62

Анонимен

преди 2 години

Видно е, вирусчето също си има график. През уикенда почива и коси по-малко. Колкото по-дълги празници-по-малко окосени. Факт е. Измишльотини...

61

До 59

преди 2 години

Не е прав. Не идва от вопъл. Пише се с "Ъ".

60

Хулигана

преди 2 години

Това за витаминД си е поредния мит, същото като "ваксините", бъдете по сериозни!

59

Анонимен

преди 2 години

*** ваксъри, могат ли да ми кажат с колко игли ще трябва да си бодът, за да са спокойни??? Или чакат напътсвия от сзо мафията. Мислете малко хора, не бъдете овце.

58

Дъи пак

преди 2 години

П.П. то някога от чумата хората са умирали само пред делничните дни сигурно???!!!

57

От мерките умират

преди 2 години

Хората умират, защото нямат достъп до болница ако нямат положителен PCR никой не ги приема. Така че дори са повече умрелите като ги добавим и тези умрели БЕЗ Ковид.

56

Анонимен

преди 2 години

Няма време.

55

Дъи пак

преди 2 години

Малко хора? А да бе верно - уикенд е. Сега вируса почива ,дава ни глътка въздух.

54

Анонимен до30

преди 2 години

Пише се вОпиющ" !! Идва от " вОпъл" , а не от "вЪпъл"! Прав е човекът!!

53

Анонимен

преди 2 години

10 000 починали за 40 дена, а Кацаров златните медали ги раздава като топъл хляб за отлично справяне с пандемията.

52

Чакаме друга седмица

преди 2 години

Съботно неделните бройки от къде идват? След като ковид хората, които получават заплата за набиране на бройки НЕ работят. Явно са направили случайни числа още от петъка в работно време как да ги пишат за събота и неделя бройките. Щото тези хора на компиутерите не моят да работят извънредно през уикенда. Винаги слагат малки прогнозни числа, за да е все тая за стъкмистиката много не смеят да слагат.

51

До 52

преди 2 години

Аз за вит Д знам от година и половина, ти че си го проспал си е твой проблем.

50

Василев

преди 2 години

А къде е реалната статистика, тези които са починали и неваксинирани, те преболедували ли са, и тези които са ваксинирани и починали, те преболедували ли са???Агент Джина Рамбалджи!ЦРУ!!!

49

Ямболски цървул

преди 2 години

Слушам руската готическа метал група Аркона ,пия Алжирка с пастърма ,наздраве на всички.Бъдете здрави и не им се подавайте на пропагандата!!!!!

48

345

преди 2 години

С тези ваксини давате надежда на хората, че все едно са безсмъртни.Пфу!

47

Селяндур с джип

преди 2 години

Учени откриха зависимост между количеството витамин Д в организма и смъртността от Корона. Стойности над 40 ng/ml осигоряват дори безсимптомно заразяване. Допълнително подсилва имунната система и предпазва от редица други много по-опасни болести. Да сте чули някой здравен инспектор да ви препоръчва добавки за витамин Д ??? Да сте чули Урсулата да говори за витамин Д ??? Всички тръбят как ваксата била единственото спасение. За печалбите на Биг Фарма естествено...

46

Факт

преди 2 години

Вчера 47 починали, от които 43 неваксинирани и 4 ваксинирани на възраст: 1 на 90+ години, 1 на 70-79 години и 2 на 60-69 години.

45

Джак Пот

преди 2 години

По системата 5за4 ще видим един "скок" във вторник. Иначе всичко е много точно, прецизно, като в епидемична обстановка - до два знака след десетичната запетая. Да пресметнат процентите на заболели и починали от напълно/напразно ваксинирани.

44

Василев

преди 2 години

Тези , които са ваксинирани,но не са преболедували и разнасят вируса, защо се правят на жертви, а аз който съм преболедувал и не го разнасям, съм жертва и трябва да се изолирам от обществения живот!!!???Къде е нормалността в нашата страна, или следваме сляпо протоколите на ЕС!!!Агент Дарси Кейтър!ЦРУ!!!

43

Станишката

преди 2 години

Добро Утро , Циркаджии! Някой още да се съмнява, че всичко е цирк? Не пидах 2 месеца с надеждата, че съм грешал, но уви, "циркът" си е "ЦИРК"- сега, Омикрон :)