123

Анонимен

преди 2 години

15 % е вече вероятността да си умреш ваксиниран. Очаква се драстично, лавинообразно покачване предвид 250000 ваксинирани за 2 седмици.

122

кацарови мерки

преди 2 години

да да , работят мерките , заразените се увеличават , починалите също , болниците претъпкани .

121

Анонимен

преди 2 години

"Тук се получава Парадокс - сумата ще се начисли към Заплатата ми и ще платя Данъци - в това число 10% за Държавата и 8% за ЗО - тоест , с моята ваксина ще плащам на хора без ваксина и тестове ?"------------Парадокс е, че като преболедувал не съм влизал в болница нито по време на ковид, нито през последните 20 години, но продължавам да си плащам здравните, с които бяха закупени тестове и ваксини.

120

Анонимен

преди 2 години

И производителя писмено е уведомил, че това не е завършена ваксина и не гарантират нищо, затова, който я ползва, сам си носи отговорността.

119

Мдаа

преди 2 години

Няма да гласувам нито за радев нито за кюлчан - да си се ваксинират помежду си

118

Демократ

преди 2 години

Ваксините ви правят свободни като ви дават вероятност като се разболеете да не умрете (а може и да умрете). Но вие сте *** и не можете да го разберете това нещо.

117

Анонимен

преди 2 години

Антиваксъри,дайте някакви научни данни за вредата от ваксината,като ревете само нищо не разбираме.Аз мога да ви пиша цял ден за ползите.

116

Анонимен

преди 2 години

на 80% са им отнети права от дискриминацията която пробутват чрез фашистки схеми

115

Анонимен

преди 2 години

Нито Радев, нито Борисов ще предотвратят бедствието. Идват ужасни времена за България, а иначе вие се избирайте и гласувайте там Радев, Борисов, Нинова... Цялата западна капиталистическа система се срива. Честито на победителите, България отново направи правилния избор.

114

ВЪПРОС

преди 2 години

Посоката е Вярна - няма НОЩ да ни плаши че ще ни събират в Чували , а Професорите от НОЩ да си Купуват Хотели от Нашите Данъци . Та по Темата - работя в частна фирма , борда на Директорите взе решение да се изплаща еднократна сума на Ваксинирани Работници - целта е Закона за Здравето .Тук се получава Парадокс - сумата ще се начисли към Заплатата ми и ще платя Данъци - в това число 10% за Държавата и 8% за ЗО - тоест , с моята ваксина ще плащам на хора без ваксина и тестове ?

113

Анонимен

преди 2 години

Да, доброволна но пък задължителна ваксинация, но затова пък с информирано съгласие. Абе вместо да тествате децата, да бяхте раздали на родителите по едно бурканче мултивитамини на Мерц?

112

Др Менгеле за срам

преди 2 години

Др менгеле може само да диша прахта на кацаров - то здравната система то ваксинациите с експериментални препарати

111

Дико Сашев

преди 2 години

Изправени сме пред две бедствия. Не е ясно кое е по-опасно коронавируса или втори мандат на Радев. Лошото е, че двете са свързани.

110

Анонимен

преди 2 години

И най закоравялите по затворите не лъжат толкова колкото този.

109

Анонимен

преди 2 години

А тестовете за децата целят постепенно да набутат и децата в сметките за задължителни ваксини. Набутахте учителите да правят тестовете, защото знаете, че 80-90% от родителите никога няма да ви донесат тест на крака. Даже отрицателен. Така само чакате да кихне дете.

108

Анонимен

преди 2 години

Нацистите карали ли са концлагеристите да подписват декларация за информирано съгласие относно ефектите от пребиваването в концлагера?

107

Анонимен

преди 2 години

"Като свободата да си плащаш данъците, да имаш ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ВАКСИНАЦИИ"------------Ваксината против ковид не е задължителна поради което се опитват да заобиколят закона чрез принуда отнемайки ти права като разменна монета. В пещерата между ушите ти има ли нещо, което да обработва влизащата информация за да осъзнае в какво се корени проблема?

106

Анонимен

преди 2 години

Народа е изключително зле,а не разколебан.Българите водят класацията ,заедно с Босна в Европа по недоимък в интелекта.

105

Браво кацаров

преди 2 години

Дори менгеле не е постигал такива висоти в лагерите когато е ваксинирал затворници против - тиф сьс бензин

104

Алекс

преди 2 години

Не му вярвам!