197

Браво

преди 2 години

Правилно са направили. Неслучайно нациите с най-сериозни мерки и дисциплина са едни от най-добре живеещите и богати такива в света. Останалите са форумните конспиративни бай ***, дето кретат от заплата до заплата, тъпчат кренвирши с копита, докато завършват докторантурите си биология и химия във Фейсбук и философстват.

196

-10

преди 2 години

До Анонименбегай в Австрия!

195

Анонимен

преди 2 години

В България кога ?

194

Ася

преди 2 години

Овце!

193

аз

преди 2 години

Промити мозъци!

192

доц. Мангъров

преди 2 години

Ей, Миcирkи. Тези са 65% ваксинирани, но защо не задавате въпроса и колко % са преболедували досега. Със сигурност стават над 100% . Сега стана тя, каквато стана. Пфайзер обяви очаквана печалба за 2021 г. от 36 МИЛИАРДА $ . Обаче това не им е достатъчно. Процентите вакснати са малко, а после идват бустерите- 1,2,3,... и т. н.

191

158

преди 2 години

Пропуснали са да напишат за многохилядните митинги срещу локдауна!

190

Някой

преди 2 години

До запознат221Нищо не отлагат. Ваксинираните се заразяват също така лесно, както и неваксинираните. Просто и ясно казано: НЕОФАШИЗМЪТ В ДЕЙСТВИЕ!

189

Анонимен

преди 2 години

уфси.

188

хубаво

преди 2 години

и като сте почнали да описвате "затварянията" на хората, хайде сега го опишете за останалите 193 държави. Или може би според вас пандемията е само в Австрия?

187

65%

преди 2 години

а спаднаха ли заразените и настанени в болница в Австрия с 65%?Преди да пробутвате фалшиви новини си проверявайте фактите. Не е "затваряне" а е ограничение, същото като в България! И е само за 10 дни, от които вече минаха няколко!

186

Австролог

преди 2 години

Австрия със 65% имат още много да догонват Гибрaлтар които са с повече от 100% пълно ваксинирани и им забраниха Коледа. Средно 2,7 дози на човек. Но с проститутките по избор, може и да ги догонят и да ги заключат всички барабар със сертифийатите и тях за Коледа.

185

В друга

преди 2 години

статия тук се прави анализ/хроника на зелените сертификати по държави. Излиза, че такива няма в държавите, които са световно признати диктатури. Там си имат достатъчно количество ограничения и репресии. Изводи си направете сами!

184

Анонимен

преди 2 години

Никой сертификат не е фалшив, след като лекар го е издал.Всички са истински.Останалото лежи на съвестта (макар, че няма такава) на политико-фармацевтичнo-финансовата мафия, и то в световен мащаб. Такова робовладелство и древният Египет не знае.

183

Анонимен

преди 2 години

Здравите затворени, а току-що мултиплицираните вирусоносители свободно да щъкат.Мнооого "мъдро".

182

Глух Пор

преди 2 години

До Параграф 22.....Ако беше само за пари- с мед да ги намажеш. Те парите са си ги взели от корумпираните правителства плалили безплатните ваксини с години напред. С народни пари.

181

Анонимен

преди 2 години

Я вижте във ваксан Гибралтар как отменят Коледните празници. Всичко е за да се смачка народа и хич не ги интересува здравето на данъкоплатците. Про 100% ваксинация пак ще си измислят за какво да затворят някоя сфера на бизнеса.

180

Анонимен

преди 2 години

дорис да ми яде ..........

179

До Иван

преди 2 години

И аз исках да си хапна торта в една сладкрница. Казах, че не съм ваксиниран(преболедувал съм КОВИД - преди година) и нямам зелен сертификат. Ппредложиха ми, да ми я дадат за вкъщи! По друго време щях да се съглася(ако си отивах директно към къщи), но имах работа в Центъра и не ми се носеше нещо излишно! виждал съм хора да си купуват храна от заведенията и да си я консумират по пейките и по парковете - като на пикник. Тези хора нищо не ги смущаваше.

178

До Роко2

преди 2 години

Ваксините, дето ни ги пробутват - до една са ГМО! До преди месеци, в листовките на тези ваксини се пишеша доста неща - сега, тез неща ги няма!