266

г

преди 2 години

гроб+дпс =геноцид

265

Анонимен

преди 2 години

Кутев ми е ясен, приказва колкото да не заспим :))) Иначе сте прави, че дори и да искат, ГЕРБ и ДПС немат нужнияброй дупетати за да сформират нещо :))) Отново плашат простолюдието с празни приказки :)

264

Атанас Велмазов

преди 2 години

Пълна подкрепа за ГЕРБ и господин Борисов - най-успешният и продуктивен политик, водач и държавник в цялата ни история ! Няма по-голямо зло от фигуранта, национален предател и българоу.биец Рундю Гумен Гадев !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

263

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

Май доста умрели ще има тая зима ....некои даже изненадващо и ПРИНУДИТЕЛНО!

262

Факт

преди 2 години

Дори и ДПС-то няма да иска да се коалира с ГРОБ - на тях и ме добре само като се водят "опозиция", колкото и фиктивно да е. Факт.

261

Факт

преди 2 години

Гербераските тро лчета по-добре да се насочат към другите сайтове, където пак има нови снимки на Вождът им как сладко спинка с пачки и пистолети - там има по-голяма нужда да си цъкат плюсчета с ВПН-а не тука в ДНЕСБЕГЕ-то.

260

Васко

преди 2 години

Вмирисана риба си Кутев! Вие представляващи червените сте неспособни да управлявате.Омразата и отричането води ето до такива резултати. Омръзна на хората Вашето правителство и преследването без съд!

259

ПРАВ СИ 279....

преди 2 години

ТРЕБВА МАЛКО КРЪВОПУСКАНЕ ТАЯ ЗИМА...!...МНОГО Е ПОЛЕЗНО И ЗДРАВОСЛОВНО ЗА НАРОДА И НАЦИЯТА!

258

Нострадамус

преди 2 години

Кутев нищо не е разбрал! Правителство ще има още с първия мандат. След това ще има инпийчмънт и преждевременно заемане на президентския пост от Гержиков. Рашков ще го намерят паднал от най-високия мост на м-ла Хемус, а масоните един по един ще отидат в пловдивските гробища!

257

Беновска пипа

преди 2 години

Кутев май също бърка фикциите с реалността. Герб и ДПС не могат да направят сами правителство, защото няма да имат нужния брой депутати. Вече, ако към тях се добави БСП, тогава може. Това ще е най-устойчивото управление в настоящата ситуация.

256

Анонимен

преди 2 години

Още ли го обсъждате Кутев ? :))) Той се явява опозиция на Корни, признавам, че говори доста възпитано и интелигентно, не че съм му фен :)))

255

Анонимен

преди 2 години

Искам да управляват ДПС(ДС) и ГРОБ за да ликвидират веднъж завинаги тоя проЦт балкански народец !!!

254

Анонимен

преди 2 години

Аз пък казвам, че правителство ГЕРБ-ДПС е най-добрият вариант. Просто линчуваме мафиотите и веднъж завинаги приключваме с тази мафия. Без кръв няма да стане.

253

Анонимен

преди 2 години

Влажни сънища на подрани герберюги. Мечтата на всеки гербераст е да го опъне някой ***, както техния фараон го опъваше Пеевски. Ох като натирят един ден Каскет, какво шоу ще настане

252

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 277Имаш предвид "Наведи се. Мутрите идваме"ли?

251

Анонимен

преди 2 години

До ФактОх инсинуациоооо! Цацаров къде по-еродиран и изпечен играч не успя да вкара нито Бойко, нито Цвъки, а изгоря Бисеров, дето щеше да им вади зънките болезнено. По-полека!

250

Факт

преди 2 години

ГЕРБ никога повече няма да са на власт, а Боцко ще отиде в затвора, къде си му е мястото, веднага след като мандата на Гешефта приключи (или бъде прекратен).

249

Анонимен

преди 2 години

До АлексЩе има депутати от ИТН и БСП. Споко.

248

Алекс

преди 2 години

Правителство на ГЕРБ и ДПС няма да има ,защото общия брой депутатати от тези две партии ще е много под 121.

247

Анонимен

преди 2 години

Абе помня 2013-та как Кутьо и Общата ходеха по всички телевизии и ни обясняваха как асфалта не се яде. Тогава правителство с ДПС не бе лоша идея. Някои помним целувката на Орлов мост. Ами няма да е хубаво. Ще лъснат потоците от митниците по пътя на Копринката. Ще лъснат далаверите със земята около Военна академия в София. Доста пари се вложиха в Румбата и ПППП. За"грипените"не ги върнаха. Ама сега краварите няма да са мили.