365

Боклук червен

преди 2 години

Ще лежиш много дълго в пандиза

364

Анонимен

преди 2 години

Според законите на България Кирил Петков не е бил министър. Не знам как може да се гордее с поведението си. Или ще измисли някоя нова стори-телинг тъпотия като тази как си седял на плажа след 20 години и се чудел какво да направи за България. Само балъците се хващат на евтини маркетингови трикове.

363

Анонимен

преди 2 години

Радев натегача събра от кол и въже най скапания кабинет.Показа единствено реваншизъм,защото знае,че има прегрешения които иска да укрие.Абсолютно неадекватни действия,изядоха парите ,нови заеми,резерва се стопи чрез разни прехвалени финансисти покержии,това е промяната.Играчите си мислят,че сме още в 90-те,и могат да плячкосват на воля.Никаква подкрепа за бизнеса,изчезнаха и парите за Хемус,изтормозиха строителите.За нищо не ставате!

362

Анонимен

преди 2 години

Те ги карат да се кълнат и да целуват канадското знаме,че и химна им е пял ,историята им ги карат да учат и т.н.!

361

Анонимен

преди 2 години

А бе тоя или е луд или нас ни прави на луди! Гражданството не е килограм картофи на пазара!

360

Анонимен

преди 2 години

Малее,ще си платя "глобата "за президентски указ,а що не си подаде оставката,а разиграваш цяла БГ.А отговорността му за нищожни актове принизява с 500 лв,а безобразията в търговския регистър ,в БНБ?А заплатите които си получил.Смята,че тук е Абдурдистан,и показва унижаващо отношение към обществото.Не е нужно да отпада двойното гражданство,всички отвън които кацнаха бяха марионетки и продължава да е така.А Кирчо носи и наказателна отговорност,това не е обикновен случай,полага се клетва,и др.подр

359

Анонимен

преди 2 години

*** на ГЕРБ платени с откраднатите от нас пари се опитват да създадът впечатлението в онлайн мрежата, че целия народ обича и копнее Баце да се върне на власт, а че Президента Радев е мразен.Действителността е друга. Баце не смее да се покаже на площада дори в не голям град, защото ще бъде освиркан и оплют и живее само по Севда ТВ сред много отбрана герберска сгхан,а в същото време Президента Радев продължава да се разхожда свободно и радва на обичтта на народа от първо лице сред хората.

358

Анонимен

преди 2 години

Каква наглост. Той ще променя конституцията, за да се изкара невинен. Безочие!

357

Анонимен

преди 2 години

Този вече знае и какво наказание ще му наложи "независимия" съд. Не изпитвал никаква вина, че е нарушил конституцията. Нещо повече, смята, че това условие (с двойното гражданство) в конституцията трябвало да отпадне. И сега си представете да имаме министри, депутати , или президент със двойно гражданство, например турско. Сигурен съм, че 90% от българите няма да искат да ни управлява човек с турско гражданство, но вижте с канадско може....

356

Анонимен

преди 2 години

Един Петков , критерий за наглост. Този като го погледна и се сещат за тука има тука няма. Есен, слушам го как цените за язовирите били завишени 4 пъти. Така при отпуснати 600 милиона работата можело да стане за 200. И пак каза , 400 милиона повече дадени, защото цената завишена 4 пъти. Моля ви, който е учил в Харвард, кажете ми това по коя формула се смята, аз съм просто момче, Незнам , сметнете ми го и ми го напишете. Единична цена толкова , умножено по 4 толкова , разлика толкова.

355

:)

преди 2 години

ГЕРБ, БСП и Патриотите са просто метастази на ДПС. Корупцията е успяла да се слее с държавата и най-вече със съдебната система. От там се контролира държавата. Прокурор, ВСС, КС - всичко е на тефтера на мафията.

354

нищоправещият

преди 2 години

Фигурантът Радеф нищо не свърши цял мандат. Една мишка работеща за БСП и Русия.Това е най-слаабият и най-продажният президент на България досега. Жалко!

353

Анонимен

преди 2 години

По принцип закоравелите престъпници не изпитват никакъв срам!

352

Мдаа

преди 2 години

Ще гласувам за Радев и ПП!

351

Анонимен

преди 2 години

Троловете на ГЕРБ платени с откраднатиите от нас пари се опитват да създадът впечатлението в онлайн пространството, че целия народ обича и копнее Баце да се върне на власт, а че Президента Радев е мразен. Действителността е друга. Баце не смее да се покаже на площада дори в не много голям град, защото ще бъде освиркан и оплют и живее само по Севда ТВ сред много отбрана герберска ***,а в същото време Президента Радев продължава да се радва на обичтта на народа от първо лице севд хората

350

Анонимен

преди 2 години

12 години имахме еднокнижник, кокто можеше да каже само Йес и да се усмихва и като дете като го потупат по рамото! Срам ме е от това, че този *** ни излага толкова много години! А за кражбите му думи нямам

349

Анонимен

преди 2 години

Вие много съвестните 12 години къде спахте, докато Баце пропусна цели парламенти, парламентарни контроли, опит за подмяна на конституцията и тн и тн? *** гербаджийски заддавете се със сторинките които Севда ви пуска да спамите!

348

анонимен

преди 2 години

Диагнозата му е патологичен лъжец.А те се характеризират точно с това-не изпитват вина,а дори се гордеят ако успеят да преметнат някого.И този чоляк се кани да става министър-председател!Бог да пази България с такива управници!

347

Коцева

преди 2 години

А ние,господинчо,изпитваме омерзение и ненавист към лъжците,най-вече от тия лъжци, кои то НЕ СЕ СТРАХУВАТ ОТ НИЩО ?! Разбираме го,че за теб ЗАКОНИТЕ НА България не са важни и каквито и нарушения да си направил за твоя милост те просто НЕ ВАЖАТ !!! Я гле-дай какъв изпечен юнак се яви ?! Наглостта и арогантността ,момче,са много лош съветник!

346

Анонимен

преди 2 години

Мнооо нагъл! В Канада за такова нещо щеше в затвор да лежи! Да лъжеш пред държавата в декларация си е престъпление! А тия наивитети как с едностранен отказ и всичко веднага е ок са обидни за интелекта!