160

до (-_-)

преди 2 години

чудно като вс е лъжа, що болниците ни затварят отделения и докторите ходят като космонавти по 8 10 часа. Що в гробищата и моргите няма места.....

159

до 178 Иван

преди 2 години

грешна ти е сметката Иване, 1,8 милиона ваксинирани и още толкова с придобит имунитет от среща с вируса е 3,6 милиона без анти тела. и реално за неваксинирани не боледували оставате около 2.7 милиона от които 700х са деца. Така че не се въодушевявай толкова много.

158

(-_-)

преди 2 години

Да, няма никаква пандемия. Това е силно преувеличена история, която няма нищо общо с науката и действителността. За съжаление организаторите на този спектакъл са прекалено силни и повечето правителства нямат право на глас. Няма конспирации - просто така е устроен света, а това не е добре!С любезното съдействие на Световната банка, фондацията на гейтс, световния икономически форум, институт Джон Хопкинс и прочие рептили..

157

Анонимен

преди 2 години

ВСЪЩНОСТ СИТУАЦИЯТА ПОКАЗВА БЕЗПОМОЩНОСТТА НА БЪЛГАРСКАТА МЕДИЦИНА, РЕФОРМИРАНА ОТ "ВЕЛИКИЯТ РЕФОРМАТОР" ИВАН ЙОРДАНОВ КОСТОВ И ПЛЕЯДАТА НЕГОВИ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ. ТАКА ЧЕ СВИКВАЙТЕ!!!

156

Анонимен

преди 2 години

Айде стига бе, вижте процента на заразени. Къде ви е пандемията?????????????

155

факт

преди 2 години

90 % от умрелите в статистиката са дъртаци (с извинение). Защо тормозят всички останали да се ваксинират? Да ваксинират задължително рисковите групи и да продължи живота за хората, които работят.

154

Зозо

преди 2 години

Истината е във вторник като излезнат данните от събота и неделя: 6000-7000 нови. На мен ми остава 1 ден карантина и съм готов. Пробутах го, гадно е много.

153

Лекар

преди 2 години

Гиб Мелсън, че аз и сега си работя на частно бе ***, да не мислиш, че ми е зор да се разправям с каси и глупости, имам си ценоразпис, и на който не му харесва ДГД

152

Анонимен

преди 2 години

Гиб Мелсън с твойто мислене Тодорживковото време няма как да се върне...за съжаление

151

Анонимен

преди 2 години

Радев ударно изтребва антиваксъри, и няма намерение да спира.

150

Анонимен

преди 2 години

Анваксърската клада от сухи съчки сгрява старите кокали на Мангъров.

149

Иван

преди 2 години

86,38% от тях са неваксинирани. Това значи че ваксината защитава на 32%.При 20 към 80 ваксиринирани към неваксинирани, ако ваксината няма ефект трябва да са 20% ваксинираните от починалите. но понеже са 13,6 това прави 32%.

148

(-_-)

преди 2 години

Я дайте колко са загиналите от птп, от рак, сърдечни заболявания.. Ми да то не всичко е китайска настинка.. И какво стана с данните от Китай? Защо там има 5000 починали на това огромно население за 2 гозини??

147

вазелин до 175

преди 2 години

За Путин нямам информация,но за тебе е сигурно.

146

Анонимен

преди 2 години

Лека полека антиваксърите си отиват и след време ще имаа 0 починали от ковид.

145

Гиб Мелсън

преди 2 години

до лекар. Ще си даваш зор, защото ако не си даваш началника на болницата може да те уволни и оттам отиваш да си вадиш хляба в частната болница, която обаче частна болница няма да получава и стотинка от държавната каса. Така както е при учителите. Как учителите си дават зор като са на държавна заплата? Вие лекарите не сте извънземни. И вие сте хора като учителите. Освен това един лекар трябва да работи спокойно и да не си дава много зор за пари, защото от много зор той се преуморява.

144

и те така

преди 2 години

цифрите показват резултата от така наречените адекватни мерки на личното правителство на фигуранта ! а бъдете сигурни че умишлено ги занижават , избори идват .

143

Малко СА

преди 2 години

ПАК ЩЕ ПУСКАТ тъпите ДЕЦА дето толкоз не могат да изтраят грипна ваканция и да си отучват през пролета и лятото. Деца убийци.

142

Анонимен

преди 2 години

СПОКОЙНО НАРОДЕ, КАКТО КАЗАХ ДОСТА ОТДАВНА,ПЪРВО - НЯМА "ЧИСТИ" ОБЛАСТИ. ВТОРО - ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ ЛИЦЕМЕРНО НИ ЗАБЛУЖДАВА, ЧЕ СЕ "ГРИЖИ" ЗА БЕЗОПАСНИ ВАКСИНИ. И ВЪПРЕКИ ТОВА НИЩО СТРАШНО. КОВИД 19 АПРИЛ,МАЙ ПЛАВНО ПОНИЖАВАНЕ. ЮНИ,ЮЛИ,АВГУСТ,СЕПТЕМВРИ ПЛАТОТО НА МИНИМУМА (15-25% от сега),ОКТОМВРИ ПЛАВНО НАРАСТВАНЕ. НОЕМВРИ,ДЕКЕМВРИ НОВАТА ЧЕТВЪРТА ВЪЛНА. ЗА ВАКСИНА ИСКАМ СПУТНИК V. ИМАТЕ ЛИ?? ОСВЕН ТОВА НЕ ПОДПИСВАМ НИКАКЪВ ОТКАЗ ОТ ПРАВА!!! ЗА ОСТАНАЛОТО СИ ОТГОВОРЕТЕ САМИ.

141

Гиб Мелсън

преди 2 години

до 164. Точно така. И това ме интересува. Те нещата са навързани. Винету умножи частните болници в България. Тези частни болници освен да смучат от нашите данъци чрез здравната каса, друго не вършат. Това са едни и същи хора. Те си имат лоби в парламента. Плащат, подкупват и си определят правилата. В България трябва да има държавни болници, където лекарите да са на държавна заплата като учителите а на частните болници не трябва да се дава и стотинка от касата. Да видим дали ще оцелеят.