214

Анонимен

преди 2 години

То още отначалото беше ясна целта на занятие. Ваксуване без край.

213

Баце ви Билчо

преди 2 години

Вижте бе,вижте си политиците ,че днеска къде ги гледате най-много и са БЕЗ МАСКИ.*** си правят с всички ваксъри бе,само да вземат властта кой и да е без Възраждане ще искат ваксинация за да вземат парите от ЕС.То и тука троловете се ровят у статистики и чакат парички за да вкарат народа у кошарата.

212

до 232

преди 2 години

Бърза сметка. Ще закръглям за по-лесно. Имало поставени 6 милиарда дози засега. В началото имаше хаос, но вече всичко е организирано. Сега ще започнат да "бустват" по 1 милиард дози всеки месец. Намерихте ли решението на задачата? След 6 месеца, първите ще рестартират със следващата доза новия "буууст" срещу новия щам"алфа, бета,, гама+++"

211

Анонимен

преди 2 години

Абе аз първа няма да си сложа тая говори за трета. Како, тия дози си ги заври...

210

до 232

преди 2 години

Бустери докато умрете. А иначе е ясно, че деца още след първа-втора доза трудно ще имате. Така калкулирани нещата, бустери ще има НЕ още 100 години, а най- много 60-70г., тъй като след сегашните деца други няма да има.

209

Диабетик

преди 2 години

Или се бодеш или умираш. Естествен подбор. Същото е и с ковид19. При него смъртноста варира от 1% до 25% в зависимост от възраста. Избора е ваш!

208

Анонимен

преди 2 години

Време е вече да се назовават нещата с истинските им имена . Да си кажат - " реваксинация през 6 месеца , или колкото трае имуниттът от ваксините. " Какво толкова . Ама стига с тези бустерни дози . И след 100 години пак ли ще слагат поредната бустера доза

207

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 227И защо бе мамин златен в държави които са ваксинирани на 90 % вируса не е изчезнал?

206

Ганчо зубидрен

преди 2 години

Ваксините в календара(от бебе) се прилагат по 1 или 2 дози. Повторна имунизация се извършва след 20 години или не се извършват до края на живота. Ако погледнем върху детския паралич... Представете си при 10-15 деца на 100, ваксината да не изгради имунитет... Това, което се инжектира последната година, не са ваксини... Аз съм на средна възраст, със сърдечно-съдово заболяване и аритмия. Прекарах короната леко, точно преди 1 година.

205

Анонимен

преди 2 години

До 226: Много добре го каза " който иска", но се вижда "как притискат хората" с инжекционните разтвори...

204

Анонимен

преди 2 години

И каква стана тя? йкваксиниран срещу ковид. А тия в началото толкова си повярваха че си помислиха че са част от някакъв елит, хахахааа.

203

Анонимен

преди 2 години

Ако всички се бяха ваксинирали бързо и на 100% , вирусът щеше да изчезне. Заради *** като вас, остана. И ще ни мъчи още десетилетия.

202

Анонимен

преди 2 години

Вирусът е такъв. Дълъг имунитет няма. Който иска, да си го боледува пак и пак. Който не иска, да се реваксинира.

201

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 221Не бе, не ни излъгаха че ще има доживотен имунитет, ВАС ви излъгаха и вие се се вързахте.

200

Ваксина? Не, мерси

преди 2 години

Направо им слагайте на овчиците абокатите и да си знаят - на всеки три месеца - дозичка! :)))))))))

199

Анонимен

преди 2 години

Всички ще се ваксинирате, рано или късно. Освен тези, които няма да успеят. Излъгаха ви, че има доживотен имунитет. Не, няма! Без реваксинации всички ще измрем.

198

Вакса и д от

преди 2 години

Ееее, ама и трета доза ли трябва, сигурно скоро и четвърта, ами добре щом казвате че трябва. Само да знаете че се чувствам малко пр ее ан, щото в началото казахте че като се ваксинирам няма да се разболея. Ама нищо на мен ми харесва.

197

Анонимен

преди 2 години

Колкото и спирулина да пият и марули да ядат, пак не могат да си изчистят организма от субстанциите... Необратимо е :((

196

Анонимен

преди 2 години

то бива бива, ама на маймуни ни обърнахте, каквото беше беше, бустери няма да си слагам, то и БЦЖ има реимунизации ама не са през 5-6 месеца

195

Анонимен

преди 2 години

До Миролюб БенатовЕ да, щото вие ваксърите ядете истинско сирене и истински салам. От падък.