "Братството на почтените ", значи имате сериозни пропуски в системата си от знания. Заради това незнание Задкулисието победи Промяната! Тъжно, но факт! Каква ирония ни поднесе животът

186

Анонимен

преди 2 години

Уважаеми млади, умни и красиви хора, знаете ли изобщо кои са разните там като Румен Гечев, Румен Овчаров, Емилия Масларова, Бойко Рашков, Александър Маринов, Таско Ерменков, Атанас Атанасов, Мая Манолова и още, и още, които днес са лица на Промяната? Знаете ли въобще какво значи ДС

185

Анонимен

преди 2 години

След толкова години борба и мъки, след като преживяхме "Лукановата зима", после " Виденовата зима", нескопосаният проект Орешарски, след толкова надежди и мечти, младите ни поднесоха на тепсия, същите тези, които отровиха нашата, вкл. и моята младост. Поднесоха ни ги окомплектовани като "Братството на почтените ". Като своеобразен Коледен подарък!

184

Анонимен

преди 2 години

Задкулисието победи промяната. Братството на почтените ни натресе отново агентите на ДС, които откраднаха мечтите ни

183

Анонимен

преди 2 години

"ДС на Рашков, Маринов-Майстора, ДС агентите в ИК на Радев, ДС, крилото на службата на Решетников, който избра Радев за кандидат на БСП. Това ДС." - свърши се тая. Тия вече нямат думата. От козяк някак успяха да си осигурят покорството на радефф и бс(к)п. Съвсем отделно, че итн (само им вижте предложенията за министри - масово кадри завършили в сащ), пп, дб са си изцяло американски продукти. гроб също са американски продукт, започнат с техни пари, но на боко му биха шута, че тарикат го раздаваше

182

Анонимен

преди 2 години

Населението в България се стопява благодарение на такива дeгeнеpати, като този Чорап и марионетките му....

181

Сатир

преди 2 години

Радев каза, препратка към Сайман каза. Имаме си трилър. Изхода предопределено лош.

180

Ямболски цървул

преди 2 години

Мозъкът не е вестибуларен.Той е за мислене.

179

Бул гур

преди 2 години

Радев,трябват пари.Деца не се създават с визии и решения,а с достатъчни средства за нормален достоен живот и достатъчни финанси за отглеждане и образоване на децата ни.Това ще се случи при добра икономика и солиден експорт на качествена и добра продукция с добър пазар по света.Със сладки приказки не става.Наслушахме се празни приказки ,дрънканици и клишета от Президента Радев.Баста.