26

Анонимен

преди 2 години

Айде честито, видяхте ли сега американските мошеници какво ще ви донесат.

25

тъжно

преди 2 години

Браво на българите! Вече ще ни управляват Киро лъжеца и Асен крадеца. Ще ни оправят по харвардски. Да са ви честити! На пролет отново на избори.

24

Ха хаа

преди 2 години

Хайде почна се-първо ще пуснем Македония в ЕС без никакви претенции от наша страна.Що не, нали цар Самуил е македонец,че и само той ли,то половината български земи и владетели са македонци.После ще ваксинираме поголовно всички и ще продадем данните им на Амазон.Междувременно ще въведем Истанбулската конвенция и ще разрешим гей браковете и осиновяване на деца от такива "семейни" двойки.За капак ще пооблекчим ББР от към капитал.И може да се каже,че сме изпълнили възложените ни от шефовете задачи.

23

Анонимен

преди 2 години

Киро лъжеца с задължителната ваксинация и сега с Македония го слага на каскетите които гласуваха за него с 200. Давай Киро мачкай тъпанарами!

22

Анонимен

преди 2 години

Не разбрах какъв е новия "подход", ама от тоз смешния какво може да се очаква :))) Ние немаме нужда от макетата, те нищо няма да ни предложат, освен омраза разбира се :) Когато спрът да плюят по всичко българско, тогава ще се замислим, ама то няма диалог от техна страна, нема как да станат работите така :))

21

Анонимен

преди 2 години

"България и Северна Македония трябва да работят заедно и това трябва да стане с работни групи, които трябва да бъдат съставени не само от историци, а и от хора от бизнеса" Хахахахахаха. Тоя се готви да ни продаде историята за нЕкой лев. Промяната продължаваааааа. :))))))

20

Анонимен

преди 2 години

Кире дай да си гледаме държавата, мани ги тия палячовци рсм. Ще умрат от злоба и глад скоро.

19

az

преди 2 години

До Кирчо аут Леле! Като пуснат самолет до Скопие - икономиката ни ще се удвои! Всеки българин, всеки ден, до там и обратно! Как им идват тези идеи?! В България бяха прекратени всички полети на по-кратки разстояния като икономически неизгодни! Какво очакват от полети до Скопие?! Та до там се пътува колкото и до Видин!

18

Картофчо

преди 2 години

Разпродаването на Българските интереси за лични облаги започна! Сергията вече отвори! Да ви е честит новият морал!

17

Анонимен

преди 2 години

Мяса на ранния Сталин с тя куртка Киро Гела 2

16

Анонимен

преди 2 години

Македония за пореден път ще бъде предадена. Затова тези бяха спуснати от американското посолство, защото попречихме на САЩ да изгони Русия от РСМ. На нашите "съюзници" не им дреме за българските интереси, а само за техните.

15

Krom

преди 2 години

Не икономиката /такава просто няма/ е проблема между България и РСМ. Той и Баце се тупаше по гърба със сръбския премиер по "общи икономически проекти", но това не пречи на сърбите при всеки удобен случай да ни забиват нож в гърба! А и дали това е най важния въпрос? Или просто отвън държат топките, стягат и извиват до скъсване?

14

Ico

преди 2 години

Ама спора с македония не е гледане в миналото. В настощето се бълва омраза към нас там, в настоящето учебниците им са пълни с лъжи, в настоящето се рушат бг паметници в РСМ и е престапление да си българин кандидат за кмет. Докато си говорим в момента там си възптават децата че сме монголо-татари. Ако Кирцата стъпи на криво и не наложи вето отново, аз излизам на площада с паве в ръка, отново!

13

Емката

преди 2 години

Кирчо ще изпълни волята на чичо Сам, нали с тази цел го сложиха. Да слушка и козирува по команда. Ще подписва нови бази, РСМ в ЕС, истанбулска конвенция, Сета, задължителни ваксинации и т.н.Да ви е честито новото протеже!

12

Анонимен

преди 2 години

Айде почна се вече.

11

2 в 1

преди 2 години

харвардските мошенници вече почнаха международните проблеми да решават :)

10

Анонимен

преди 2 години

Радвам се, че не гласувах за тях, а за Възраждане, поне няма да клекнат на БЮРм, а тези слуги на чужди нпо-та вече са ни продали.

9

Кирчо аут

преди 2 години

Ама несметно богат хаха

8

Анонимен

преди 2 години

След 3-4 месеца пак избори и Кирчо аут!

7

Анонимен

преди 2 години

като гледам, май по-добре да немаме правителство.. ама как избрахте либерас*и и глобалисти, много сладки им беа приказките за "светло бъдеще", ама ние дъртите тая вече сме я виждали.