44

Кюнчев

преди 2 години

Глупави, ама живи.

43

Бay

преди 2 години

глупави антиваксъри...

42

Joro

преди 2 години

Като са толкова лоши докторите, защо болниците са пълни и се пукат по шевовете? Що не ходите да се лекувате във Фейсбук. Що не ходите в църковните храмове, щом искате Бог да ви пази от лекарите. Какво търсите в медицинските заведения?

41

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - "Всичките партии - до 7-8 място в проучванията" - всъщност има две партии, които са се обявили тъврдо срещу престъпния 3елен серт.фикат. Едната я знаем, че и майка си ще продаде за пари, но другата все още не сме я видели как ще постъпи на практика в парламента. Аз лично мисля да дам шанс на въпросните... просто са единствените, които, макар и минимална, дават някаква надежда за нормалност... какви времена доживяхме...

40

Анонимен

преди 2 години

Възраждане казаха, че ще им потърсят наказателна отговорност на медикофашитите, и за това ще получат гласами!!

39

Койчо

преди 2 години

39...къде може да се види клипа?

38

Умрял пациент

преди 2 години

Лекарите не, но търговските дружества в бг, наречени "болници", носят, и още как.Функционерите на т.нар. щаб НОЩ, също, за разпространение на на невярна и подвеждаща информация в националните медии. "Пандемията" рано или късно ще свърши, а след това ще започнат и съдебните искове.

37

Анонимен

преди 2 години

Както казах още в началото на пландемията миналата година: Боже, пази ме от бг доктори, от болестите аз сам ще се пазя.

36

Койчо

преди 2 години

Вижте кО става в "меката на демокрацията"...Щом и евродепутати не пускат на раб. място без "кучешки паспорт". Власите са борбени и го показват, а къде са наШТе "назначени ***"?? Няйой да ги събуди и да им изиска становище....brighteon/a671afe2-45b4-461e-8808-f4ab8ff279f7

35

Анонимен

преди 2 години

Ще носят отговорност, разбира се!

34

Анонимен

преди 2 години

"Лекарите" да свикват! Самите те не се ваксинират и си купуват сертификати (навсякъде, не само в БГ), но с кеф бодат уфтсете и взимат пари за това (в Германия към 100еврака на ден)! Да се чудят защо зачестяват случаите на пребити "медици"! Точно вчера попаднах на клипче, как еврейка сваля на земята и пребива лекарката, която й е сложила факсината в следствие, на която або.ртира. Това чака колаборационистите!

33

Анонимен

преди 2 години

Част от нацистите навремето успяха да избягат в Южна Америка, ама имаха подводници. Днешните имат ли подводници? Май този път ще им се стори тясна планетата, ами дано Мъск раздвижи нещата с тоя Марс, че жална им майка. От ден на ден истината лъсва все повече.

32

Анонимен

преди 2 години

Някои още не са разбрали че през последните 32 години няма доктори а търговски дружества търгуващи със здравето ни. Да ни пази Бог от доктори. Дано никога не ни се наложи да търсим помоща им щото сме обречени. Които ги познавах и имаха работа с доктори вече не са между живите. Не ми останаха приятели и познати от тези доктори. Всички ги унищожиха. Уж ги лекуват а те ги убиват. Но иначе взимат кинтите по клинични пътеки въпреки че не са свършле за 5 стотинки работа. Да ни пази Бог от доктори.

31

Georgi

преди 2 години

До БрейнТи чел ли си информираното съгласие, защото с него не освобождаваш от отговорност никого? Много си елементарен и ограничен

30

Анонимен

преди 2 години

Всичките партии - до 7-8 място в проучванията, ако имаха юристи и медици, щяха да ни изкарат на протест. Ама очевидно се готвят за някаква "промяна" - четворна и повече коалиция, която по същество си е "модела ГЕРБ". Очевидно всички партии нямат даже идея какво да правят, освен да се ослушват какво ще им наредят Брюксел и Вашингтон. Зяпат новините от Германия и Австрия.

29

Анонимен

преди 2 години

Съгласен съм, да не носят отговорност, ако всеки от медиците, които слагат ваксините, първо са ваксинирали себе си.

28

Анонимен

преди 2 години

Където има съд и прокуратура може и дасртурси някаква отговорност,където няма както е в България какво ни остава?

27

Joro

преди 2 години

Разсъждения на хора без съдържание, които нищо не могат и не искат да правят.То така е най-лесно, нищо не правиш - не носиш отговорност. И хирурзите да спрат да режат, за да не си навлекат беля. Антивъксърите да оправят перитонитите, например.

26

Дъи пак

преди 2 години

Лекарите преди ваксинации трябваше да правят тестове на хората което е нормалното

25

Брейн

преди 2 години

А какво стана с имформираното съгласие , че освобождаваш от отговорност производители, лекари и т.н. ? Някой май пак не е доразбрал.В България всеки втори е учен,адвокат,лекар, вирусолог и разбира от всичко.И накрая най-бедната държава в ЕС, най-много починали, но не вирус НЯМА!