50

Анонимен

преди 2 години

САЩ ще изполват тактиката на така наречената хибридна ядрена война, където ядрения удар ще бъде нанесен не от собсвеника на ядреното оръжие, а от proxy - най-вероятно България и Румъния. Това имаше в предвид Столтенберг когато оня ден каза, че в източна Европа ще се разположи ядрено оръжия на НАТО.

49

И не само

преди 2 години

В Беларус , днес са се удавили над 30 емигранти в Ламанша опитвайки се да стигнат до ЮК , успели са да се спасят само двама.

48

Анонимен

преди 2 години

Браво на Полша - там хората знаят какво е Ислям и не го искат... точка по въпроса.

47

Анонимен

преди 2 години

Русия има 1/5 от Земната територия и да ги ударят няма да е катастрофа ама Сащ еле па джуджето ВБ ще остянат с население двама души крашицата и пакистанеца кмет на Лондън

46

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 55 - Това е толкова *** отговор, че единственото, което е енизвестно е колко точно хромозоми ти лиспват. 2 или 3? Но няма значение. Идва промяната и ще бъдат изчистени много от ненужните гени, включително и твоите. Не се притеснявай!

45

Сата НАТО

преди 2 години

Аха, ще ударвт САЩ, а САЩ и Великобритания няма да ги ударят и да превърнат европейска Просия в ядрено гробище, така ли? Прекалени оптимисти сте, струва ми се.

44

Анонимен

преди 2 години

Стреляй на границата и толкова. Ако те е страх да стреляш - ще откиря клуб по-стрелба. Ще се намерят хора .. хихиххееееее!

43

Анонимен

преди 2 години

Ще ударят сащ защото сащ.ще ги нападнат в Украйна няма укряинци които да воюват а елита е лесно проследим

42

Анонимен

преди 2 години

Украинците са надяват, че когато стегне суда зимата, Русия ще нахлуе. Проблемът на Украйна е, че никой не иска да нахлува, да ги пленява за да ги храни. Нека САЩ и ЕС ги храни. За това САЩ ще започнат войната най-вероятно в Черно море с участието на васалите България и Румъния.

41

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 44 - Защо ще удря САЩ, ако САЩ не ги напада. И освен това, откъде па Русия ще знае, къде точно да удари за "елита".

40

Анонимен

преди 2 години

До Сахалин - Мнооо си варвежен уееее! Такива кат тебе със сатъра и си храня децата с тебе уеее!

39

Сата НАТО

преди 2 години

Затова ще послужат васалите от източна Европа и Украйна. Черно море, България и Румъния ще бъдат най-горещите точки на войната ----///---- Логично и правилно - все пак "васалите" сме колкото и руснаците. Все няколко зъба ще им избием, преди да ни приключат. А атомно оръжие толкова близо до границите си даже Путин не е толкова луд да употреби.

38

Анонимен

преди 2 години

Става въпрос за няколко хиляди мигранта - това е нищо в сравниени с милионите които Германия и вече прие, и сега е готова да приеме тези няколко хиляди от Белорусия. Но Брюксел и Полша се инатят, а Лукашенко ликува. Направи ги за смях и продължава да им се подиграва и да им създава проблеми докато ЕС с Полша са в тежка икономическа и енергийна криза, а Белорусия няма никакви проблеми с икономиката и енергетиката.

37

Анонимен

преди 2 години

Най свирепмобаче ще е ядреният удар над ВБ с една ракета у Лондон и ще изплезят език

36

Анонимен

преди 2 години

При еветнтуална война Русия ще нанесе ядрени масово удари първо на САЩ, и второ по елита - на каквито и зелени и екзотични острови да са, в каквито и луксозни бункети, тези острови ще бъдат унищожени на минутата.

35

Анонимен

преди 2 години

Няма кой да воюва с Русия Западняците не щът където гинима новите мигранти не щът и да чуят за война кой ще воюва полската *** укряинската пасмина иши скандинавските 5 милионни жендърье не става.

34

Анонимен

преди 2 години

Германия предложи да приеме всички бежанци, Полша не ги пуска. После Лукашенко предложи да ги прекара до Германия безплатно с полети до Бавария кудето преложиха да ги приемат - Брюксел каза не!

33

Анонимен

преди 2 години

САЩ и ЕС хвърлиха огромни пари за "цветна" революция и майдан в Белорусия, но всичко беше напразно - страната остава вярна на принципите си, а отношенията между Беларус и Русия само се засилиха.

32

Ключът за бараката

преди 2 години

Не е проблема в "жестоките" Талибани ... проблема е в съблазнителните социални помощи на Германия . Да му мислят тия дето работят и плащат данъци . Вместо с тия данъци да им правят удобен и приятен живота , те ще отиват за комфорта на муургавите търтеи . Германците да затягат коланите . Очаква ги седем дневна работна седмица . Щото са много гостоприемни.

31

Анонимен

преди 2 години

Русия достави на Беларус голям брой от зенитно-ракетни комплекси С-400. Сега Балтийските страни няма да могат да изпълнят задачите, поставени от НАТО заради руските оръжия в Калининград.