212

Анонимен

преди 2 години

Вече и чиновниците не връзват на приказките на Биби.То бива,бива лъжи ама тоя вече не знае кога лъже повече и кога по-малко.Отиваш в канализацията Бабуне,язък ти за всичките гепени пари!

211

Анонимен

преди 2 години

Радев (Сталин) и Рашков (Берия) правят избори в БГ по ленински. Не е важно, кой гласува, а какво ще произведе софтуера на машините. затова и комунистическите партии - ПъПъ и ДъБъ са против преброяване на контролните разписки.

210

Ха ха

преди 2 години

При Борисов всичко беше у ред, всичко беше ред в ин хауса, защото всичко отиваше ин чекмедже. Сега мрънка и се оплаква, защото няма ред и няма ин чекмедже.

209

Маке

преди 2 години

Тези 228 машини не са били в прицепа,а тези бели не онези...стоварили, но не. Чичо Митко по-добре словореди от секретаря на МВР, Рашков от къде ги вадиш тези калинки.

208

Изправи се

преди 2 години

Изправих се и застанах зад фуражката. Твърдо сме зад него, и ще го крепим.После по едно коремно и хип,хип ,ура, всички на червения на ....ура.

207

до к.240

преди 2 години

Ами защото бай Боце изръси, че "са ги хванали по боксерки" и "хванатите" стоят и се чудят за какви боксерки става въпрос, като те са по слипове? ББ е човек на години и за себе си може да напише и 'по наполеонки', но млади хора по наполеонки не ходят. Добре че Каскета им изпрати прокурори, та да им обяснят за какво става въпрос. Има ли и от оези с пищовите под колана и с брада като кубинския революционер?

206

Пурко

преди 2 години

Главанак си беше,главанак ще си останеш тиквеш.

205

Анонимен

преди 2 години

Баце трябваше малко повече да поуакрасиш нещата. Малко хора се вързаха .

204

никога бкп-герб

преди 2 години

До Анонимен Бюлетините в Костинброд ,нали ги печата гербаджия ? Пак шмекерии и лъжи на Червеногербавият буфтал .

203

Войник

преди 2 години

До неутрален Ще гласувам за генерала ,а не за фъфлещият и надничащ в записките си многополов професор. Ще гласувам за генерала ,израсъл в кариерата , а не за професора на Шорос,агетна на чужди влияния ,поддържник на разврата и многополовите .

202

Анонимен

преди 2 години

Тъъпите номера на Буци постоянно гърмят,така беше и с Костинброд,така стана и сега с машините ,който се опита да ни пробута като номер!

201

Обикновен Българин

преди 2 години

Не разбирам , защо тоя *** все още го показвате по медиите?

200

ГЕРБ-БКП

преди 2 години

До Ура! Отдааавна ,благодарение на Видими резултати от ГЕРП- БКП ,сме в първата тройка на света ,барабар с ,,Це Ивропа ,Украйна ,,и Естония ,поспаланко ! Къде дрема толкова години ,или главата ти е била на място ,злъчно ,мрачно ,где не влиза слънце .

199

Много е просто!

преди 2 години

До Скандинавец....Хайде да се изясни въпроса с машините след като прокоратуратапровери всичко , нали искаме ЧЕСТНИ избори ! МНОГО Е ВАЖНО! Нека народа да си каже кой е най-добър да управлява, и след това правилните хора на "чисто"да проверяват чекмеджета,пари,ваксини и..всичко! Не е ли правилно,А??? Какво ще кажете?Спрете този хаос! Г-н Радев нали това искаше,все това (?) говореше:Честни избори!?!?!?

198

неутрален

преди 2 години

Ще гласувам за професора, защото злобни хора като Радев не трябва да са във властта.

197

Анонимен

преди 2 години

Тези 228 машини не са на ЦИК, а са внесени нелегално от Рашков. Прокуратурата трябва да ги провери с независими експерти какъв софтуер е инсталиран на тях. Рашков и Радев мълчат като п. ки, защото знаят. че те са подготвени за фалшификация на вота.

196

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 241 А един филм за маршируващите геьове, за евро и демократичните ценности ,за лъжите на демократите ,за разрухата ,за най бедната държава в ЕС ,най умращата нация в света , няма ли да има ?

195

seira

преди 2 години

"ДРУГАРЮ" БОРИСОВ,ВЕЧЕ НЕ СИ ИНТЕРЕСЕН!!!НАРОДЕ!!!!!

194

Анонимен

преди 2 години

До Ура! --- Важното е Румен и женка му - дъ фърст лейди - да са живи и здрави, а на останалите - майната им.

193

Скандинавец

преди 2 години

Другаре, ако машините са фейк и несъществуващи, ЗАЩО Бай Рашко или Президентина не излязат с контрааргументи, а мълчат, като пусита ? Машините са точно 228 - нито повече, нито по-малко - и са строени за военен парад в Грузия и Албания, за да може да докарат Чорапа до цифрата 48%. Тъй като за опонента остават над 20% и тук-там за останалите подгъзници, то май от 3 млн избиратели процентите хич не се вързват. Що тъй, бе 'математици' ?