243

Анонимен

преди 2 години

Само да доуточня за неразбралите. Задължителната ваксинация в Австрия ще е само за хора, които не са преболедували.

242

Обикновен човек

преди 2 години

Ами, добре де. Защо тогава беше цялата истерия на лекари, политици и министри за ваксиниране и сертификати ? Това е като с хората с кучета. Те могат да се разхождат в парковете, а тези без кучета не могат. По-големи простотии оттези не бях чувал, чел и виждал !

241

Граматикова

преди 2 години

До гого Не знам родителите и сестрите Ви какви първенци са, но Вие явно не сте от семейството, защото допускате правописни грешки, каквито дори първокласниците не допускат. Липсват Ви точките и главните букви.

240

268,

преди 2 години

Простотията продължава само защото явно с разбиране от населението, че трябва да сев ваксинира не стана. Ще има задължителна ваксинация, за всички, които могат да се ваксинират, от догодина. И у нас ще стане, дано не е пак на края на опашката. И сега има ваксини, все още. Ваксинирайте се, за да избегнем нова вълна февруари-април.

239

До 268

преди 2 години

Прочети за Австрия. Там глобата за неваксинирани е 7200 евро. В Гърция все още е демокрация...А у нас с новото правителство на власт, какво ли ни чака?

238

Анонимен

преди 2 години

Простотията продължава. В Гърция въвеждат задължително ваксиниране на хората над 60 и глоба 100 евро всеки месец. Разбира се, после следват 50+ и така до пеленачетата.

237

П.К. инк.

преди 2 години

Цялата тази дандания и шумотевица по маски, омикрони, ваксини и тем подобни е само дрън-дрън, та, пляс... И от всичко това, целият Свят е шокиран и стресиран. Най-добре сега се чувстват големите "познавачи" на "омикроните". Блазе им за големите пари, които събират с фадроми по улиците...

236

Интернет професор

преди 2 години

И задължително преди употреба маските се потапят в кайсиева ракия.

235

Анонимен

преди 2 години

евтин шарлатанин продвач на маски търси сензация за популярност... звучи ли познато? също като евтиния Мангъров който след като разбихме къде каквото има по класация за смъртност се покри (а може би и защото просто не успя да капитализира шаманството си в парламента)

234

Анонимен

преди 2 години

Този май се е появил само за да си направи рекляма на маските....

233

Анонимен

преди 2 години

Споко, антиваксъри, омикрон няма да ви подмине

232

Анонимен

преди 2 години

И за другите ваксинирани също.

231

гого

преди 2 години

До Анонименмой човек на мене и двамата ми родители и сестрами правят експериментални лекарства против рак в САЩ(такива лекарства ще ги видиш в България след 20 години)...и тримата са завършили в Холандия в топ университети и са първенци на курса ..... така ,че не ми обяснявай тоя "професор" хал хабер си няма от света само това ще ти кажа егати смешника

230

сс

преди 2 години

Пълен локдаун за ваксинираните

229

Анонимен

преди 2 години

До гого: Истинските доктори си изпитват лекарства, в края на тримесечието да идат на екскурзия, а ти стоиш, трепери ти д-то, четеш как се умира и акъл даваш. *** си, oлигофрееен

228

До 250

преди 2 години

Много просто: вие сте по гол г.ъ.з. срещу вируса и много по-уязвими към него. А като се заразите, ъй като на имунната система й трябва време, за да изгради антитела и да реагира, вие имате много по-голям вирусен товар и излъчвате много повече вирусни частици от един ваксиниран с пробивна инфекция, в резултат на което може да заразите всички около вас. Иначе нямаше да ползваме ваксини за какво ли не.

227

Анонимен

преди 2 години

И какво стана при страбите с най-висока имунизация? И кои са страните с най-висока имунизация? Аз следя редовно и виждам,че там където имат най-много ваксинирани,имат най-малко заразени най-малко починали и обратно.Июа следната правопропорционалност : Много ваксинирани и малко умиращи и малко ваксинирани и много умиращи.

226

Анонимен

преди 2 години

Тази тъпичка водеща защо прекъсваше професора и не го оставяше да се доизкаже? Аман от некадърни журналисти и водещи на предавания!

225

гого

преди 2 години

от къде ги намирате тези клоуни да ги пускате по телевизията ... 90% от всичко което каза е пълна фантасмагория истинските лекари сигурно докато го слушат се смеят с зааадниците си

224

Анонимен

преди 2 години

Двама-трима колеги се ваксинираха и след ден два се видяхме с тях в работата.В една стая с тях скоро ми потече носа и взе да ми дразни на гърлото.Мисля че прясно ваксинираните наистина са заразни за околните.Просто явно с ваксината им вкарват активни вируси на ковит.Би трябвало няколко дни след ваксина да са в карантина и да не бъдат контактни с други хора