263

гошо

преди 2 години

дано следващата вълна те "отнесе" и тебе, дърта кранто!

262

Доктора

преди 2 години

Целта е да не се прави секс и да не се множите неконтролируемо като зайци.Вируса няма да изчезне . Контрола вече започна и той се харесва на управляващите .

261

до 266

преди 2 години

Аз пък вместо това предлагам тия, които искат да се ваксинират да си плащат за ваксината. Нелепо е държавата да им купува ваксини и да ги ваксинира безплатно ако повечето хора са против ваксините. Държавата за кого работи?

260

До ( '_' )

преди 2 години

Как точно се потиска разпространението му в България? Не изглежда, че някой потиска каквото и да било. Пълни нелепици са приказките, че този вирус е наистина супер заразен ако за толкова време всички не са се заразили. Това просто е нонсенс. Хем е свръхзаразен, хем 90% от хората не са се заразили, все едно са скрити в подземие, айде стига.

259

до 293

преди 2 години

Неваксинираните родители са като цяло по-безотговорни. Нормално е и децата им да са по-малко пазени... Отделно, според исландското изследване по въпроса, възрастен заразява дете около 2 пъти по-лесно, отколкото дете дете.

258

Анонимен

преди 2 години

Ясно, значи децата не са ваксинирани, но ако родителите са ваксинирани това ги пази нищо, че самите родители може и да са заразени. Браво. Гениално....

257

Анонимен

преди 2 години

До Deep Zone ---- Разкриваш лъжата, но недостатъчно. Забравяш 80% заразени без симптопи. Така че няма и 0.5% смъртността, да не говорим че съвсем не всички ги хващат че са болни. И оценката 0.5 е здраво завишена.

256

Хуйвакс

преди 2 години

Демек децата на ваксинирани родители са защитени, защото родителите им са ваксинирани. А децата на неваксинирани родители не са защитени. Нищо че и двете групи играят заедно в училище. А бе що за ДЕБИЛЛЛЛ ТРЯБВА ДА СИ ЗА ДА КАЖЕШ ТАКАВА ТЪПОТИЯЯ??????

255

ann

преди 2 години

И какво излезе сега, че корона вирусът е = на вирусът *** СПИН.Стига с лъжите!

254

ебавка не може

преди 2 години

тогава ще е схема на поробване

253

Анонимен

преди 2 години

Ще има още вълни защото както каза Люк Монтание във вируса има последователности характерни за вируса на СПИНА е като намерят вакдина за спин ще има и такава за коронавируса но ще е много трудно защото мутира както и спина

252

с ковид

преди 2 години

няма правила, гаранции, сигурност. Просто гледай да не го срещаш и да тестваш имунната си система.Трябва да сме се научили как да живеем с него и да пазим здравето си. Сред близките и приятелите ми има ваксинирани и заболели и не заболели, не ваксинирани заболели и не заболели. Няма починали, има оздравели. Засега се опазих от заразяване чрез най- обикновените, безвредни и достъпни неща- маска, дистанция, разходки сред природата и пълноценна храна.

251

.

преди 2 години

Мисля че вече всички сме минали през свръх супер заразния и модерен грип. 2 години стигат. Измислете друга ***.

250

Stoneд

преди 2 години

До ( '_' )Те дори не са официални тези. Много голяма част от тях са диагностицирани по телефона... Вирусът е праминал през огромна част от населението, продължават с избирателната и откровено грешна статистика, но нали на нейна база си прокарват глупостите.

249

ann

преди 2 години

Много обяснения има, че бактериите са живи и може да се убият, а вирусите на са.Интересно и шарките се предизвикват от вируси, ама са убивали поголовно деца и млади хора,/а кой ще работи за бизнеса/ и оп едно боцкане и закрила за цял живот.Хора, още Джон Гришъм е писал за фармацевтичната мафия. И понеже смъртността не не фатална, правят не достатъчно ефективни ваксини с идеята да си ги слагаш до безкрайност. Същото важи и за грипните ваксини. Ама как да ги спрем.

248

( '_' )

преди 2 години

Ако се заразяват по 5000 души на ден, както днес например,(имайте предвид, че това са само установените официално) за една година вируса ще премине през около 2 000 000 души. Неофициалните още 1 000 000 . До сега има малко над 600 000 официално регистрирани с ковид. Неофициалните не се знаят .За да мине вируса през всички ще му трябва поне още две години минимум. Колкото повече се потиска разпространението, толкова повече се проточва във времето.

247

Б. Г.

преди 2 години

На "умниците" не им е допаднала истината за биткойна и празните им тикви... Жалко...

246

Б. Г.

преди 2 години

Биткойна не е за всяка глава, като всяко революционно откритие и постижение...

245

Б. Г.

преди 2 години

Ами поинтересувай се малко, деде...

244

dedo

преди 2 години

До Б. Г.как точно биткойна, няма да може да се манипулира?..да не го издава Господ?