35

Анонимен

преди 2 години

До Диана БСП са бита карта. БСП са част от инструментите на Кремъл в България, но в момента вече не са острието на политиката им, която се промени. Вече курса е към опит за катурване на конституционния ред в България. ДС са истинския играч зад това. БСП е само една от пионките им и са с все по-незначителна роля.

34

комунист по рождение

преди 2 години

и нищо друго!

33

Анонимен

преди 2 години

До До 24/25 "Ти ли си разбирача?" Да, аз съм, защото когато съм учил политически науки при Карасимеонов в СУ, ти още си "разсъждавал" над "достойнствата" на сливовата ракия пред гроздовата.

32

Диана

преди 2 години

За честни избори трябва да се използват НЕ всички средства, а всички ЧЕСТНИ средства. Но честта и почтеността са неразбираеми понятия за БСП! Защото тяхната сила е в лъжата и манипулацията, в мръсотията и мътилката...Крайно време е да разберем, че това се нуждае от голяма метла и ако конституцията ни е направена, неподозираща такива проблеми, то тя безсъмнено се нуждае от промяна - всеки необоснован удар, удар под кръста, лъжа, манипулация, интрига трябва да са недопустими в конституцията ни!..

31

Анонимен

преди 2 години

Радев си назначи Янаки да го пази в КС, включитено и от импийчмънт. Факта, че Янаки Стоилов се изказва като функционер на БСП, а не като конституционен съдия, трябва да ви покаже как той мисли да си изпълнява ролята занапред. Разбира се, българите отново ще наблюдават отстрани как Радев руши дръжавността и институциите с ходовете си.

30

щом е послушен

преди 2 години

Тозих получи голям подарък за раболепниченето си пред Фигуранта. Цял живот не е свършил работа за 5 стотинки. От времето на Ал. Лилов е в политиката, я министър, я депутат, все доходни работа и на държавната софра. Но тука си падна на пъпа, докато е жив, ще е конституционен съдия. Това се случва с послушните.

29

Анонимен

преди 2 години

РУМЕН РАДЕВ ГАЗИ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ КОНСТИТУЦИЯТА КАТО Е НАЗНАЧИЛ ЯНАКИ СТОИЛОВ ЗА КОНСТИТУЦИОНЕН СЪДИЯ ПРЕДИ ЯНАКИ СТОИЛОВ ДА Е НАПУСНАЛ ПОСТОВЕТЕ СИ В БСП. РАДЕВ, ИМПИЙМЧЪНТ!!! ПИСНА МИ ДА ЖИВЕЯ В ТАЗИ БЪЛГАРИЯ ПЪЛНА С МОШЕНИЦИ. РАДЕВ, ТИ НАПЪЛНИ МИНИСТЕРСТВОТО С МОШЕНИЦИ КАТО ТЕБ. ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!!! НЯМА ДА ТИ ПЛАЩАМЕ ПО 15 000 ДА НИ ПРАВИШ НА МАЙМУНИИ.

28

Анонимен

преди 2 години

Конституционна криза бай Янаки е когато една узурпирала властта хунта купи хиляди нагласени машини за гласуване и подмени вота на гражданите на страната !

27

Как да си го

преди 2 години

Обясниш.25г в парламента.Беше младеж Божков,Мая,Дарина,Маджо,Маргини, и тн вилнеят а Янаки мълчи.Идва Костов унищожава фабрики заводи Янаки и БСП мълчат съгласни.Идва Царя Рпета се дават Янаки мълчи .Сега 25г по късно пак мълчи за Божков,Дарина и т.н.Няма такъв бездушник продажник .

26

Гроби Таласомо

преди 2 години

Ако Радев спечели президентските избори, процедурата по импутмънта му е задължителна!

25

Анонимен

преди 2 години

Я гербавите *** работят и в неделя!! Тиквата доста ги е изюркал преди изборите.

24

До 24

преди 2 години

Ти ли си разбирача? Пишман ше станеш с глупотевините на Бойкикев...

23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 22 Когато сложиш в едно изречение Со.рос и Мадуро е ясно, че или нишо не разбираш от политика, или нарочно тррролиш, за да мътиш водата.

22

Анонимен

преди 2 години

Джибрата Янаки напуснал БСП :D

21

Анонимен

преди 2 години

Споко бе, машините на Maдypo ще го съставят! Софтуерът вече е проверен и зададен от Со рос...

20

Анонимен

преди 2 години

Радев надушва провала си и побърза да назначи Янаки Стоилов като конституционен съдия, за да го брани от импийчмънт. Грипен Грипенов ще бъде съден един ден за катастрофата в България. За това смениха шефове на всички ключови звена за борба с престъпността. Престъпление е да се нарушава Конституцията, но явно има и други доказателства за Фигуранта Радев. Предстои скоро да разберем дали тези 228 машини фантоми ще му помогнат да измами за пореден път България.

19

Възраждане на СССР

преди 2 години

ЕС и НАТО вън от България!! Закриване на Американското посолство!! Президентска република с много мандатен президент като в Русия или Турция!!

18

Анонимен

преди 2 години

Това нещо на снимката е за изчегъртване - и той и цялата им банда сиреч партия.Замо зло и мъки с тези разбойнеци вече 70 години. ДОКОГА, БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!

17

ни са знай

преди 2 години

много елементарен медиен трик-за да създадеш удобното ти настроение,поместваш и съответната снимка.Достатъчно е да разполагаш с широк набор различни снимки!А безмозъчните приемат всичко това, което им поднесеш!

16

Анонимен

преди 2 години

Тая джибра няма право да е конституционен съдия, защото е член на ВС на БСП, Радев отново наруши законите.