113

До 121

преди 2 години

Ти с такава ниска пенсия си бил голям мързел. Преди 9 години пенсия от 625 лева при първа категория труд е адски малко. Нещо яко послъгваш. Имам познати с първа категория пенсионирали се преди около 12 години и все още ги хваща тавана на пенсиите.

112

тТт

преди 2 години

Стига с това БРУТО бре, стъкмисти!!! НЕТО-то е важно!!!

111

убийствено права

преди 2 години

`Не искайте много.Не може да му платите цената!`--баба Ванга.

110

Истината

преди 2 години

Преди Бойко Борисов средната заплата се увеличи с 88% за 4 години, но дойдоха мутрите и средната заплата се вдигаше с 5-6% на година. През 2010 средната заплата беше 648 лева, през 2011 беше 686 лева, а тук един тpол на мутрите твърди, че доказано се била увеличила три пъти за 10 години при Бойко Борисов. Има данни на сайта на НСИ и всеки може да види застоя в повишаването на заплатите при мутрите.

109

Анонимен

преди 2 години

Нямам голямо основание да обичам ГЕРБ,но за 9 години пенсията ми заедно с увеличенията от допълнително натрупан тр.стаж от 625 лв. в момента е 1202.Благодарение на Кирчо,Кокорчо,Славчо Чалгаря,Тошко Африкански,Мая,Хаджигенов,Нинова и правителството на Радев,ще ми бъдат зачеркнати около 15 години тр.стаж-преизчислени от първа категория труд-подземен и пенсията ще ми бъде увеличена с около 1,6-1,8 %, а на мързелите с 14! Да са ни честити Кирчо,Кокорчо воглаве със Радев!

108

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 2 години

Кръчма в градчето осигурява само след едно Лято, добър живот на голяма фамилия до другия Сезон.

107

Селски тарикат Ганьо

преди 2 години

се жени за богата градска жена и си урежда лесен живот.А повярвайте ми - лесен живот не омръзва.Никога.Така казваже дядо, вече и аз го разбрах, още преди години.

106

хаха

преди 2 години

Да не забравяме , че май месец първото нещо което прие новия парламент с мнозинството на партиите от промяната беше да си вдигнат депутатските заплати на 10К . Реално на нормалните хора заплатите не са се увеличили, а са намалени, но заради депутатските сме с цяло левче напред.

105

кескьосе

преди 2 години

Чорапа прибра милион за пет години размахване на юмруци, лицеви опори и набирания по детски площадки.

104

До 109

преди 2 години

Борисов остави България в руини и разграбена от олигархията на Котараците и Библиотекарския кръг на ДПС

103

Анонимен

преди 2 години

"Икономическите дейности с най-високо средномесечно трудово възнаграждение ...3 687" - и това бруто, или около 1850 евро, при европейски и по-високи цени .Голям Рай, голямо нещо - продължавайте да изопачавате икономическата миззерия в "политическа криза" и чакайте тиквун да ви оправи !

102

дам

преди 2 години

Гърция е внесла плана си за възстановяване в ЕК в началото на април и до края на годината ще й бъдат преведени около 5 милиарда евро, а безделниците на фуражката спаха и ние ще получим до края на годината един голям ...

101

Анонимен

преди 2 години

До до 98(...)_Да не е остави . Лично Кокорчо потвърди думите на Кирил Ананиев, че април месец фискалния резерв е бил 8 милиарда.

100

СИво СИво

преди 2 години

Точно така е официално на 800 а под масата другите... вижте цените на имотите... от тях става ясно, че хората имат пари, но не официално...

99

до 98(...)_

преди 2 години

Не другарю точно в днешните е проблема ,от както зеления чорап вдигна юмрука !Не на нас тези номера! Борисов не остави България като Луканов и Виденов !Явно си или невръстен или чугунена глава

98

Анонимен

преди 2 години

Създаване и разпространение на информация и творчески продукти; далеко-съобщения - 3 687 лева; В този сектор ИТ са около 60% от работещите и то най-ниски платените

97

Анонимен

преди 2 години

Благодарим ти другарю Радев, че си ни увеличил заплатите с едно левче за отминалите месеци или средно с по 20 стотинки за всеки месец от твоето успешно еднолично управление.

96

Влак GT

преди 2 години

Абсолютно нормално е хората с образование и знания, не тия с купени дипломи, да взимат добри пари, така е по цял свят. А слугинажа "Ду-Ханой и обратно.". Това е положението.

95

Анонимен

преди 2 години

Бойко доказано утрои заплатите и стандарта на живот цели 3 пъти за 10 години, но вие ще гласувате за некви, които ви обещават цветя и рози, но същевременно с това са в общоевропейска изолация щото никой на Запад не ще и да чуе за Фигуранта. Па и на Изток вече не щат и да чуят.

94

Проктър енд Гембъл

преди 2 години

Дайте информацията по области! България не е само София!!!