43

Анонимен

преди 2 години

До 35 - "Ето я отново - злобата. Главата ми била празна, ама нито ме пкз аваш, нито рязбираш как работи съвреюенната икономика. Фирмата е с инвеститори и бирд на диркеторите. Тогава, ако решиш да си" теглиш" от касичкаъа, си директен за затвора. Но разбра се, ТИ знаеш по-добре. Главата ти не е празна (какяото и да означава това) и разполагаш с комоания за стотина милиона евро, нали?

42

Анонимен

преди 2 години

Пратете смс за да има Мъск пари за Коледа.

41

СС

преди 2 години

е сега като ги продаде пак трябва да плати данък, тоест само е отлагал във времето това което ще се случи, но така се е предпазвал от това да продава по-често и да му пада цената на акциите..... поне така го разбирам аз.

40

Мария Антоанета

преди 2 години

Като няма за кафе да пие ракия.

39

Pernik

преди 2 години

ГолЕмо важно, че Мъск нЕмал пери кеш....голЕма новина...ега пресънЕ

38

Анонимен

преди 2 години

Подготвят ни психически за махането на кеша

37

Анонимен

преди 2 години

Тоя лети всеки ден с частния си самолет. Вътре му сервират безплатно кафе. Сигурно ще хапва пак там на аванта. После отива в завода си и там има стол, барче, това онова. Няма да го оставят гладен човека. Има добри хора дето разполагат с десетки левове, ще му помогнат.

36

Анонимен

преди 2 години

Журналистите в тоя сайт чупят глупомера . Дрисак.бегай трябва да е сред най малумните сайтове в целия интернет , как най богатия човек в света може да си купи кафе????

35

Анонимен

преди 2 години

Така е. Богатствата не се трупат в кеш. Кеша е за бедните. Едни цветни бележки, които след падането на златния стандарт, нямат нямат абсолютно никаква стойност.

34

Бай Пешо

преди 2 години

Направо ще се разплача, и се сещам за старата песен. Нямал два лева в народната банка.Ама чакайте бе хора, някой карал ли го е да живее този живот на кредит? Нали е искал да е известен. Е ето известен е, тогава да не реве. Аз предпочитам да живея скромно, без кредити, но да съм щастлив, и да не ме е страх че утре може да остана без работа и да немога да си платя лизинга на супер скъпата кола, или да остана на улицата. Но пък в замяна на това си пия кафето с кеф.

33

Анонимен

преди 2 години

До 28 АнонименХа хаххах ! как изобщо са те взели на такава работа ако изобщо работиш тази работа и в компания с тази празна глава ! За какво му е заплата след като команията е негова и разполага с авоарите и. Още малко и ще ни разплачеш , че няма какво да яде а притежава милиони

32

Анонимен

преди 2 години

Повечето хора си нямат представа, колко е гаден живота на Мъсковците и си мечтаят да са в обувките им. Той дори не може да се откаже и да напусне, защото слуха за това ще доведе до огромни загуби за акционерите, а някои от тях хич няма да си поплуват да наемат убиец за " жълти стотинки". Зато стоят и си налягат парцалите и се правят на много "успяли", ама те си знаят...

31

Българин

преди 2 години

Горкият човек ! Да не би да е станал български гражданин ?

30

Лекар

преди 2 години

А мен това какво ме брига

29

Анонимен

преди 2 години

DMS MUSK

28

Анонимен

преди 2 години

Е, добре. Поплакахме и за Мъск тази сутрин. Бил Гейтс и Джеф Амазон кога?

27

Анонимен

преди 2 години

До 27 - И продъшжаваш да говориш глупости, но както и да е...

26

Анонимен

преди 2 години

Работя в компания, в която швфът ми не е взимал заплата от 3 години. Онзи ден подпусахме termsheet-a - 14.5 млн. Евро series A, с опции за series B и C. Обща оценка на компанията - 145 млн. евро. Очаква се, до 2026, да е поне 250 млн. евро. Колко от вас,бега работели в комоания по 13 часа на ден, без заплата, като служителите им са с шест цифрени заплати???

25

Анонимен

преди 2 години

После като кажа, че съм по-богат от тоя дето спи във фабриката + оня, дето не може да си покаже носа на улицата без 50 човека охрана + третия, дето освен да си плати за компаньонка, няма друг шанс да вечеря с жена, комо ли да има романтична връзка... ме гледат тъпо и си мислят че говоря глупости.

24

Анонимен

преди 2 години

До Менто - Хейта край няма. Питър Тийл говори много за това, как всичко са обречени, един ден да станат обект на неприязъм, приаот защото са в публичното полезрение.