25

д-р Мънгарсон

преди 2 години

марш да се ваксинирате

24

откуп

преди 2 години

Антиваксината я пускат догодина, но не знам как ще смогне за всички, сигурно ще се създават зуум сесии за цели народи.

23

Баце

преди 2 години

И жабарите не са китка за мирисане Започна се ,,с морков а не с тояга"

22

Нане

преди 2 години

До анонимния улавец, те и стадионите в англия са пълни, ам не защото се справиха с пландемията, а защото често горят чучела на борката по площадите... Виж кадрите от оня ден от лондоня и пак си приказвай, че са ваксани...

21

Майстора

преди 2 години

Посланникът на Италия в Австралия дали е коментирал нещо за безжалостната полицейска диктатура там? Или си държи езика зад зъбките.

20

Тази

преди 2 години

да мълчи!!!!!!!Да ходи да се кланя на папата, който финансира тази ГНУСНА ОПОРАЦИЯ.....и да не ни дава ЗА пример Италия....Там хората масово протестират, дори и т.н. "ваксинирани"...Още една ФАШИСТКА ДОШЛА ТУК ДА СЕ ИЗКАЗВА....Това да не й е бащиния!!!ВЪН!

19

Ами...

преди 2 години

Ние пък сме живи, здрави, неваксинирани и сертифицирани. Да му мислят балъците! Колкото до италианския модел - не съм италианец, слава богу.

18

Д-р Дявол Кунчев

преди 2 години

Напълно съм съгласен с посланика.

17

Анонимен

преди 2 години

"В Италия има свобода на изразяването, но когато някой се изразява срещу ваксините, трябва да има и някой, който да каже своята гледна точка за сертификата." --- Да, да, има свобода на изразяването... Гледах в някои такива техни предавания как се гаврят с лекари, които са притив ваксините... Те тия са по-големи пpo.cтаци и от нас! Ако ги чуете как говорят, нашите тpo.лoве ще ви се сторят културни и възпитани! Неслучайно се самоуби онзи техният с лечението с плазма!

16

Анонимен

преди 2 години

"В Италия има свобода на изразяването" - Огромна лъжа! Италия е най-фашистката държава в Европа. Износ на медицински фашизъм? Не, мерси.

15

Аааа. не

преди 2 години

Аз искам Кунчев да се покаже и да ми разясни за "ваксините".

14

Ми ваксинирайте се,

преди 2 години

Ваше Превъзходителство! Кой ви спира?

13

Анонимен

преди 2 години

Случила си на държава, моме! Ние пазим "ваксините" си за гости. Може да се дупчиш на воля.

12

Forza Italia

преди 2 години

Добре, повечето коментиращи тук ги взимаме само за мезе и хич не фи броим за фактор, ама има и заблудени дето им се връзват...

11

Анонимен

преди 2 години

Такива като тази, Ердоган ги товари на самолета с еднопосочен билет към родината им. Никой дипломат няма право да се намесва във вътрешните работи, на която и да е страна.Нашето външно министерство е редно да и връчи нота незабавно!

10

Поручик Ржевски

преди 2 години

Тая нещо ментор ли ни се пада, началник ли ни е? Или просто се чувства по-умна от целия ни народ за да ни дава инструкции???Прието ли е посланика на Зимбабве в Италия да дава наставления на италианците??

9

До 8

преди 2 години

*** има навсякъде и навцякаде ядат здрав дармон!

8

Н.пр.

преди 2 години

На Н.пр. мога само да кажа, че в Италия преоткриха топлата вода, ъхм, фашизама

7

Анонимен

преди 2 години

Италианският модел е блокади на големите портове в Италия и няколко месеца стачки и протести. Нещо, което вие продажните медии няма да покажете, но целия свят гледа.

6

Димо

преди 2 години

Те така се справят,че почти всеки ден има кадри от различни техни градове,как се бият и протестират против ваксините.