159

Анонимен

преди 2 години

Ако не сте виждали зелени роботи, сега е момента. Първо се ваксинирайте.

158

Снакс

преди 2 години

Що да няма как партия създадена скоро да спечели? На хората им писна от Тиквун, на предните избори гласуваха за Учиндол. Видя се, че те нищо няма да направят и на тези избори си дадоха гласа за ПП.На хората им писна от старите муцуни - крадливи и безочливи ***.

157

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ГОЛЕМИТЕ ПАЗАРЛЪЦИ НЕКА ЗАПОЧНАТ СЕГА

156

Пф

преди 2 години

Видяхме пожарникаря,фолк-певеца,сега дайте да видим и рапър де!:)))

155

Анонимен

преди 2 години

Манипулация чрез микс от противоречащи си мнения: ----"""Кирил е човек със западно мислене и знае английски, Кирил ще ни въведе западен капитализъм и ще проключим най-после с комунизма. Кирил ще ваксинира антиваксърите, ще спре комунистическите ТЕЦове и АЕЦове и ще точим безплатно ток от соларни панели на покрива и от вятърните електроценрали и ще караме електричекси коли и ще живеем в чиста и запасена природа и ще спрем да купуваме газ и нефт от Русия. Аз много се радвам че Кирил спечели!"""

154

Смееех

преди 2 години

ПП Е НОВОТО ИТН! СЪЩО КАТО НЕГО ЩЕ ОТТЕЧЕ С ПОРОЙ ОТ РАЗОЧАРОВАНИЯ!

153

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 161 "Това пък е гнусна ЛЪЖА. Кога го доказаха бе, гадино долна?" Защото ВЪОБЩЕ НЕ Е ДИПЛОМА ЗА ЗАВЪРШЕНО ОБРАЗОВАНИЕ В ХАРВАРД, червен другарю. Избърши си пяната от платената уста и отиди се образовай. Те "харвардските" ще те "дооправят", ОБЕЩАВАМ ТИ! :))) Ще ви гледам гърчовете в следващите години. И ще гледам да не е от България. Вие сте БЕЗНАДЕЖДНИ. Неграмотни, но агресивно арогантни селяци.

152

и те така

преди 2 години

честито на харвардските костюмчета , за народа онова със супата !

151

Денито Гаджева-

преди 2 години

Волене,да поговорим за ПАРИ!!!

150

Анонимен

преди 2 години

Тиквич вече го млатят и в любимата му дисциплина - изборите.Ама така е - Цвък го няма, проф. Мишо го няма, Рашков пресече купеният вот и вече даже Славуца и тия костюмари го пердашат.

149

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ТОВА ЛИ СА НОВИТЕ СТРОИТЕЛИ НА ГРАДИНКИ ЗА МИЛИОНИ

148

Анонимен

преди 2 години

Чукни на дърво! Преди вас имаше един бала.мурник, който мислеше че е хванал Господ за шлифера! За три месеца се оказа, че Спасителите са фалшиви герои и оттекоха след това.Жалко ще е, ако вие се окажете същите.

147

До 163

преди 2 години

Хаха..я покажи дипломата на пожарникаря. Ще ги сравним с дипломата на Киро и да видим...Е..предполагам за теб много по престижно е да завършиш симеоново от харвард. Но такива сте герберчетата.Толкова ви е акъла.

146

Пф

преди 2 години

Като цяло се водеше справедлива битка в "купуването на гласове"...*** какъвто е народът,такива са управниците...Щом ние сме продажни и за 100 лв си даваме г.за под наем...Сега няма за какво да ревем...

145

Анонимен

преди 2 години

Киро премиер, Бойко пенсионер!

144

Анонимен

преди 2 години

Този път ромите подкрепят не Герб , а ПП . Всъщност за това помогнаха и българите които направиха гласа на ромите ценен в последния момент на изборите заради ниската избирателна активност.Е за ромите е празник днеска и ще сложат богата трапеза тази вечер.

143

Анонимен

преди 2 години

Никой не иска да управлява със ГЕРБ ..

142

Анонимен

преди 2 години

Кокорчо и ония канадеца с фалшивата диплома се хилят като дрогирани. Идеално за българите, заслужавате си да сте в тинята. Нагласени с флашки избори, просто защото в други държави това е забранено. Жалки сте.

141

КОАЛИЦИЯТА

преди 2 години

ПП+ ИТН+ ДБ+ БСП!!!! ЧЕСТИТО НА ИЗЛЪГАНИТЕ КАМИЛЧЕТА ОТ ДБ!!! СТЯГАЙТЕ СЕ ЗА ЯКА ЗИМА! И КОЙТО ОЦЕЛЕЕ - ЩЕ РЕВЕ!

140

Анонимен

преди 2 години

До 150. Това пък е гнусна ЛЪЖА. Кога го доказаха бе, гадино долна?