328

Анонимен

преди 2 години

Днес сутринта Виктор Николаев нокаутира герджика писач на чаллги песни и скечове.

327

Бою Тиквочето

преди 2 години

Трябва да ви кажа че адаша от меверету много яко лови за топките. Така ни стегна и тоя път с Доган, че грам глас не може да купим. Не можем да завъртим парата от чекмеджетата.

326

Анонимен

преди 2 години

Той вече и внука на Тодор Живков изригна срещу този ***....Бойко Борисов - човека, който е масажирал ушите на Бай Тошо и човека, който превърна една държава с история в най-унизената и разграбена. Народа си превърна в роби на чужди интереси и прогони голяма част от населението да скита по чужди земи....Този човек трябва да влиза в затвора, а не да се кандидатира на избори!!! И това ще стане...

325

Народа се вдига..

преди 2 години

Срещу полицейския произвол на Рашков и хунтата......... Граждани за европейско развитие няма да стоят да им вземат хляба и живота....

324

Чекмеджан!!

преди 2 години

А млъкни вече и се опитай да се покриеш някъде!!! Крадец,демагог,мутра,подлец! Това си ти.

323

Манол Къков

преди 2 години

До РадевЕ всеки си избира по-малкото зло. Явно за теб набезите на долуспоментия контингент не са проблем, сигурно защото винаги имаш вазелин в джоба.

322

Анонимен

преди 2 години

Добре, че скоро ще мирясаш....Няколко дена още ще впрягаш медии, социолози и политолози да ти измислят някаква статистика, че си пръв и после ще дойде денят на истината...Въобще не се вълнувам от глупостите, които не спираш да ръсиш с наглата си усмивчица. Само лъжци сте се събрали, начело с кандидата ви за Президент, който уж се обяви за"независим" обединител, а се оказа, че е толкова агресивен и нападателен и в пълно противоречие със себе си самия...Няма такъв резил.

321

Радев

преди 2 години

До Манол Къков "Гербераските троляци се опитват да плашат с комунисти и руско влияние. Ами да ви кажа предпочитам го" ГАРНАТИРАНО ОТ МЕН И ДС! Гласувайте с бюлетина номер 6 (за по-лесно като 6то Управление, по-лесно се помни, а и връзката е точна).

320

Анонимен

преди 2 години

Тоя няма ли да ходи вече при любимия си бай тошко и да ни отърве от отвратителното си присъствие?

319

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 444 Какви "пачки"? Това на снимките не може да се установи ПО НИКАКЪВ НАЧИН дали са истински пари и още по-трудно би било да се установи чии са (дори да бяха истински). Трябва да си ПЪЛЕН ШАРАН, да се хванеш 1) на нещо, което е доказаноче е скалъпено, 2) на нещо, което е недоказуемо и 3, на нещо, което е непроверимо. Просто не е истина какви елементарни хора е масата в България. Срам ме е, че съм българин точно заради такива.

318

Анонимен

преди 2 години

Ти колко си долен....Нямаш равен.В последно време показа цялата си същност. Трябва да е луд човек да гласува за тези, които буквално показват среден пръст всеки ден на народа си.......

317

hipodil

преди 2 години

Само на мен ли ми е странно, че тъй наречените Партии на промяната като ИТН, ПППП и Мутрите вън подкрепят кандидат за президент на БСП? Това говори много и за партийните им цел...

316

Анонимен

преди 2 години

Наистина сме прости и злобни и затова Радев ни приляга! Служебното правителство тегли по половин милиард заем вече няколко пъти, Кацаров ни вкара в невиждана здравна криза, Рашков надува балони с Комитова, а ние спим! Цени на стоки и услуги хвърчат нагоре, а ние вече 6 месеца ревем - Борисов е виновен. И какво???

315

За какво пак

преди 2 години

Ни навирате е очите дъртия кому.няга ?!

314

Чува ли се БаЦе ?!

преди 2 години

Не е з затвора , играе го луд за Карлуково , да мине тънко гледа пак толупа му с толуп !!!

313

Д-р Психиатрев

преди 2 години

До болни мозъци може бе, някой болен мозък дето обича да си играе с пачки и кюлчета. За мании не си ли чувал? Почти всеки страда от някаква мания, а вслучая на тиквата манията му е пачки и кюлчета. Сигурно я е придобил в мутренските си години.

312

Радевархитектспроект

преди 2 години

"ПП" ИТН' ИЗПРАВИ СЕ БРЕХ ЩЕ СЪБЕРАТ МНОЗИСТВО

311

Ибрахим Мустафа

преди 2 години

До Симитли ПоустТоя го ползвах неколко пъти и повече нема да го ползвам щото е широк като кюнец и след ползването веднаго заспива. Е там оня бай Ставри да си го уважава.

310

Анонимен

преди 2 години

'' Борисов: Докато се занимават с чекмеджета '' .......................... Бойко, хората вече не се интересуват от чекмеджето, доста повече ги интересуват милионите за обществени поръчки без конкурс влачени в чували и така нататък ... ТОВА е което трябва да обясниш, забрави за чекмеджето.

309

болни мозъци

преди 2 години

Може ли собственик на банка и къща в Барселона да държи кюлчета злато в чекмедже в държавен хотел?