6

Ал Джазиира Ал Джабу

преди 16 години

Според мен държавен служител никога няма да им уреди тези три кита: медицински разходи, стаж, пенсия. Прогнозирам, че по- скоро Муамар ще им даде пенсия или оферта за работа. А най-вероятно поне 2 от 5-те ще заминат за чужбина отново, след като "забележат" положението в Пазарджик и Бяла Слатина.

5

lokster

преди 16 години

Извинявам се ама с какво пък тези заслужиха подобна награда!?!?!?!? Все повече се убеждавам че ТРЯБВАШЕ да изгният в затвора и да не се занимаваме изобщо с тях.

4

madness

преди 16 години

Брей, големи шегаджии се извъдихте бе Днес.бг,понякога така се дъните, че се чудя как не сте се продънили в дън земя още. Да наречеш тези жени чийто най-голям кошмар е Либия -Либийки, е все едно да наречеш някой евреин--немеца.

3

преди 16 години

Направиха от едни убийци на деца, и далавераджийки, национални герои. Сега навсякъде, даже в Америка ни знаят като държавата, от която идват убийците, *** и Кен Лий... За всеки нормален човек е противно да гледа гадните мутри и дебелите, оядени на тия мръсни , а политиците и малоумието на простолюдието ги направиха звезди.

2

преди 16 години

Разплакахте ме, еййй! Титлата ви е нужна! Браво! Дано не сънувате либийските деца! Моралната награда сега ще ви топли! А ако е придружена и с парична - цена нямате! Халал да ви е!

1

преди 16 години

Много неща в България са се променили към доброХахахаха - и кои по-точно ,че не се досещам???