46

Анонимен

преди 2 години

Играта стани богат "Как ще се казва следващия щам на Коко 19",жокер - обади се на бил Гейтс,помощ от Витанов или 50 на 50!!

45

Анонимен

преди 2 години

А вие какво очаквахте, когато пренебрегнахте основното правило - по време на епидемия НЕ СЕ ПОСТАВЯ ВАКСИНА, защото вирусът (доколкото го има в този случай) започва да мутира!

44

Анонимен

преди 2 години

Абе да го питам тоя учЕн, та след като е толкова страшен новият щам защо в Южна Африка при 60 милиона население дневните новозаразени са по 1000-2000 и то от много време?????? М???

43

Анонимен

преди 2 години

То само спайка е важен. Другото е плява . Антителата срещу спайка се наричат неутрализиращи. Спайка е ключът за клетката. Сега мутациите са в спайка. Явно ще трябва нова ваксина .

42

Балканец

преди 2 години

Аз тоя Омикрон съм го. ......Е ....Много му хареса.

41

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите са решили с голи зад...ци да посрещат всяка нова мутация и щам. Обикновено вторият опит е фатален. Но те продължават да дълбаят дъното. Дерзай ,народе ***!

40

Тъпири

преди 2 години

Вирусът е дошъл и ще остане. Ще се променя още стане просто един грип.

39

Darth shadow

преди 2 години

страх и паника, маскирани и ваксинираните да не забравят да си сложат памперси когато се *** от страх..

38

Анонимен

преди 2 години

Африканския е вече в Европа . Германия и Чехия съобщиха току що, че има и при тях. Белгия също има. Явно трябва да правим като в Китай . Затваряй!

37

Анонимен

преди 2 години

До 43 Китай наистина нямат проблем. Дай да станем като Китай. Там хващат един положителен и веднага затварят град с 1000000 за месец, като и до магазина не може да идеш за храна освен в позволен ти час примерно веднъж на седмица. Няма здрави или не, всички под ножа. Сингапур са подобни, но просто при заразен издирват всички били до него последните 1-2 седмици, карантинират ги и при нужда и техните познати. Това ли искаш да стане тук?

36

Анонимен

преди 2 години

В Китай нямат проблем с КОВИД, а Китай са 1.5 милиарда хора. Кой е импотентният, а? -Златният един милиард бели некадърници или останалите 7 милиарда? Всички фирми произвели spyke са в комплота на геноцида на бялата раса, защото основно умират основно от бялата раса.

35

Анонимен

преди 2 години

Греяна ракийка по един филджан сутрин...но само с мярка

34

Анонимен

преди 2 години

Pravilnoto e omega na grutski "ω" "Ω" . Rimlianite sa imali samo edno O, a shrifta im e c]apitalis monumentalis. Niama da se plashime. Ot alphata do wmegata ima oshte mnogo bukvi.

33

баба мара

преди 2 години

края на света ще доиде когато каже пентагона а вие се кланяите на когото си искатене разбрахте ли какво става първият вирус доиде от пазара в ухан уж от прилепиа този които е по смъртоносен идва от африка от маимуните от там доиде и спинапреди 50 години и още няма лек за него така че от въпросната лаборатория щеизлезе поредната ваксина

32

Анонимен

преди 2 години

-Когато дойде световна новина че учени са се бастисали ще повярвам в измисленият вирус. Общувам с хиляди хора всекидневно такава ми е професията но досега не съм попадал на заразени. Защо. Нима вируса заразява избирателно по домова книга. Стига лъгахте народа и не печелете на гърба на страха и паниката на народа.

31

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърченца, не ви ли е срам от импотентните си мозъчета? За месец не измислихте нещо ново, а само на Куната мекия дъвчете!

30

Анонимен

преди 2 години

Мутациите да само в spyke . Кога Западът ще приложи евтина убита ваксина? Този вирус има повече от 60 антигена. Надявам се в Сърбия да има достъп до убитата китайска ваксина.

29

Анонимен

преди 2 години

Не съм ***,но ми трябваше повечко време да запомня новия щам на кромид 19..как точно го измислиха това име?

28

Анонимен

преди 2 години

Трябва да мутираме и да объркаме виросо!

27

123456

преди 2 години

Аз, пък, искам А. Кунчев са излезе по ТВ и да ми разясни ситуацията