41

Лалугеров

преди 2 години

И с ваксини и без ваксини, положението ще е все същото ! Българите са болнава нация защото не спортуват, хранят се с лоша хратна, дишат мръсен въздух, дебели са, пият много алкохол и са стресирани от безпаричие !

40

Анонимен

преди 2 години

Сашко псевожурналистчето, утре като пишеш "новината" ще напишеш "АУУУУ ръст на случаите".... баcи охлюва си.

39

Факт

преди 2 години

След 23 дни спад в броя на новите случаи стигнахме до 2566 нови случая за последните 7 дни на 1 милион население. В Словения са 10838 нови случая, в Австрия 10681, в Чехия и Словакия над 9100, в Холандия 8563 и т.н. В Европа най-малко нови случаи има в Швеция, Испания, Румъния, Италия, Малта и т.н

38

Анонимен

преди 2 години

До 27 само питам - В момента в света са ваксинирани над 3 и половина милиарда души и необясними тежки инциденти с ваксините има в много редки случаи - по 2-3 на десет милиона ваксинирани. Да не би да е измряло десет процента от човечеството след ваксинацията, че вдигаш тази паника. Вчера и Путин си сложи трета доза. Всички метаболити в човешкия организъм ( белтъци нуклеотиди) са с наноразмери. Хем си неук със суеверна психика, хем си истерясал. Големият експерт, до теб опря човечеството

37

Алекс

преди 2 години

Трябва да се сравнява процент на положителните тестове.

36

И след к19 пак ще

преди 2 години

бъдем първенци по смъртност.Дори и само заради застаряването+разбито Здавеопазване!

35

Иван Христов

преди 2 години

До Анонимен - по-скоро да се увеличават

34

Иван Христов

преди 2 години

И днеска като за следизборно ще надъним по 5.000 заразени и над 300 починали.

33

Факт

преди 2 години

Вече доста дни сме първи в света по починали и на човек от населението, средно за седем последователни дни. Сега са 974 починали за последните 7 дни, средно по 139 на ден. Рекордът ни беше през предишните седем дни с 1205 починали, средно 172 на ден.

32

Анонимен

преди 2 години

8% от умрелите в статистиката за днес са ваксинирани... Потресаващо ниска ефективност на ваксините...

31

Demonaz

преди 2 години

Утре шок,бомба, черна жътва , новото нормално. Вчера НДК се пръскаше от народ? Къде са чувалите феат камионите, бе ?

30

Единственият

преди 2 години

който предведе спада и пречупването на всички трендове на растеж беше Витанов. Той каза и кога ще стане - края на октомври за броя на новите случаи, 14-21 ноември за смъртността. След като научих, че този Винтанов е в топ 2% на най-добрите учени в класацията на Станфордския университет, това не ме учудва. Прогнозите му са точни. Трябва да го слушаме какво ни казва, а не да му викаме насреща. Той поне е честен с нас и не ни лъже.

29

Въпрос

преди 2 години

Саше, кви са тия на снимката бе? Радиоактвна бомба ли ще деактивират? Или просто си вадиш коравия залък без да се напъваш много?

28

Глобалната

преди 2 години

ХОРАТА взеха да се противопоставят на глобалната държава и на фалшивата СЗО Започнаха да им светва лампичките че това е световна конспирация за държат хората на каишка а и да си пълният касичките с парици независимо че са изцапани

27

Анонимен

преди 2 години

Управляващите Ковид кризата , време е да помислите за своя живот и здраве! Да не ви се налага, ама откъде ще вземат кръв да ви прелеят, ако се наложи?

26

Факт

преди 2 години

Вече 23 дни продължава резкия спад в броя на новозаразените, а от седем дни има и рязък спад в броя на починалите. Разбира се никой нормален човек не гледа броя им ден за ден, а за период кратен на 7 дни, обикновено за 7 дни или 14 дни. Спадът, за който пиша, е при период 7 дни.

25

да знаете

преди 2 години

Рекламите ви са прекалено натрапчиви и дразнещи.

24

Карлуковоооо

преди 2 години

До само питам Санитаря от редовната смяна ще ти каже......

23

УчудЕна

преди 2 години

И как точно скача починал?!

22

Анонимен

преди 2 години

Скок подскок.