19

Мнение

преди 2 години

До долузаинтересования господин. Да господине, аз искам промяната на часа да си остане. Според мен това е приятно побутване, което идва да ни напомни 2 пъти в годината, че света не се върти около нас. Това е полезно. Няма негативни последствия от това нещо. Даже е интересна тема за разговор "Не можах да стана днес, че не се наспах", "Днес станах един час по-рано". В това разделено facebook общество и това е нещо. Трябва да го ценим.

18

Гласувал за ИТН

преди 2 години

Часовника тиктака за ИТН, които ще останат в историята като най-краткия политически феномен в България. Нека Славчо бъде за урок на поколенията. Нямате представа колко омерзен се чувствам от факта, че ме наричаха чалгар месеци наред, обиждаха ме, а накрая хората, които защитавах ми се изсpaха на челото. Аз наистина гласувах за ИтН. Не съм платен от ГЕРБ ***. Ако щете ми вярвайте. Сега правя втори опит - ще дам шанс на Киро. Ако и тук ударя греда, пробвам последно с ДБ и ако не стане емигрирам.

17

Анонимен

преди 2 години

Дреме ми за стрелките. От тука жив никой не си е тръгнал.

16

Анонимен

преди 2 години

Струва 10 копейки смяната на времето. На тоя руски *** в статията дето обяснява фантасмагории за 1,5 милиарда разходи по смяната. Европа го прави от 1916 г. Досега 100 пъти да е фалирала....

15

Анонимен

преди 2 години

Ще преместим луната да изгрява от юг и ще напраеим навес шред слънцето да не пече толкова и да не шрегарят туристите по плажовете за ваксинирани и дъс зелени сертификати. .

14

Анонимен

преди 2 години

До Струва 1 лев - Да, просто в дните на смяанта, има с по средно 532 души починали повече, от другите дни и патологията винаги пиказва, че са сърдечни удъри, на хора с проблеми със стреса. Ама неееее ... ти, номер деветнайси, дет мноо ги знайси, ща ни пбясни тука ся как стоят те нещата ... аре ся!

13

Бай ви Ганьо

преди 2 години

А правата ми??? Тази смяна е дискриминация... Това време е отрова, която ще ни убиете... Не ни налагайте задължителна смяна на времето! На бунт братя!

12

Струва 1 лев

преди 2 години

Стига измишльотини...Те преди години пишеха, че заради смяната от сърце умират по 532 човека на година... Това няма как да го знаят

11

Дико Сашев

преди 2 години

Днес е 30 октомври 2021 г. Това, разбира се, е мое мнение. На никого не го натрапвам. Всеки сам си решава коя дата е днес!

10

Анонимен

преди 2 години

аЛИООО така ли ви казаха да пишете ,че струвало ! Таратанци струва !

9

Анонимен

преди 2 години

Семийййй тааа уа - Кой бачка - ша го мисли. Ний сми бачкали цяло лято на полята, ся само раниме животмите и тва е работата цяла зима ... сяя чакама ракийта и винуту още месец и ша пдокарами! АЙДЯ

8

Анонимен

преди 2 години

До Дндкдмвн - Ами лягай си по-рано, ставай по-рано и така...

7

Дндкдмвн

преди 2 години

1 час повече сън и в 16:00 тъмница и пак ти се спи, а трябва да работиш. Като мечките сме с тва зимно време. Вечно ти се спи.

6

Кура ми янко

преди 2 години

Часовника в България е с 30 години назад. Въртете го, сучете го, пак същото показва.

5

Анонимен

преди 2 години

някой гепи по 1,5 млрд. лв. годишно

4

msm

преди 2 години

Дрън-дрън ярини. Нищо не ни струва! Връткаме стрелките и толкова. Едно от малкото останали неща, за които не се плаща :-) стига пренасации и мрънкане. Бачкане трябва.

3

Анонимен

преди 2 години

До SS - Ами живей си в горичката и се надявай, Хитлер да се върне и да те направи колабороционист ...

2

SS

преди 2 години

Тая европейска простотия я търпим повече от 40год . От Европа освен прос-тотии джендъризъм ,и извращения друго няма .

1

Анонимен

преди 2 години

То за Брюкселските зелета не е важно колко е часът а е важно да симулират някаква дейност и да се чувстват всемогъщи господари с огромни заплати срещу нищо!Дреме им колко показва часовника