545

Анонимен

преди 2 години

Нали казаха по телевизия,че по детските площадки ще се търкалят трупове,това тогава не беше скандално,така ли?А когато 1 учителка,говори истината,макар и не много тактично,това за вас е суупер скандално.Що за двоен стандарт имате медиите

544

АнонимеН

преди 2 години

ДОКТОР ТРОМБ: НЕ Е ВЯРНО! ТОВА СА ЛЪЖИ И МАНИПУЛАЦИИ! МАРШ ДА СЕ ВАКСИНИРАТЕ ИЛИ ДА СИ ТУРИТЕ ДОПЪЛНИТЕЛНА ДОЗА!

543

Анонимен

преди 2 години

Сега можа и да криете фактите че хора умират от ваксината но,след време като почне масов мор нема да има как да скриете.

542

Гражданин

преди 2 години

Да не би да е казала нещо невярно ?! Напротив,много са случаите,когато ваксинирани хора напускат този свят ! Не разбирам защо явна истина ТРЯБВА да се премълчава или изопача ва ?! Колко още хора трябва да не са сред нас,за да признаете,че ваксините НЕ СА ТОЛКО ВА ЕФИКАСНИ,за каквито бяха обявени ?!

541

Анонимен

преди 2 години

Тези,които се набодоха с тези неефективни и опасни бъркочи сега агресират срещу нормалните хора;които не се поддадоха на агресивната,брутална пропаганда и преиначаване на данните.Но истината удря като гръм дори и тези,които я отричат,затънали в заблуда

540

Нещо кво

преди 2 години

Проблем? Има такива случаи. А като снимаха камиони с умрели бабички и ги даваха по телевизията децата не се ли стресираха. Или сме кадърни само на обикновените хора.

539

мърш

преди 2 години

Някога учителите ни биеха и квото кажеша ние изпълянвахме и станахме хора, сега всички сте интернет к****ви нещо лошо да направи учителя и веднага новини, е той не е ли човек бе не греши ли?

538

Анонимен

преди 2 години

Могу мозък, могу акъл! Аз трябваше ли да имам уважение към тях и професионалните им качества предвид това, колко добре си вършат работата? Продукта на труда им - образованието на децата ни е ПЛАЧЕВНО.

537

Бгг

преди 2 години

Пропагандата за ваксините е огромна в медиите.Браво на учителката. Смелост е когато казваш истината във времена на лъжи.

536

kk

преди 2 години

До от името на учители Ти, ако си учител, ходи си скъсай дипломата, неграмотен!

535

от името на учители

преди 2 години

Знаете ли, някога когато ние учехме вас вие мълчахте бяхте дисциплинирани и станахте хора, а сега всичко е тръгнало към пропастта, защото вие всички сте с претенции към учителя и той не може да работи, не умират ли хора от ваксината, умират аз познавам и какво да е обесим ли?

534

Анонимен

преди 2 години

Аз си мислех, че пращахме децата на училище, данаучат полезни и аналитични умения, да започнат да творят и да правят пари, а не ... каквото е това... Явно съм сгрешил. Добре, ч еима частни училища, къдеот още има "нормалност".

533

Анонимен

преди 2 години

Не е въпросът какво мисли тя и че не е единствена с това мислене. В училище не е мястото да се говори за подобни неща по този начин. Това е като да споделяш личните си политически пристрастия, да речем , пред класа- ами не върви, това са деца, които си имат семейства. А родителите им си имат глави на раменете и всеки решава за себе си. Това е провокативно пооведение на човек, който се е взел за някаква инстанция.

532

77

преди 2 години

Абе тази 'учителка' що не ходи доброволец в някое ковид отделение, ама без маска. След 2 седмици пак да разказва на учениците. Ще придобие опит от първо лице

531

До 557

преди 2 години

Най-после един нормален и логичен коментар!

530

анонимен

преди 2 години

До Анонимен 593Как успя бе,човек,да се вакцинираш преди 2 години???Та вакцините започнаха да се прилагат от началото на тази.Ти май в послъгването ще надминеш Кирчо Петков.

529

ма верно ли

преди 2 години

До Христо Христов Значи е идеален да смени съгрешилата другарка

528

Генади

преди 2 години

Не една, а много умряха след като се ваксинираха. Това са документирани факти, а че на някой му се иска да има хубави ваксини без странични ефекти срещу Корона е друг въпрос. Към момента няма такива. На Пфайзерите с изтеклия срок поне можеше да им лепнат по един етикет на флаконите отгоре с нов срок, както правят на шоколадите в големите вериги. Доста е нагло така, да те набодат с нещо върху шишето на което пише, че е за ***.

527

бива ли

преди 2 години

Ал. Йорданов би бил много по-добър учител от нея, дори философа Дончев. Айде разкарвайте я тая чифтокопитна кифла

526

Анонимен

преди 2 години

И сега тва като новина ли да го приемаме бе dnes.bg ? Тва вече е Агенция Една Жена Каза..Че аз на ден чувам десетки пъти подобни неща. Тва да не са новини? И се наричате журналисти. *** бойкови